Rundturer och biljetter
Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett
3

Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett

Av Aqualava Waterpark
från
251,70 kr
per vuxen
från
251,70 kr
per vuxen

Lägsta pris-garantiBoka nu och betala senareKostnadsfri avbokning

Åldrarna 0–99
Längd: 1–7 timmar
Starttid: Kontrollera tillgänglighet
Mobilbiljett
Engelska, Spanska


  • Tillträde
  • WiFi, solstolar och parasoller GRATIS
  • Entré/inträde – Aqualava Waterpark
Det här ingår inte
  • Mat och dryck


Avgångsuppgifter
  • Resenärsupphämtning erbjuds.
  • deben llamar al o escribir para concretar la recogida (Transporte Lunes, miercoles y viernes en costa teguise y Puerto del Carmen) Kontakta oss för bokning av överföringen (hämtning på måndag onsdag och fredag från Costa teguise & Puerto del Carmen)
Information om returresa
  • Återvänder till den ursprungliga avgångsplatsen

  • Anpassat för rullstol
  • Nära kollektivtrafik
  • Barnsäten tillgängliga
Vi hjälper dig gärna om du har frågor om tillgänglighet. Ring bara till numret nedan och hänvisa till produktkoden: 62820P1

  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Den minsta höjden för att rida glidbanorna på Timan Fire-området är 1,20 m
  • Aqualava Waterpark erbjuder en gratis transferservice på Playa Blanca, Puerto del Carmen och Costa Teguise, varje måndag, onsdag och fredag. För att kunna använda den här tjänsten, kontakta direkt parken
  • De flesta resenärer kan delta
  • Aqualava har faciliteter för alla åldrar

  • För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.

Vilka sevärdheter kommer jag att besöka med Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett?
Hur mycket kostar Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett?
Priser i Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett startar från 247,93 kr. Upptäck och boka Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett på Tripadvisor
Vilket företag tillhandahåller Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett?
Aqualava Waterpark är värd för Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett. Läs omdömen, upptäck fler upplevelser eller kontakta Aqualava Waterpark på Tripadvisor. Upptäck och boka Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett på Tripadvisor
Hur mycket tid behöver jag för Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett?

Vi hjälper dig gärna om du har frågor om den här rundturen eller behöver hjälp med att boka. Ring bara till numret nedan och hänvisa till produktkoden: 62820P1

Om operatören

Lyssna inte bara på oss – det här är vad andra har att säga om den här operatören.

CarolH2355
CarolH2355
00
Badsemester
Otrevlig personal, som tydligt visade att de var trötta på turister, Maten var urdålig. Efter ha vistas i detta omr
761catherine4545
761catherine4545
00
Mor, mormor och två barn.
Vi hade mycket att göra här, både Beach, där det kom vågor varje hel timma, där var saltvatten, och rutsch kanor fö
Jenny L
Jenny L
00
Roligt ställe
Roligt ställe med några olika större vattenrutschkanor . Några mindre till dom yngre även en mysig liten ström man
Mia E
Mia E
00
Liten park för mindre barn
Vi var där en molnig dag i början av november och tyvärr blev det för kallt då temperaturen i luften var ca 24 grad
Klabbe63
Klabbe63
00
Underbart
Att åka Lazyriver och bara flytta omkring i saltvattnet i vågpoolen var relaxande. Sedan var det fart i banorna och
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.

Vi kontrollerar omdömen
Tripadvisors syn på omdömen
Innan det publiceras går varje Tripadvisor-omdöme genom ett automatiserat spårningssystem som samlar in information och svarar på följande frågor: hur, vad, var och när. Om systemet upptäcker något som potentiellt går emot våra communityriktlinjer publiceras inte omdömet.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar alla omdömen som publiceras på webbplatsen för vilka våra användare ifrågasätter om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.
3.0
152 omdömen
Utmärkt
37
Mycket bra
38
Genomsnittlig
27
Medelmåttig
19
Hemskt
31

dawg77
Carshalton, UK43 inlägg
jan. 2023
We had such a great day here! We have 2 boys, 11 and 6 and we all absolutely loved it. Our youngest is just over 1.2m which meant he was able to go on all the big slides. We went on 3rd January and it was in no way busy. No queues for any of the slides, or inflatables, it was so much fun! Yes, the water is a little chilly but not unbearably so. The weather was amazing and when you're hoofing it up and and down the ladders going on the slides numerous times, you soon warm up. We were never freezing and our boys were in the water for about 5 hours.

If slides aren't your thing, there were plenty of comfy deck chairs around the place to chill out in. There's a play pool for the younger ones, with smaller slides and a big bucket that tips over.

We had food there, chicken nuggets and chips, which was all we really expected. It was nice enough and kept us going. Coffee is available!! :)

Overall it's a safe park. The lifeguards are on it. And there's a little something for all ages. The location is close to Playa Blanca harbour, you wouldn't need a car necessarily, depending on where you're staying, I'm pretty sure there's a bus service.

We'd definitely recommend coming here for a bit of fun!
Skriftlig 9 januari 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Good day, Thks a lot of for your comments which are highly appreciated!. We are very glad that your time in our park was great; we work harder every day to give the best of the services to our guests!. See you next time at the Island!, Brgds.
Skriftlig 10 januari 2023
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Juha K
6 inlägg
Water was a bit cold but otherwise the trip was really nice.,😃 Very good price to fun ratio. Will most likely come again during next vacation.
Skriftlig 5 januari 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Dear Sir/Madam, Thks for your comments which has been well received an duly noted. Please be informed that the cold sensation is not because of the water, but for the weather. Once you are in the water is fine, but when you leave the water and feel cold is beacuse the weather; our water is around 24ºC and the weather 17ºC. Will keep on working to improve every day and give you a total satisfation next time at the Island. Thks and Brgds!
Skriftlig 6 januari 2023
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

A Roitan
1 inlägg
dec. 2022 • Familj
Everything else in Lanzarote was great,we visited el rancho it was an amazing experience, aqualava worst experience in 10years of holiday, freezing cold water, very bad food, 100€ spent on the taxi because the bus we already paid for it was full twice and they didn'twanna take us, leavingus with a child €50 away from our hotel. So many other good places to visit, our advise would be to avoid this
Skriftlig 26 december 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Dear visitor, first of all thanks for your visit. About your review we have to clarify that the bus is a FREE service so you didn't paid for it and we lef you. After this clarify, we were waiting for you in the morning in the pick up point and you dind't appear. We call you and you told us that you took a taxi even when we told you that the bus were waiting you told that you preffer come in taxi. Since you arrive to Aqualava till you leave didn't come to front desk for tell us that you want go back in the bus (the clients that not come in the morning don't have the places assure for go back because we can't guessed their intentions) Even that, we tried to speak with you when you call us infront of the bus for find a solution but you didn't led us. You hung up the phone. We suposse that you pass again for the front desk for request a taxi but we don't have any other contact with you because you never identify your self or told something about it at the front desk. We could found a solution for you if you let us . We hope you enjoyed the rest of your holidays in Lanzarote. Best regards
Skriftlig 27 december 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Tom G
Exeter, UK5 inlägg
dec. 2022
Great day out with the family. Lots of choice. water a little cold (but it is December)
Not sure it would be as good during the peak months due to how busy it could be too crowded.
Skriftlig 23 december 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thanks a lot for your visit and your review Best regards
Skriftlig 23 december 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Jess
2 inlägg
dec. 2022 • Familj
Had a great day at the water park, plenty to do.
The slides were all really good and plenty of staff around. Food and drinks available and not too expensive
Skriftlig 21 december 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thanks for your review and your visit Best regards
Skriftlig 21 december 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Veronique J
ST VICTOR1 inlägg
dec. 2022 • Familj
Décevant !
Payez 22€ par personne on est resté 2h ça suffisait largement on à vite fait le tour !
Le restaurant vraiment très cher et pas bon du tout !
Eau très froide c’est dommage !
Skriftlig 20 december 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Cher visiteur, Nous regrettons profondément votre perception du parc; Nous tenons à vous dire que notre restaurant a généralement été très apprécié pour sa qualité et son prix. En revanche, nous tenons à souligner que nos tarifs d'entrée sont bien plus compétitifs que les tarifs habituels dans les parcs européens. Enfin, nous tenons à souligner que les températures de nos piscines sont d'environ 24 ° C, vérifiables dans notre système, mais la sensation thermique due à la température extérieure ne peut pas être réglée. En vous remerciant pour vos commentaires qui nous aident à nous améliorer chaque jour, recevez un salut cordial.
Skriftlig 21 december 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Renata K
1 inlägg
nov. 2022
Lovely gentleman at the reception let us in 10 min earlier, enjoyed the wave pool, Magma river and Corsario bay was fun too. Nice friendly staff, Well recommended, will definitely be coming back when next in Playa Blanca. 😊
Skriftlig 25 november 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Good Day!, Thanks a lot for your kind words, which have been well recieved. We keep on working to improve our premises and services every single day and your words give us motivation to keep on going......Brgds!!!,,, and looking forward to having you all, at our park, again.
Skriftlig 26 november 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Sara P
17 inlägg
nov. 2022 • Familj
The park is well kept with 5 main rides which are very exhilarating! The aquabowl is questionable! Be prepared to come off and tell your friends how the joins in the slide hurt! Saying that, it was a good ride! The lazy river was quite small and it’s a shame it doesn’t go around the whole park. We went for the VIP option so got a locker and lunch included- worth it considering you cannot take any food into the park! We were out of season (Nov) and so there was plenty of space and parasols but I can imagine that would be an issue at peak times….

All in all the kids enjoyed it for the 3.5hrs we were there !
Skriftlig 18 november 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Dear visitor, thanks a lot for your visit and your review. We are soo glad that you enjoyed your time with us. Hope to see you again Regard
Skriftlig 19 november 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

jemLiverpool
Liverpool, UK1 090 inlägg
nov. 2022
Great for younger kids,ours were 8 and 3 and they loved it.We went 3 times and was pleased with the presence of several life guards doing their jobs probably,not on mobiles like at some pools.
Lovely and clean and plenty of deckchairs all around the park.
Would definitely recommend and return.
Skriftlig 9 november 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Dear visitor, thank you a lot for your review and your visit. we are glad that you enjoyed your time with us and hope to see you again Regards
Skriftlig 12 november 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Getaway590627
1 inlägg
Gisela needs training- very poor customer service. Our already disappointing experience was made worse by her unprofessional and confrontational response. I will explain further when I have time. The lifeguards were friendly and attentive.
Skriftlig 31 oktober 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Dear visitor, We are really sorry that you feel a bad experience, like our staff told you in your visit, but if you have a "problem" and you come after 2H to tell us and when is just time to leave, we can't do a lot for solve it. When some client come to front desk to manifest some inconvenience we do all in our hands for help them. Our Staff listen the clients, ask between workers about the problem of the situation and try to get all the info possible for give the best solution. But in your case you only want that "Aqulava make you happy giving you the money back" after 2 hours enjoying (with the 3H afternoon ticket) and after our lifeguar helped to you providing floats for you family and making (like you said) "lovely time for your girls". Again we only can said sorry if your experience wasn't like you expected and hope that your girls really loved the time in Aqualava. for our part, of course we going to continue training our staff for give always the best services to our visitors. Send to you our best regards and hopping you had a great time in Lazarote.
Skriftlig 1 november 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Visar resultat 110 av 152
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.

Tripadvisor | Hoppa över linjen: Aqualava Waterpark Lanzarote Entrébiljett tillhandahålls av Aqualava Waterpark | Playa Blanca, Spanien