Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
Resenärsöversikt
  • Utmärkt62 %
  • Mycket bra21 %
  • Medel8 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt8 %
Om
Kontaktuppgifter
Via Braida 190, 41049, Sassuolo, Italien
Webbplats
+39 0536 801694
Ring
Omdömen (56)
Filtrera omdömen
56 resultat
Medlemsbetyg
33
12
5
1
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
33
12
5
1
5
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 56 omdömen
Omdömet skrevs 6 augusti 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 31 maj 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 29 mars 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 11 mars 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 22 januari 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 30 november 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 6 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 15 juli 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 11 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 31 maj 2017
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 4 hotell i närheten
Michelangelo Hotel
108 omdömen
0,49 km bort
Hotel Leon d'Oro
120 omdömen
0,73 km bort
Touring Hotel
81 omdömen
0,89 km bort
Hotel Ca' Marta
98 omdömen
1,93 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 120 restauranger i närheten
Touring Fiorano Ristorante Hotel Pizzeria
515 omdömen
0,9 km bort
Osteria dei Girasoli
275 omdömen
0,75 km bort
Due Madonne
495 omdömen
0,95 km bort
Arashi
37 omdömen
0,94 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 31 sevärdheter i närheten
Palazzo Ducale
352 omdömen
1,39 km bort
Santuario Della Madonna Del Castello Di Fiorano
54 omdömen
1,27 km bort
Chiesa di San Francesco in Rocca
22 omdömen
1,4 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Gelateria Il Pinguino.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering