Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Caveau du Vacqueyras

Stänger om 29 min: 10:00 - 12:00, 14:00 - 18:00
Öppet i dag: 10:00 - 12:00, 14:00 - 18:00
Spara
Dela
Boka i förväg
Varför ska jag boka på TripAdvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
8
Alla bilder (8)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt91 %
  • Mycket bra9 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stänger om 29 min
Öppettider i dag: 10:00 - 12:00, 14:00 - 18:00
Se alla tider
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
18 °
10 °
okt
12 °
5 °
nov
8 °
2 °
dec
Kontaktuppgifter
125 cours Stassart, 84190 Vacqueyras, Frankrike
Webbplats
+33 4 90 28 81 22
Ring
Omdömen (51)
Filtrera omdömen
3 resultat
Medlemsbetyg
3
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
3
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 1 augusti 2017 från mobil enhet

Elsa var mycket hjälpsam och infört till många nya viner från Vacquerays. Det finns över 30 olika rött till välja och några rosor och vitt. Tack! ! !

Laura C, Gérant på Caveau du Vacqueyras, svarade på det här omdömetSvarade 6 oktober 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 19 juni 2017

Min man och jag besökte vår dotter som var studerar utomlands i Aix - eget - Provence och vi gick till Vacqueyras för en eftermiddag i maj. Vi bestämde oss för att stoppa på inkluderar även Caveau du Vacqueyras eftersom vi hade bara ett par...timmar att tillbringa och trodde att det skulle vara det bästa sättet att smaka många olika viner. Det var verkligen en fantastisk upplevelse där vi fick en vinprovning av vad vi ville ha, från whites, rosés och röda färger. Vi även det smakade Muscat de Beaumes de Venise (så läckra) . Det välkomnande var varmt och uppfostran på vin- och var regionen underbar. Jag lärde mig mycket! Vi hamnade beställa tre fallen att vi hade levererats till oss. Även om import av vinet är ganska dyr, du får ut det samma flaskor man försökte and they come med de underbara minne från din besök. Den urval av Vacqueyras i de OSS är ganska begränsat, så vi är mycket glada att njuta av vad vi älskade i Vacqueyras här i våra hem i New Jersey. Laura och hennes pappa var så välkomnande, passionerade och kunnig; vi hade en underbar (avsmakningsmeny! Vi kommer att fortsätta att beställa Vacqueyras från Le inkluderar även Caveau och kommer att ha dem skickade krigsförråd till oss i de OSS. Det var så enkelt! Tack än en gång!Mer

Laura C, Gérant på Caveau du Vacqueyras, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 2 september 2015

Den unga flickan i en affär kunde inte ha varit mer hjälpsam och kunnig. Du kan prova någon av de viner de har i lager för gratis, som inkluderar de flesta tillverkarna i min Hugh Johnson vin guide. Priserna är samma här som de är...i källaren på varje producent, så att du inte måste besöka varje.Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Hotel le Pradet
84 omdömen
0,27 km bort
Hotel Restaurant Montmirail
181 omdömen
1,37 km bort
Le Mas de la Fontaine
1 omdöme
2,58 km bort
Hotel Les Florets
251 omdömen
3,84 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 4 restauranger i närheten
Cafe Du Cours
285 omdömen
0,01 km bort
L'Oustalet
552 omdömen
3,3 km bort
Auberge St Roch
192 omdömen
4,27 km bort
Restaurant la Table du Mas
87 omdömen
4,81 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 6 sevärdheter i närheten
Rhonéa - Les Vignerons de Caractère
60 omdömen
0,36 km bort
Arnoux et Fils Vignerons
21 omdömen
0,06 km bort
Gigondas la Cave
21 omdömen
0,36 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Caveau du Vacqueyras.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering