Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Resenärsöversikt
  • Utmärkt50 %
  • Mycket bra26 %
  • Medel2 %
  • Dåligt14 %
  • Hemskt8 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
6 °
0 °
dec
6 °
-1 °
jan
8 °
0 °
feb
Kontaktuppgifter
Via Stefano da Seregno 42, 20831 Seregno, Italien
+39 0362 220042
Ring
Omdömen (67)
Filtrera omdömen
67 resultat
Medlemsbetyg
31
18
2
10
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
31
18
2
10
6
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 67 omdömen
Omdömet skrevs 28 augusti 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 16 juli 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 12 juli 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 30 juni 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 13 juni 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 2 juni 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 11 april 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 4 februari 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 6 november 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 14 juli 2017
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Hotel Cora
85 omdömen
2,04 km bort
Albergo Hotel Giardino
104 omdömen
3,14 km bort
Hotel Selide
59 omdömen
3,34 km bort
Hotel Habitat
125 omdömen
3,41 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 129 restauranger i närheten
Il Lughino
396 omdömen
0,38 km bort
The Quiet Man Pub
558 omdömen
0,37 km bort
Macellerie Seregno
133 omdömen
0,32 km bort
100x100 Gelateria
29 omdömen
0,23 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 28 sevärdheter i närheten
Santuario Santa Valeria
32 omdömen
1,23 km bort
Torre detta del Barbarossa
18 omdömen
0,43 km bort
Birrage
16 omdömen
0,6 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Gelateria Comi.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering