Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
11
Alla bilder (11)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt16 %
  • Mycket bra52 %
  • Medel16 %
  • Dåligt16 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: 2-3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
17 °
9 °
sep
13 °
6 °
okt
8 °
3 °
nov
Kontaktuppgifter
Rue Chantraine, Saint Nicolas 4420, Belgien
Webbplats
+32 4 234 66 53
Ring
Omdömen (12)
Filtrera omdömen
12 resultat
Medlemsbetyg
2
6
2
2
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
2
6
2
2
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 12 omdömen
Omdömet skrevs för 4 dagar sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 8 februari 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 12 november 2017
Google-översättning

Omdömet skrevs 21 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 15 maj 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 18 oktober 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 7 augusti 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 11 april 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 3 november 2015
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 2 november 2015
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSee all hotels
Hotel Campanile Liege Luik
153 omdömen
2,69 km bort
Le Cygne d'Argent
139 omdömen
3,58 km bort
Park Inn by Radisson Liege Airport
264 omdömen
3,61 km bort
Pentahotel Liege
1 149 omdömen
3,72 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 13 restauranger i Saint Nicolas
La Table Bovine
7 omdömen
1,39 km bort
I Caretto
5 omdömen
0,75 km bort
La Maison du Kebab
7 omdömen
0,17 km bort
Chez Nono
18 omdömen
1,42 km bort
Sevärdheter i närhetenSe alla sevärdheter
Le Jardin des Sens
10 omdömen
3,55 km bort
Fly-in
34 omdömen
3,56 km bort
Kidikids
15 omdömen
3,72 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Maison des Terrils.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering