Rundturer och biljetter

Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning

Av Prague Boats
från
456,87 kr
per vuxen
från
456,87 kr
per vuxen

Lägsta pris-garanti

Åldrarna 3-99, max 100 per grupp
Längd:2 h
Starttid: Kontrollera tillgänglighet
Biljettyp:Mobil
Norska, Tyska, Svenska, Ryska, Portugisiska, Koreanska, Engelska, Italienska, Franska, Spanska, Arabiska, Kinesiska, Japanska, Danska, Holländska


  • Lunchbuffé
  • Välkomstdrink
  • Live musik
  • Tryckta guider
Det här ingår inte
  • Alkoholhaltiga drycker (kan köpas)
  • Drycker (kan köpas)


Avgångsuppgifter
  • Dvořákovo nábř. 901, 110 00 Praha 1-Staré Město, Czechia Båten ligger på pir 3
Information om returresa
  • Återvänder till den ursprungliga avgångsplatsen

  • Inte anpassat för rullstol
  • Åtkomligt med barnvagn
  • Servicedjur tillåtna
  • Nära kollektivtrafik
Vi hjälper dig gärna om du har frågor om tillgänglighet. Ring bara till numret nedan och hänvisa till produktkoden: 63851P10

  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Tjeckisk och internationell buffé
  • Passande för vegetarianer
  • Nuvarande priser gäller till den 21 mars.
  • De flesta resenärer kan delta
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 100 resenärer

  • All försäljning är slutgiltig med en avbokningsavgift på 100 procent.

En notis från Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning
  • alla nuvarande statliga bestämmelser har följts.
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
  • Redskap/utrustning desinficeras mellan användning
  • Högtrafikerade områden desinficeras regelbundet
  • Handsprit finns tillgänglig för resenärer och personal
  • Social distansering respekteras genom hela upplevelsen
  • Transportmedel desinficeras regelbundet
  • Kontaktfri betalning för dricks och tillägg
  • Säkerhetsåtgärder tillhandahålls av verksamheten och kontrolleras inte av Tripadvisor.

Hur mycket kostar Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning?
Priser i Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning startar från 456,55 kr. Upptäck och boka Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning på Tripadvisor
Vilket företag tillhandahåller Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning?
Prague Boats är värd för Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning. Läs omdömen, upptäck fler upplevelser eller kontakta Prague Boats på Tripadvisor. Upptäck och boka Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning på Tripadvisor
Hur mycket tid behöver jag för Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning?
Den här upplevelsen tar i genomsnitt ungefär 2 h. Upptäck och boka Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning på Tripadvisor

Vi hjälper dig gärna om du har frågor om den här rundturen eller behöver hjälp med att boka. Ring bara till numret nedan och hänvisa till produktkoden: 63851P10

Resplan
  • Du börjar på
    Dvořákovo nábř. 901
    Dvořákovo nábř. 901, 110 00 Praha 1-Staré Město, Czechia
    Båten ligger på pir 3
    Se adress och information
  • 1
    Prague
    Mellanlandning: 2 timmar
    Ta en paus från folkmassorna och upptäck Prags skönhet från däcket på en båt under en 2-timmars kryssning på floden Moldau. Du kommer att upptäcka oväntade vyer över Prags monument – Karlsbron, Pragborgen, Danshuset och Vyšehrad. Under kryssningen kommer du också att upptäcka den fascinerande mekaniken i de historiska Smíchov-slussarna.
    Läs mer
  • Du återvänder till startpunkten
+
Om operatören

Lyssna inte bara på oss – det här är vad andra har att säga om den här operatören.

Fegen
Fegen
00
Rekommenderas
En trevlig resa på Prags flod. Den tog oss förbi många monument. Att se borgen och staden ifrån floden är oslagbart
7jeanette
7jeanette
00
Mysig tur, dock inte så många meter längs floden
Man åker inte många meter ner och upp längs floden men man får ändå se en del; t.ex. Charles Bridge, Djävulskanalen
JoJoElKl
JoJoElKl
00
Lagom båttur
En alldeles lagom båttur! Mysigt och personligt med en liten båt. Rolig kapten som berättade och guidade på engelsk
kullaweera
kullaweera
00
Perfekt tur
En mycket bra tur med Milos som guide, varade ca en timme och var perfekt för oss som inte ville lägga en hel dag p
johanf939
johanf939
00
Skön timme
Tog en tur med Prague boats. Enkelt! Steg på vid Karlsbron. Turen tog en knapp timme. Hade gärna fått vara två timm
Mimsili86
Mimsili86
00
Lagom båttur
Informativ och trevlig guide (Milos) som tog oss runt i båten Elvira på ca 1 timme. Det var lagom långt
MarieL3564
MarieL3564
00
Weekend
Mycket trevlig båttur i vacker miljö. Maten som serverades var en buffé med både tjeckiska rätter och annat gott. D
tommy k
tommy k
00
Intressant resa.
Lagom lång båttur men intressanta historier om Prag. Ölförsäljning hade varit ett plus🙄 Skulle rekommendera denna
834victoria_
834victoria_
00
Kryssning
Så mysig kryssning med en super bra guide som pratade bra engelska (Milos) Ta gärna med nåt lite mjukare att
Topelius34
Topelius34
00
Rundtur
Härlig rundtur på Moldau. Båten var liten, men det var nästan en fördel då vi kom nära allting. Guiden var mycket b
701mattiash
701mattiash
00
Svårslaget
Så mycket värde i denna båtturen, man får se många intressanta byggnader med tillhörande historia på bara en timma.
snilss0n
snilss0n
00
Språkresa
Var här med familjen på ett besök i några dagar. Tog en guideresa på en timme. Trodde man skulle få lyssna på engel
SusanneH2115
SusanneH2115
00
Underbar guide!
Som i Venedigs vatten lovade försäljaren. Det var det i te men guiden Charlie var toppen! Underhållande och glad n
victoriapC9012VM
victoriapC9012VM
00
Mysig båttur
Mys och underbar båttur i Prags underbara kanal. Men hade behövt en mikrofon till kapten som även var guiden så vi
noeldansell
noeldansell
00
Dålig
Om du bara vill se Prag från sjön så här det väl helt okej... men om du vill åka och ha en trevlig god middag så ka
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.

Vi kontrollerar omdömen
Tripadvisors syn på omdömen
Innan det publiceras går varje Tripadvisor-omdöme genom ett automatiserat spårningssystem som samlar in information och svarar på följande frågor: hur, vad, var och när. Om systemet upptäcker något som potentiellt går emot våra communityriktlinjer publiceras inte omdömet.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar alla omdömen som publiceras på webbplatsen för vilka våra användare ifrågasätter om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.
4.0
95 omdömen
Utmärkt
49
Mycket bra
18
Genomsnittlig
14
Medelmåttig
2
Hemskt
12

De här omdömena översätts automatiskt från engelska.
Den här tjänsten kan innehålla översättningar som tillhandahålls av Google. Google avsäger sig alla garantier, uttryckta eller underförstådda, angående översättningar, inklusive eventuella garantier av korrekthet, pålitlighet och alla underförstådda garantier för säljbarhet, skick för ett särskilt syfte och frihet från förfalskning.

Towe H
2 inlägg
juli 2022 • Familj
Avkopplande och lugnt. Smidigt vid buffén där alla resande skötte sig superbra. Trevlig personal som jobbade.
Skriftlig 20 juli 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hello, we love to hear that you enjoyed the cruise with lunch! Thank you for leaving us the feedback!
Skriftlig 26 juli 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Rune N
Berlin, Tyskland2 inlägg
apr. 2022
En väldigt trevlig tur med underhållning, god buffé och en ny fin båt där man hade väldigt fin utsikt runt om.
Skriftlig 12 april 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thank you for your positive review. You are always welcomed back on board.
Skriftlig 24 april 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

ak565
Eskilstuna, Sverige8 inlägg
okt. 2019
Bra organiserad, bra båt, toppen personal, variationsrik och bra buffé.
Som turer av denna typ blir det offast fokus på annat än byggnader och historik som finns runt om kring.

I stället för att äta på stan är detta definitivt ett bra alternativ plus att är man intresserad finns det gott om plats utanför matsalen att utforska omgiviningen.
Skriftlig 23 oktober 2019
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thank you very much!
Skriftlig 7 november 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Robert E
Uddevalla, Sverige4 inlägg
okt. 2018 • Par
Maten var kanske inte i klass med en finare restaurang men helt ok och med bra variation för olika smaker. Turen vi åkte var nästan fullsatt och negativt var att det blev lite trångt och kaotiskt runt bufén när alla skulle hämta mat samtidigt. Arrangören kunde ha delat upp gästerna i flera omgångar för att det skulle gå lite smidigare. Vi hade tur med en solig och varm dag, övre däck på båten är öppet där man kan sitta och njuta av utsikten med en kaffe efter maten.
Skriftlig 17 oktober 2018
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thank you for your review, we do hope to see you again, we´ll work extra hard to get the extra star!
Skriftlig 20 oktober 2018
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Emily J
1 inlägg
Jag är glad att vi gjorde detta och skulle rekommendera att åka men jag tror att resan kunde ha berättats mer för att förklara vad vi såg. Servicen var bra och vi njöt av alla vyer.
Google
Skriftlig 27 november 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Charlotte W
3 inlägg
Mycket trevlig och trevlig båttur, restaurangen var trevlig och maten var fantastisk. Härligt landskap, den enda nackdelen var att det inte fanns några kommentarer eller information om landmärken eller platser vi passerade
Google
Skriftlig 1 november 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hello Charlotte, thank you for your lovely review. We are glad you had a nice trip.
Skriftlig 12 november 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

GlasgowWinenut
Glasgow2 382 inlägg
okt. 2022 • Par
Kryssningen var ok. Inte information alls bara ett segel upp och ner floden plugging drink du måste betala för. Trevlig smidig båt och vår resa ingick i Pragkortet. Den ena timmen hade räckt för oss.
Google
Skriftlig 18 oktober 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hello, thank you for your review. We apologize if the cruise was not entirely according to your liking but we hope you still had a good time on board.
Skriftlig 12 november 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Razia H
Wake Forest, NC2 inlägg
Detta är en genomsnittlig turné med en erage service och genomsnittlig matkvalitet och val. Bry dig inte om att köpa de dyrare "fönstersätena" utsikten är densamma från dem alla. De kommer inte att irritera maten är klar och köerna är långa så kom dit 30 minuter eller tidigare. Jag skulle bara få en enkel kryssning för 20 euro och äta en fantastisk lunch för mindre än vad buffén kostar ombord
Google
Skriftlig 6 oktober 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hello Razia, we appreciate your feedback and we are sorry to hear that the cruise did not meet your expectations entirely. Hope you still had a lovely time.
Skriftlig 13 november 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

ildikod2018
London, UK2 inlägg
sep. 2022
Slöseri med tid och pengar.

Det var meningen att det skulle vara en 2 timmars kryssning men vi tillbringade större delen av tiden i slussen och kunde inte avsluta kryssningen eftersom vi har ont om tid. Inga kommentarer och fönster dimmiga.

I slutet av "kryssningen" gick vi för att klaga och söka någon form av förklaring och/eller kompensation för att få veta att de inte kan göra något åt, de bad inte ens om ursäkt.
Google
Skriftlig 30 september 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hello, thank you for letting us know about your experience on board. Unfortunately, there is nothing we can do about the waiting in the lock, as it's necessary in order to get to the other side of the city which is surely worth seeing. We are sorry about the windows, that are being fixed. Please accept our apologies for any inconvenience. We still hope you had a lovely time spent on board.
Skriftlig 1 oktober 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Fabian B
8 inlägg
Mycket dålig uppmärksamhet. Jag är sun al rgic och de kan inte tillåta att jag byter SITTEN. Dryckerna ombord är dyra och ingår inte i biljetten.
Google
Skriftlig 8 maj 2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hello Fabian, we are very sorry that you had such an experience with us. We'll do everything we can to make sure it doesn't happen again. Thank you for the time to let us know.
Skriftlig 24 maj 2022
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Visar resultat 110 av 27
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.

Tripadvisor | Pragbåtar 2-timmars lunchkryssning tillhandahålls av Prague Boats | Prag, Tjeckien