Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Salse di Nirano

Via Rio Salse Il Tronco, 7, 41042 Fiorano Modenese, Italien
+39 0536 833258
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Omdömet skrevs oktober 29 2016
marco b
,
Greater London, Storbritannien
från mobil enhet
Läs alla 184 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt44 %
  • Mycket bra49 %
  • Medel6 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt0 %
PLATS
Via Rio Salse Il Tronco, 7, 41042 Fiorano Modenese, Italien
KONTAKT
Webbplats
+39 0536 833258
Skriv ett omdöme
Omdömen (184)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs oktober 29 2016 från mobil enhet

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs september 22 2016

Mer

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs maj 10 2015

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs april 21 2015

I närheten
Restauranger i närheten
Exe 1985
86 omdömen
2,95 km bort
Agriturismo Pilati
102 omdömen
1,72 km bort
Pasticceria Bar Althea
106 omdömen
2,72 km bort
Ristorante Pizzeria Camporosso
127 omdömen
2,07 km bort
Sevärdheter i närheten
Torre della Strega
5 omdömen
1,62 km bort
Pushstart
761 omdömen
3,51 km bort
Santuario Della Madonna Del Castello Di Fiorano
37 omdömen
3,26 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Salse di Nirano.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in