Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dela

Caseificio San Bernardino
Det går inte att boka på TripAdvisor

Vill du ha andra alternativ du kan boka nu?
26
Alla bilder (26)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt94 %
  • Mycket bra6 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: 1-2 timmar
Kontaktuppgifter
Via Stanislao Solari 119, 43022 Tortiano, Montechiarugolo, Italien
Webbplats
+39 0521 686469
Ring
Omdömen (15)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 7 maj 2017

Detta är ett av de bästa stället var man kan köpa en hög kvalitet tillverkat parmesanost - Reggiano. Den omgivande är vacker och du kan besöka historisk plats i den närliggande, som den Montechiarugolo Castle, en privat väl behålla Castle. I den butik du kan...hitta också olika andra lokala produkter av hög kvalitet som tillhandahålls av trevlig och vänlig människor. Rekommenderas föreslog!Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Hotel Select
60 omdömen
3,83 km bort
Hotel Ristorante Conte Verde
109 omdömen
4,57 km bort
Hotel Conte Verde
210 omdömen
4,66 km bort
Hotel delle Terme
235 omdömen
5,66 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla restauranger i närheten
La Villa
14 omdömen
3,14 km bort
Pizzeria Bulli & Pupe 2
7 omdömen
2,8 km bort
Red Lion 2
516 omdömen
3,46 km bort
Trotter
372 omdömen
2,97 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla sevärdheter i närheten
Castello di Montechiarugolo
145 omdömen
1,98 km bort
Castello Estense di Montecchio Emilia
42 omdömen
3,86 km bort
Magnani-Rocca Foundation
403 omdömen
4,92 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Caseificio San Bernardino.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering