Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hatsumago Shuzo Shiryokan Kura Tambokan

Spara
Dela
2
Alla bilder (2)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt0 %
  • Mycket bra88 %
  • Medel12 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
17 °
11 °
okt
10 °
5 °
nov
5 °
1 °
dec
Kontaktuppgifter
125-3, Jurizukamurahigashiyama, Sakata, Yamagata Prefecture
Webbplats
+81 234-31-1515
Ring
Omdömen (8)
Filtrera omdömen
8 resultat
Medlemsbetyg
0
7
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
0
7
1
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 juli 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 20 mars 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 14 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 25 september 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 17 oktober 2015
Google-översättning

Omdömet skrevs 30 augusti 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 23 juli 2015
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 30 hotell i närheten
Kanponoyado Sakata
30 omdömen
2,22 km bort
Hotel Inn Sakata
49 omdömen
3,63 km bort
Hotel Rich & Garden Sakata
75 omdömen
3,99 km bort
Jizo No Yu Ryokan
4 omdömen
4,48 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 673 restauranger i närheten
Ryuho
4 omdömen
0,92 km bort
Yu Cafe
1,1 km bort
Tosaka-Ya
1,69 km bort
Kankan
3 omdömen
1,73 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 84 sevärdheter i närheten
Sankyo Soko Storehouse
241 omdömen
4,28 km bort
Ken Domon Museum of Photography
72 omdömen
1,87 km bort
Former Honma Family Residence
56 omdömen
4,77 km bort
Hiyoriyama Park
54 omdömen
4,9 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Hatsumago Shuzo Shiryokan Kura Tambokan.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering