Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Musée de la Chouannerie

Lieu Dit le Bego, 56340 Plouharnel, Frankrike
+33 2 97 52 31 31
Webbplats
Dela
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

läs mer

Omdömet skrevs juli 6 2017
Mary M
Läs alla 15 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Resenärsöversikt
  • Utmärkt26 %
  • Mycket bra49 %
  • Medel13 %
  • Dåligt6 %
  • Hemskt6 %
Om
Föreslagen längd: 1-2 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
16 °
8 °
maj
18 °
10 °
jun
20 °
12 °
jul
Kontaktuppgifter
Lieu Dit le Bego, 56340 Plouharnel, Frankrike
Webbplats
+33 2 97 52 31 31
Skriv ett omdömeOmdömen (15)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Filtrera
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 6 juli 2017

Mer

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
I närheten
Hotell i närhetenSe alla hotell i Plouharnel
Carnac Lodge & Hotel
288 omdömen
1,25 km bort
Hotel Les Alignements
99 omdömen
2,64 km bort
Auberge Hôtel-Restaurant Le Ratelier
85 omdömen
2,94 km bort
Hotel An Ti Gwenn
171 omdömen
3,06 km bort
Restauranger i närheten
L Hippocampe
222 omdömen
1,21 km bort
La Clef De La Presqu'ile
317 omdömen
0,23 km bort
Surfin Pizza
85 omdömen
0,21 km bort
La Peche a la Turlutte
221 omdömen
0,04 km bort
Sevärdheter i närheten
Stop Andouilles
38 omdömen
0,94 km bort
Dolmens de Mane Karioned
121 omdömen
3,58 km bort
Kerhillio Plage
94 omdömen
3,74 km bort
Biscuiterie Simon
37 omdömen
0,8 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Musée de la Chouannerie.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in
;