Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Museo Delle Attivita Agricole

Via della Cella 4/B, 56035, Casciana Terme Lari, Italien
+39 335 592 0686
Webbplats
Dela
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Google-översättning

läs mer

Omdömet skrevs 3 maj 2015
Lamiaferox
,
Prato, Italien
Läs alla 3 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt34 %
  • Mycket bra33 %
  • Medel0 %
  • Dåligt33 %
  • Hemskt0 %
Föreslagen längd: < 1 timme
PLATS
Via della Cella 4/B, 56035, Casciana Terme Lari, Italien
KONTAKT
Webbplats
+39 335 592 0686
Skriv ett omdömeOmdömen (3)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Filtrera
Omdömet skrevs 3 maj 2015
Google-översättning

Mer

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 april 2015
Google-översättning

Mer

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2014
Google-översättning

Mer

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 6 hotell i Casciana Terme Lari
La Speranza
40 omdömen
3,37 km bort
Albergo Livorno
16 omdömen
3,37 km bort
Albergo Stella
42 omdömen
3,38 km bort
Albergo Roma
125 omdömen
3,51 km bort
Restauranger i närheten
Pizzeria Il Vicolo
9 omdömen
1,56 km bort
La Bottega di Canfreo
26 omdömen
1,59 km bort
Erba Luigia
65 omdömen
3,39 km bort
I Burattinai
160 omdömen
1,61 km bort
Sevärdheter i närheten
Cantina Giuliano
27 omdömen
1,31 km bort
Castello dei Vicari
130 omdömen
1,68 km bort
Pao Pub
44 omdömen
3,49 km bort
Il Ranch di Carlotta
6 omdömen
3,81 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Museo Delle Attivita Agricole.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in