Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dela
Resenärsöversikt
  • Utmärkt76 %
  • Mycket bra12 %
  • Medel12 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
11 °
4 °
nov
5 °
0 °
dec
5 °
-1 °
jan
Kontaktuppgifter
Piazza Giacomo Leopardi 15, 41057 Spilamberto, Italien
Mest hjälpsamma omdöme
Omdömet skrevs 18 december 2014
Google-översättning

Mer

Omdömen (8)
Filtrera omdömen
8 resultat
Medlemsbetyg
6
1
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
6
1
1
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 7 juni 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 25 januari 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 19 februari 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 10 februari 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 21 december 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 2 juli 2016
Google-översättning

Omdömet skrevs 16 juli 2015
Google-översättning

Omdömet skrevs 18 december 2014
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 2 hotell i närheten
Albergo da Ca' Vecia
6 omdömen
1,01 km bort
Hotel San Pellegrino
24 omdömen
1,08 km bort
Hotel La Cartiera
518 omdömen
3,53 km bort
Real Fini Baia Del Re
550 omdömen
5,4 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 32 restauranger i närheten
Gelato | Spilamberto
105 omdömen
0,93 km bort
Villa Alle Grazie
149 omdömen
0,91 km bort
Ristorante San Pellegrino
249 omdömen
1,1 km bort
Osteria Degli Obici
370 omdömen
1,06 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 11 sevärdheter i närheten
Museum of Traditional Balsamic Vinegar of Modena - Spilamberto
72 omdömen
0,81 km bort
Il Torrione
32 omdömen
0,94 km bort
KAOS
17 omdömen
0,78 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Macelleria lutti alberto.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering