Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Pulsano
Publicera
Inkorg
Sök
Alla bilder (10)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt45 %
  • Mycket bra33 %
  • Medel22 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
16 °
10 °
nov
11 °
6 °
dec
11 °
5 °
jan
Kontaktuppgifter
Piazza Castello, 74026, Pulsano, Italien
Webbplats
+39 393 927 1310
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (27)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 13 september 2019

Det är i Pulsano centrum, en liten pärla. Vi hade vår frukost i en bar varje morgon precis framför slottet. Vi fick höra att folk kan hålla sitt bröllop i slottet, det skulle göra en härlig miljö. Bra information om slottet när du går in...och på engelska också.Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2019
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 6 hotell i närheten
Villa de Lua
6 omdömen
2,2 km bort
Nicolaus Club Il Gabbiano Hotel
753 omdömen
2,99 km bort
Hotel Il Grillo
320 omdömen
3,19 km bort
Sud Hotel
271 omdömen
3,48 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 52 restauranger i närheten
La Piazzetta Restaurant
466 omdömen
0,09 km bort
friggitoria stellamar
279 omdömen
1,15 km bort
Il Re Della Brace
749 omdömen
0,09 km bort
Trattoria Caffe da Maometto
292 omdömen
0,2 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 21 sevärdheter i närheten
Spiaggia di Lido Silvana
131 omdömen
3,96 km bort
Spiaggia di Serrone
33 omdömen
3,96 km bort
Castello Muscettola
20 omdömen
1,88 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Castello De Falconibus.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering