Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dela
12
Alla bilder (12)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt22 %
  • Mycket bra67 %
  • Medel11 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
10 °
3 °
nov
6 °
0 °
dec
6 °
-1 °
jan
Kontaktuppgifter
Via Maggiolini, 18, Parabiago, Italien
Omdömen (9)
Filtrera omdömen
9 resultat
Medlemsbetyg
2
6
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
2
6
1
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 5 oktober 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 27 juni 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 15 februari 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 22 december 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 18 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 20 mars 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 13 mars 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 25 februari 2017
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 3 hotell i närheten
Hotel del Riale
86 omdömen
0,11 km bort
Hotel Domus Expo
149 omdömen
0,36 km bort
Antica Locanda Del Villoresi
56 omdömen
1,74 km bort
Expo Hotel Milan
182 omdömen
1,78 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 67 restauranger i närheten
Ul Gelatè
174 omdömen
0,32 km bort
Da Palmiro
398 omdömen
0,32 km bort
Stuzzi Sushi & Ristorante
118 omdömen
0,1 km bort
Belvedere Pizzeria Parabiago
87 omdömen
0,11 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 17 sevärdheter i närheten
Relax Time
104 omdömen
1,08 km bort
Crespi Bonsai Parabiago
68 omdömen
1,45 km bort
Villa Ida Lampugnani
6 omdömen
0,46 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Chiesa dei SS. Gervaso e Protaso.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering