Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
3
Alla bilder (3)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt50 %
  • Mycket bra50 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
12 °
8 °
okt
5 °
1 °
nov
-1 °
-5 °
dec
Kontaktuppgifter
167-3 Aza Yamada, Kutchan-cho, Abuta-gun, Hokkaido
Webbplats
Omdömen (4)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 20 januari 2015

Deltog i denna klass på min egen men var i en grupp på 4. Eri var mycket organiserad och talade utmärkt engelska så det var lätt att förstå och följa instruktionerna. Jag lagade Ginger fläsk, spenat-goma-Ae och misosoppan. Maten var utsökt fullt av smak och...det var härligt att sitta och äta med andra icke skidåkare. Vi kommer väl värt ett besök och jag rekommenderar denna klass för att människor som inte är alltför säker i sin matlagning färdigheter.Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 18 hotell i närheten
The Vale Niseko
211 omdömen
0,1 km bort
M Hotel
74 omdömen
0,17 km bort
New White Bear
11 omdömen
0,2 km bort
Niseko Park Hotel
58 omdömen
0,3 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 299 restauranger i närheten
Green Farm Cafe
178 omdömen
0,04 km bort
The Alpinist
105 omdömen
0,09 km bort
Niseko Pizza
566 omdömen
0,03 km bort
A-Bu-Cha 2nd
495 omdömen
0,14 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 63 sevärdheter i närheten
Niseko Mountain Resort Grand Hirafu Ski Place
676 omdömen
0,63 km bort
GoSnow
235 omdömen
0,69 km bort
Fast Fun Japan
102 omdömen
0,13 km bort
Niseko Black Snowsports
62 omdömen
0,24 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Eri's Kitchen.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering