Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
1 090
Alla bilder (1 090)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt47 %
  • Mycket bra36 %
  • Medel10 %
  • Dåligt4 %
  • Hemskt3 %
Om
Föreslagen längd: 2-3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
9 °
3 °
nov
5 °
-1 °
dec
3 °
-1 °
jan
Kontaktuppgifter
Via Dalla Chiesa, Grazzano Visconti, Italien
Webbplats
+39 0523 870997
Ring
Mest hjälpsamma omdöme
Omdömet skrevs 23 september 2018
Google-översättning

Mer

Omdömen (744)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 24 augusti 2016

Vi har varit ett par gånger och älskar det höra - härlig kan öppnas utrymmen, gamla medeltida ruinerna - vi alla älskar det här. Det finns ett antal butiker med lokala, handtillverkade produkter liksom ställen att äta/dricka.

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Hotel Torre di San Martino
403 omdömen
6,67 km bort
Hotel "La Maison de Vi"
100 omdömen
8,51 km bort
Relais Colombara Spa & Wellness
183 omdömen
9,41 km bort
Stadio Hotel
242 omdömen
10,17 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 10 restauranger i närheten
Fuoricarta
164 omdömen
0,3 km bort
Antica Osteria Al Cavaliere Nero
174 omdömen
1,56 km bort
Ristorante del Biscione
448 omdömen
0,13 km bort
La Taverna del Castello
448 omdömen
0,06 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 9 sevärdheter i närheten
Museo delle Cere
277 omdömen
0,12 km bort
Museo Delle Torture
64 omdömen
0,13 km bort
La Bottega di Mastro Gufo
82 omdömen
0,13 km bort
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Borgo Storico Di Grazzano Visconti.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering