Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3
Alla bilder (3)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt50 %
  • Mycket bra50 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
-1 °
-5 °
dec
-3 °
-7 °
jan
-2 °
-7 °
feb
Kontaktuppgifter
167-3 Aza Yamada, Kutchan-cho, Abuta-gun, Hokkaido
Webbplats
Förbättra objektet
Omdömen (4)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 20 januari 2015

Deltog i denna klass på min egen men var i en grupp på 4. Eri var mycket organiserad och talade utmärkt engelska så det var lätt att förstå och följa instruktionerna. Jag lagade Ginger fläsk, spenat-goma-Ae och misosoppan. Maten var utsökt fullt av smak och...det var härligt att sitta och äta med andra icke skidåkare. Vi kommer väl värt ett besök och jag rekommenderar denna klass för att människor som inte är alltför säker i sin matlagning färdigheter.Mer

Datum för upplevelsen: januari 2015
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 18 hotell i närheten
The Vale Niseko
212 omdömen
0,1 km bort
M Hotel
74 omdömen
0,17 km bort
New White Bear
11 omdömen
0,2 km bort
Niseko Park Hotel
58 omdömen
0,3 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 303 restauranger i närheten
Green Farm Cafe
178 omdömen
0,04 km bort
The Alpinist
106 omdömen
0,09 km bort
Niseko Pizza
571 omdömen
0,03 km bort
A-Bu-Cha 2nd
501 omdömen
0,14 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 64 sevärdheter i närheten
Niseko Mountain Resort Grand Hirafu Ski Place
681 omdömen
0,63 km bort
Larry Adler Rent A Ski
15 omdömen
0,1 km bort
Propeak
7 omdömen
0,31 km bort
Mick's
25 omdömen
0,04 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Eri's Kitchen.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering