Rundturer och biljetter

5-dagars bästa i Israel Tur från Tel Aviv: Jerusalem, Dead Sea, Nazareth och Masada tillhandahålls av Bein Harim Tourism Services

5-dagars bästa i Israel Tur från Tel Aviv: Jerusalem, Dead Sea, Nazareth och Masada

5-dagars bästa i Israel Tur från Tel Aviv: Jerusalem, Dead Sea, Nazareth och Masada
4
Boka i förväg
från
8 332,51 kr
per vuxen
Kostnadsfri avbokning upp till 7 dagar i förväg
Om
Upptäck Israels heliga höjdpunkter på en actionfylld 5-dagars turné från Tel Aviv, med hotell och "kibbutz" (familjedrivet pensionat) boende inkluderat. Leds av en expert lokal guide, erfarenheten är full av promenader och utflykter som erbjuder perfekta introduktioner till Israels bästa attraktioner. Utforska Jerusalems gamla stad; åka till Masada-kullen med bergsbana flyta i det öde Döda havet; tur Nazareth och byarna runt Galileens hav; besöka de gamla ruinerna av Caesarea och mer! På grund av underhållsarbetet på linbanan stängs platsen för Masada mellan den 13-27 januari 2019. Som en substitution kommer turné att besöka Qumran grottor och dopplats vid Jordanfloden.
Det här bör du känna till innan du reser
  • Längd: 5 dagar
  • Mobilbiljetter godtas
  • Omedelbar bekräftelse.
Avbokningsregler
  • Om du avbokar minst 7 dagar innan planerad avresa tillkommer ingen avbokningsavgift.
  • Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
  • Om du avbokar inom 2 dagar innan planerad avresa tillkommer en avbokningsavgift på 100 procent.
Tillgängliga språk
Engelska
Det här bör du känna till innan du reser
  • Längd: 5 dagar
  • Mobilbiljetter godtas
  • Omedelbar bekräftelse.
Tillgängliga språk
Engelska
Avbokningsregler
  • Om du avbokar minst 7 dagar innan planerad avresa tillkommer ingen avbokningsavgift.
  • Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
  • Om du avbokar inom 2 dagar innan planerad avresa tillkommer en avbokningsavgift på 100 procent.
Behöver du hjälp med att boka?
Ring numret nedan och använd produktkoden: 5209CLASSTEL
Ring +46 844682237
Viktig information
Ingår
  • Hotell pickup och drop-off
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Professionell guide
  • Air-conditioned vehicle
  • 4 nätter
  • Entré/inträde – Ancient Katzrin Village and Synagogue
  • Entré/inträde – Katzrin
  • Entré/inträde – Caesarea National Park
  • Entré/inträde – Theatre at Caesarea National Park
  • Entré/inträde – The Grottos at Rosh HaNiqra
  • Entré/inträde – Masada National Park
  • Entré/inträde – Dead Sea
  • Entré/inträde – Yad Vashem
Undantag
  • Mat och dryck, om inte annat anges
  • Gratuities
Längd
5 dagar
Avgångsuppgifter
  • Resenärsupphämtning erbjuds.
  • Upphämtning på hotellet erbjuds. Visa hotellistan i vår kassa för att se om din verksamhet ingår bland upphämtningsplatserna.
Tilläggsinformation
  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Bekväma vandringsskor, hatt och vatten rekommenderas
  • En blygsam klädsel är obligatorisk för besök på heliga platser; täckta knän och axlar
  • Inte anpassat för rullstol
  • Nära kollektivtrafik
  • De flesta resenärer kan delta
  • Rekommenderas att ta med hattar, baddräkt, handdukar och solskydd när du besöker Döda havet
  • Vårt företag deltar inte i att organisera ett dop med en präst i Jordanfloden - för resenärer som vill bli döpta med en präst kommer vi att samordna det med Yardenit-platsen i förväg; den beräknade besöketiden i Yardenit är 15: 30-16: 15
  • Turresplanen kan ändras beroende på din avresedag
  • Observera att denna turné inte är lämplig för barn under 4 år
  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 40 resenärer
Ingår
  • Hotell pickup och drop-off
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Breakfast
  • Professionell guide
  • Air-conditioned vehicle
  • 4 nätter
  • Entré/inträde – Ancient Katzrin Village and Synagogue
  • Entré/inträde – Katzrin
  • Entré/inträde – Caesarea National Park
  • Entré/inträde – Theatre at Caesarea National Park
  • Entré/inträde – The Grottos at Rosh HaNiqra
  • Entré/inträde – Masada National Park
  • Entré/inträde – Dead Sea
  • Entré/inträde – Yad Vashem
Undantag
  • Mat och dryck, om inte annat anges
  • Gratuities
Avgångsuppgifter
  • Resenärsupphämtning erbjuds.
  • Upphämtning på hotellet erbjuds. Visa hotellistan i vår kassa för att se om din verksamhet ingår bland upphämtningsplatserna.
Längd
5 dagar
Information om returresa
  • Återvänder till den ursprungliga avgångsplatsen
Tilläggsinformation
  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Bekväma vandringsskor, hatt och vatten rekommenderas
  • En blygsam klädsel är obligatorisk för besök på heliga platser; täckta knän och axlar
  • Inte anpassat för rullstol
  • Nära kollektivtrafik
  • De flesta resenärer kan delta
  • Rekommenderas att ta med hattar, baddräkt, handdukar och solskydd när du besöker Döda havet
  • Vårt företag deltar inte i att organisera ett dop med en präst i Jordanfloden - för resenärer som vill bli döpta med en präst kommer vi att samordna det med Yardenit-platsen i förväg; den beräknade besöketiden i Yardenit är 15: 30-16: 15
  • Turresplanen kan ändras beroende på din avresedag
  • Observera att denna turné inte är lämplig för barn under 4 år
  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 40 resenärer
Res säkert under covid-19-krisen
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
  • Regelbundna temperaturkontroller för personal
  • Högtrafikerade områden desinficeras regelbundet
  • Det är ett krav att guiderna tvättar händerna regelbundet
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
  • Regelbundna temperaturkontroller för personal
  • Högtrafikerade områden desinficeras regelbundet
  • Det är ett krav att guiderna tvättar händerna regelbundet
  • Handsprit finns tillgänglig för resenärer och personal
  • Transportmedel desinficeras regelbundet
  • Ansiktsmasker krävs för guider i offentliga områden
  • Betald stanna hemma-policy för personal med symptom
  • Redskap/utrustning desinficeras mellan användning
  • Ansiktsmasker krävs för resenärer i offentliga områden
  • Social distansering respekteras genom hela upplevelsen
Resplan
Översikt
Fullständig karta
44 hållplatser
Dag 1
Golan Heights Tour
Dag 2
Nazareth, Kapernaum och Sea of...
Dag 3
Caesarea, Acre och Rosh Hanikra...
Dag 4
Masada och Döda havet Tour
Dag 5
Jerusalems gamla och nya turné
+

4.0
14 omdömen
Utmärkt
11
Mycket bra
0
Genomsnittlig
0
Medelmåttig
1
Hemskt
2

Carole K
3 inlägg
Very well run tours
feb. 2020
We took the 5 day Jewish tour package with Bein Harim. They were extremely well run. Each day, we were picked up from our hotel lobby on time and with a smile. The tour guides were extremely well informed about the sights that they were showing us and were always eager to answer questions. Explanations were in depth and the tours themselves were a lot of fun. The buses were clean and most had wi-fi as well. The sights were all magnificent and interesting. We took the superior hotel package and hotels were beautiful with incredible breakfasts. I would recommend Bein Harim very highly.
Skriftlig 11 mars 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thanks Carol SO much for this favorable, vote of confidence in our services and for our professional team of guides who guided you throughout the tours taken, providing interesting and informative commentary and with skilled tour management. It is clear you came away with a highly memorable and enlightening tour package experience travelling with us We are so happy to read about your satisfaction and appreciate such a sincere recommendation of our services very much. Fantastic that the good hotel upgrade you reserved and your satisfaction thereof.
Skriftlig 11 mars 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

bob
2 inlägg
bein harim
jan. 2020
Organized, well informed tour by local people. Answered questions. Polite. A Upgraded hotels were very good.
Skriftlig 21 februari 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thanks so much for this brief but sincere gratification for the services rendered by Bei Harim tourism for your 5 day tour package. Daily we strive with much effort that all our service givers perform to high standard of service. So we are always appreciative when travelers share this on this platform for others to see.
Skriftlig 22 februari 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Dr S Manyiwa
2 inlägg
The visist to theGolan Heights on Sunday 9th February 2020 guided by Mr YOAV MALACHI
feb. 2020
The tour started from Tel Aviv, setting off to the Golan Heights at around 7:30 am on Sunday 9th February 2020. The most memorable moments for me was the visit to the Ancient Katzrin Village, our enactment of the Katzrin dressing, and visiting the ancient dwellings. I also enjoyed the scenery of the Golan Heights, the views of the 3 countries from one point (at Coffee Anna, ie Coffee in the Clouds!), namely, Israel, Syria, and Lebanon. The tour guide was very friendly, informative, and entertaining. Our guide, My Yoav Malachi, was kind enough to introduce us to one of the popular Israeli cousine (eg, hummus) and great wine from the Golan Heights Winery. I strongly recommend this tour- thank you Mr Malachi for your professionalism.
Skriftlig 15 februari 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thanks, Dr Sov for this very favorable posting of 5 stars for your tour and guide Yoav. You have visited spectacular locations in our country and it is clear you were fascinated by the landscape that made an everlasting impression. Yoav certainly deserves such complimentary feedback for his professionalism, vast guiding experience and pleasant and engaging manner that he interacts with his travelers We are so happy that you loved Hummous, indeed our national and renowned dish, together with excellent wines from the region. We are most appreciative of your sharing your satisfaction of the tour experience for others to read on this platform. Come back soon there is loads more to explore
Skriftlig 16 februari 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Shayne T
1 inlägg
Brilliant Holy Land Tours!
jan. 2020
Every tour of our 9-day Christian tour was exceptional. From pickup to drop-off the whole day was very organised and allowed enough time to see and appreciate all of the sites. The tour guides were incredibly knowledgeable, friendly and always willing to help. They made it their priority to ensure everyone was having an enjoyable and worthwhile experience, especially tour guide Zahi Shaked. Thank you Bein Harim for a trip of a lifetime!
Skriftlig 15 januari 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thanks SO much for this rave 5-star review of our tourism services. Your sincere and honest recommendation through your own immense satisfaction is much appreciated by all at Bein Harim. Zahi, as well as all the other capable and experienced guides of our team, sure, deserve your acknowledgment for their efforts and professionalism, informative commentary and tour management skills. We feel so privileged to have provided services of the highest degree ,and that you came away with tour experiences to cherish. We are most touched and heart warmed by your final line. Thank you very much.
Skriftlig 15 januari 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

MDM2020
New York, NY2 inlägg
Logistics Stress
nov. 2019
I am a seasoned traveler but took this tour because it was the only one I could find that could accommodate the days I required. Big mistake. It was the most stressful vacation I ever took due to the incomprehensible and illogical transportation and hotel arrangements. We had to take three busses every day of the tour and, because at the end of a tour and a long bus ride back to either Tel Aviv or Jerusalem the bus stopped at each if the many hotels from which the visitors were staying. At best, we didn’t get back to our hotel until after 8 p.m.. it also didn’t seem to make any sense from which city the visitors were booked. Visitors would be bussed from Jerusalem to Tel aviv and then to the Golan Heights, for instance. Also, we were not told the tours would be bilingual. The guide would first explain in English and then in either Spanish or French, making the tour that much longer. The guides were generally helpful and knowledgeable. But avoid the stress and find a different tour company.
Skriftlig 7 november 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Dear MDM2020, We are sorry that you came away feeling as you did from a tour with Bein Harim. It is clear you were satisfied with our guides on the tours and for this mention we are appreciative. Logistics and transport can be very complex, and yes, there is actually NO other way, as we have 25 different pickup drop off routes in each city, and there is NO other way, than to drop each person where they embarked, and for you the route may not be logical, but it is! We have been doing this for over 20 years and contend with massive urban changes that dictate many constraints, we are therefore sympathetic for what you mention, but you did a group tour package and maybe you were not entirely clear on what to expect. We do list that tours can be bilingual, not all but some. The transport complexity, that we deal with daily, is to the best of our ability, and we improve daily including taking in to consideration what you written. Sincerely, Bein Harim Tourism Services
Skriftlig 10 november 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

MollyFW
Auckland NZ27 inlägg
Yoaz Malachi is a great guide
sep. 2019
We did the Bien Harim Jerusalem Old and New tour with Yoav Malachi. This tour is a gem, lots of information on the ancient historic sites as well as a visit to the Holocaust Museum, very sobering.

Yoaz is a very knowledgeable guide who tells his stories with enthusiasm and humour.
He was also able to sort some logistical issues effectively. Both recommended!
Skriftlig 27 september 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Dear Molly YOur 5 star review ins much appreciated.Yoav sure is worthy of such feedback for the wonderful job he does with his tour groups.Sharing informative information and in such a pleasant and enthusiastic manner. He sure has sharpened tour mangagemnt skills which clearly sohone through as well. We are so glad to read you came away with a memorable and enlightening tour experience due to his efforts and professionalism. Your kind recommendation of our services and Yoav are gratifying.Hope to see you again some time
Skriftlig 27 september 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Mobius624
1 inlägg
Great tour 10/10 would come back again!
juni 2019 • Par
Our tour guide was named Itamar from BenHarim tours and he is hands down the best in the business. Very very knowledgeable, helpful and accommodating with all of our requests. Not only that, he was also funny! A great guide and a great person.
Skriftlig 11 juni 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thanks so much for this 5star review of your tour guided by Itamar. He is a respected young member on our team of guides and known to be a passionate and kind with his group of travelers daily. We are happy to read you came away with a great enjoyable tour experience with him and with Bein Harim tourism. Sure hope to see you again soon.
Skriftlig 11 juni 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

David Fox
Columbus, OH2 inlägg
Israel Trip
maj 2019 • Vänner
We went to thank Bein Hardin Tours for an Exceptional experience. All the guides have been wonderful! Liat in Jerusalem, Samuel in Acre, and Saul in Nazareth have been exceptional and all very well informed. Great with organizing the group and sharing their deep knowledge of the tour area. Memorable and cherished experience! Highly Recommend
Skriftlig 22 maj 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bein Harim appreciates you sharing on this platform your satisfaction with all the tour services you received over numerous tours taken with us. They deserve your feedback and praise for thier professional efforts all round. We are very appreciative that you have shared on this platform for others to read. WE thank you for your kind recommendation of our services.
Skriftlig 23 maj 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Samrawit A
2 inlägg
Jerusalem, Bethlehem, Dead Sea, the river Jordan
apr. 2018
I went to Israel on a pilgrimage toured all these holy places and had the best time of my life and hope to do it again sometime.
Skriftlig 25 mars 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Christianjj
Wien, Österrike13 inlägg
Unauthorisierte Abbuchung von der Kreditkarte
mars 2019 • Par
Vor Reisebeginn wurden 150% des Tourpreises von der Kreditkarte abgebucht und der nicht authorisierte Anteil nur nach wochenlangen Reklamationen zurückerstattet. Finger weg von diesem Anbieter!
Skriftlig 13 mars 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
IT is clear, there was some error , or maybe you have NOT stated ALL the facts that need to be mentioned... on the reason for the total refund,If errors occur, it does take time for the credit card company to verify and refund .Not is our hands at all....It is evident your issue was finally rectified even if it took some time and some contact!, so that is proof ! WHY would we charge you 150%??.before the tour, other than an unfortunate error? For the record, We operate a reputed company for 25 years , daily for 100.s of travelers, never doing anyting that may jeopardise this profile! why would we??? SO your accusations are simply not acceptable , neither true.
Skriftlig 13 mars 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Visar resultat 110 av 14
Om operatören

Lyssna inte bara på oss – det här är vad andra har att säga om den här operatören.

Av: Bein Harim Tourism Services
PeWeS007
PeWeS007
00
Semester
Skitföretag dålig upplysning fick byta buss 3 ggr på vägen till Dead Sea o 3 ggr på hemvägen boka inget med detta f
Pilt
Pilt
00
En underbart trevlig dag..
En underbart trevlig dag som levde upp till alla våra förväntningar och lite till, mycket tack vare den perfekta gu
idealisk
idealisk
00
Mycket intressant
Vi var en grupp på 17 personer med en engelsktalande guide. Rent a guide. Allt fungerade mycket bra.
ged000
ged000
00
Trevliga guider: Hava och Amir
Våra utflykter var helt fantastiska, vi är mycket nöjda. De var kunniga och hade den humor som en guide ska ha. Tac
ged000
ged000
00
Två sevärdheter i samma utflyktspaket
Vår guide Amir gjorde utflykten till ett fint minne av Masada. Döda havet ingick i samma paketresa. Trots att jag b
Hance K
Hance K
00
Mycket nöjda
Jag skulle absolut rekommendera tour till alla. Bra organiserat. Vår guide Sivan var fantastisk med mycket kunskape
tomass259
tomass259
00
Bra dag i dåligt väder
En fantastisk guide Zahi Shaked gjorde denna dag, trots det dåliga vädret mycke upplyftande, hans kunskap om både p
PierreDavidA1
PierreDavidA1
00
Tour till Golanhöjdeena
Under min julsemester i Israel gjorde jag 4 olika turer med 4 olika underbara Guider. Itamar var jätte sympatisk, p
Bertil A
Bertil A
00
Historiens vingslag
Några av de arkeologiska utgrävningarna av det ursprungliga Jerusalem leder från förisraelitisk tid till fynd från
StefanDi
StefanDi
00
Bra utflykter med bra guider
Gjorde under en vecka två utflykter med firman. Kompetenta guider med akademisk bakgrund. Bekväma bussar med wifi.
215evar
215evar
00
Semester
Fantastiskt välordnade sightseeing program. Vi gjorde två resor En till Masada och döda havet och den andra till J
00
Mycket bra
Har åkt på två olika turer med Ben H, dels till Jerusalem/Bethlehem, dels till Masada/Döda havet. Båda guiderna var
Frida H
Frida H
00
Halvdan dagstur till Jerusalem och Bethlehem
Stressig tur, så stressig att guiden tappade bort oss 3 gånger under vår tid i Jerusalem. Inte kul. Tror att allt h
leif-ove
leif-ove
00
Tack, Tack
Mycket positivt. Bra guide. Mycket att se.bra väder, Intressant story från Mazada. Bra produkter att handla.
Adrian F
Adrian F
00
Riktigt dåligt
Bussen tog lång tid eftersom vi fick vänta i 40 minuter vid ett stop på vägen dit för att de skulle organisera sig.
Vanliga frågor och svar om 5-dagars bästa i Israel Tur från Tel Aviv: Jerusalem, Dead Sea, Nazareth och Masada


Priser i 5-dagars bästa i Israel Tur från Tel Aviv: Jerusalem, Dead Sea, Nazareth och Masada startar från 7 856,18 kr. Upptäck och boka 5-dagars bästa i Israel Tur från Tel Aviv: Jerusalem, Dead Sea, Nazareth och Masada på Tripadvisor

Bein Harim Tourism Services är värd för 5-dagars bästa i Israel Tur från Tel Aviv: Jerusalem, Dead Sea, Nazareth och Masada. Läs omdömen, upptäck fler upplevelser eller kontakta Bein Harim Tourism Services på Tripadvisor. Upptäck och boka 5-dagars bästa i Israel Tur från Tel Aviv: Jerusalem, Dead Sea, Nazareth och Masada på Tripadvisor