Rundturer och biljetter

2-dagars Whitsundays Segling Äventyr: Sommartid tillhandahålls av Whitsundays Sailing Adventures

2-dagars Whitsundays Segling Äventyr: Sommartid

2-dagars Whitsundays Segling Äventyr: Sommartid
4.5
från 2 485,65 kr per vuxen
Boka i förväg
från 2 485,65 kr per vuxen
Kostnadsfri avbokning upp till 15 dagar i förväg
Res säkert under covid-19-krisen
Senast uppdaterad: 20 aug. 2020
En notis från 2-dagars Whitsundays Segling Äventyr: Sommartid
An online training program has been used to provide staff with training which will allow them to help ensure a COVID Safe work environment. The mandatory training will be completed within two weeks of reopening and for any staff commencing work after the business has re-opened.
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
Regelbundna temperaturkontroller för personal
Högtrafikerade områden desinficeras regelbundet
Det är ett krav att guiderna tvättar händerna regelbundet
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
Regelbundna temperaturkontroller för personal
Högtrafikerade områden desinficeras regelbundet
Det är ett krav att guiderna tvättar händerna regelbundet
Handsprit finns tillgänglig för resenärer och personal
Kontaktfri betalning för dricks och tillägg
Redskap/utrustning desinficeras mellan användning
Social distansering respekteras genom hela upplevelsen
Om
Upplev de orörda Whitsundayöarna på gammaldags sätt - ombord på en vintage ketch segelbåt med högst 18 andra resenärer. Den exakta resplanen kommer att förändras med tidvattnet och vädret, men förvänta dig fantastisk snorkling, vita sandstränder och en havskayak-resa på jakt efter sköldpaddor och stickor. Förutom boende med luftkonditionering, inkluderar ditt paket frukost, middag och två luncher: En privat stuga är tillgänglig mot en extra kostnad.
Det här bör du känna till innan du reser
  • Längd: 2 dagar
  • Mobilbiljetter godtas
Avbokningsregler
  • Om du avbokar minst 15 dagar innan planerad avresa tillkommer ingen avbokningsavgift.
  • Om du avbokar inom 14 dagar innan planerad avresa tillkommer en avbokningsavgift på 100 procent.
Tillgängliga språk
Engelska
Det här bör du känna till innan du reser
  • Längd: 2 dagar
  • Mobilbiljetter godtas
Tillgängliga språk
Engelska
Avbokningsregler
  • Om du avbokar minst 15 dagar innan planerad avresa tillkommer ingen avbokningsavgift.
  • Om du avbokar inom 14 dagar innan planerad avresa tillkommer en avbokningsavgift på 100 procent.
Höjdpunkter
Spendera två dagar på att utforska rev, inlopp och stränder på vitsundarna
Snorkel, kajak och bushwalk - och kanske till och med se en val under säsongen
Måltiderna tillagas färska ombord: Ta gärna med drycker från stan
Somna som sjösatt av havets vågor på en naturskön förankringsplats
Behöver du hjälp med att boka?
Ring numret nedan och använd produktkoden: 66697P6
Ring +46 844682237
Viktig information
Ingår
Dinner • Lunch • Lunch • Breakfast • Övernattning • Avgift för miljöledning (revskatt) & avgifter för nationalpark • Alla aktiviteter och utrustning (kajakpaddling och snorkling) • Coffee and/or Tea • Duschhandduk • Linne inklusive kudde och filt • Drinkable tap water
Undantag
drycker • Hotell pickup och drop-off • handduk • BYO Alcohol (no glass)
Längd
2 dagar
Avgångsuppgifter
9 Shingley Dr, Airlie Beach QLD 4802, Australia Vi ligger mittemot Fish D'Vine
Ingår
Dinner • Lunch • Lunch • Breakfast • Övernattning • Avgift för miljöledning (revskatt) & avgifter för nationalpark • Alla aktiviteter och utrustning (kajakpaddling och snorkling) • Coffee and/or Tea • Duschhandduk • Linne inklusive kudde och filt • Drinkable tap water
Undantag
drycker • Hotell pickup och drop-off • handduk • BYO Alcohol (no glass)
Avgångsuppgifter
9 Shingley Dr, Airlie Beach QLD 4802, Australia Vi ligger mittemot Fish D'Vine
Längd
2 dagar
Information om returresa
Återvänder till den ursprungliga avgångsplatsen
Tilläggsinformation
Inte anpassat för rullstol
Minsta ålder är 12 år
Avgår varje måndag, torsdag och lördag. Öppet datum biljetter är föremål för tillgänglighet, var god varsel 10-14 dagar för att boka. Alla bokningar måste bekräftas 48 timmar i förväg via email res@whitsailing.com eller Ph: 1300 653 100 eller +61 7 4940 2000. Vänligen checka in på Whitsundays Sailing Adventures Reservation Office - 402 Shute Harbour Road, Airlie Beach mellan 07:00 och 4:00 dagen före avgång eller klockan 7 på dagen eller avresan.
** Andra speciella dietkrav än vegetariska är föremål för en tilläggsavgift och betalas vid incheckningen ** Observera att vi inte kan tillgodose dieter med vegan, halal eller kosher
Nära kollektivtrafik
De flesta resenärer kan delta
Itineraries: Whitsundays Sailing Adventures reserves the right to operate substitute vessels, change routes and amend tour timings and itinerary without prior notification. All itineraries, activities and departures are subject to weather and may be changed or cancelled at the discretion of Whitsundays Sailing Adventures.
Den här upplevelsen kräver bra väder. Om den avbokas på grund av dåligt väder erbjuds du ett annat datum eller en fullständig återbetalning
Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 19 resenärer
Resplan
Översikt
Fullständig karta
6 hållplatser
Dag 1
Dag 1
Dag 2
Dag 2
+

4.5
70 omdömen
Utmärkt
52
Mycket bra
10
Genomsnittlig
6
Medelmåttig
2
Hemskt
0

De här omdömena översätts automatiskt från engelska.

Al3xgrace
4 inlägg
10/10
dec. 2019
Vi hade en så fantastisk tid ombord på sommaren. Våra värdar var fantastiska; kunnig, välkomnande och underhållande. De tog oss till några platser i världsklass, Whitehaven beach naturligtvis, men också snorkling platsen. Maten var utmärkt och riklig. De andra gästerna var alla underbara, ett rikt utbud av kulturer från hela världen. Jag rekommenderar den här turen till vem som helst (som inte bryr sig om att missa en natts sömn om du inte är van vid att segla)
Google
Skriftlig 22 december 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.

Mathilde Z
3 inlägg
Bra
okt. 2019 • Par
Ambience chill, inga bekymmer, bra tid, goda måltider och bästa besättningen! ! ! Vi var en liten grupp och vi hade nöjet att vara "ensamma". Vi upptäcker Whitehaven Beach före turistiska båtar fulla av människor. . .
Google
Skriftlig 27 oktober 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.

Nixon1
London, UK10 inlägg
Fantastisk resa
okt. 2019 • Vänner
Kom precis tillbaka från denna fantastiska 2-dags-turné på Whitsundays. Vi hade en blandad grupp familjer, par och vänner och alla i olika åldrar och alla gick riktigt bra och hade en fantastisk tid. Både jag och min vän blir sjösjuka ibland så jag var ursprungligen lite orolig för att tillbringa 2 dagar till sjöss men vi var båda helt bra. Båten var riktigt bekväm, hade gott om utrymme och till min överraskning var sängarna verkligen sköna! Allt om denna resa var plats på. Besättningen var lysande och full av kunskap, var hjälpsamma, vänliga och ganska lustiga också! Maten var härlig och massor av det. Stop offs och landskap var ur denna värld. Vi fick simma med massor av sköldpaddor och stingrays, uppleva några av de vackraste stränderna och korallrev osv. Kan inte rekommendera dessa killar nog!
Google
Skriftlig 14 oktober 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Hi Nixon, Thank you for your lovely review of Summertime. The restricted waters of the Whitsundays makes it very calm on a vessel which helps to avoid seasickness, the clientele that we tend to attract is very sporadic but everyone does have the same thing in common which is to have a fantastic time. Hope to see you again someday soon.
Skriftlig 21 oktober 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Jess
4 inlägg
Fantastisk smak av paradiset.
okt. 2019 • Vänner
En av de bästa resorna jag någonsin har gjort. Besättningen är fantastisk, de tog oss till de bästa platserna beroende på väder och tidvatten. Jag vet att vi hade tur på många sätt, inklusive vädret och synligheten för vattnet, men jag har gjort några av de mest fantastiska snorkling i mitt liv på denna resa. Såg delfiner, sköldpaddor parar sig (!), Stickor och så många fiskvarianter. Älskade båten också, jag sov på det övre däcket under stjärnorna och vaknade upp till en mycket lugn och underbar soluppgång. En badtunna på däck under solnedgången och god mat tillfördes bara upplevelsen. Tack hörni!
Google
Skriftlig 9 oktober 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.

AnneFelicitas
5 inlägg
tyvärr bara genomsnittliga
sep. 2019
Vi bokade sommartid som ett par och fick höra att detta skulle vara en mycket avkopplande och lugn turné för par. Gruppen var mycket blandad med en stor grupp som ockuperade hälften av båten.
Whitehaven Beach var fantastisk med 2, 5 timmars tid att utforska men i allmänhet kände jag inte att seglingen var super avkopplande sttting utanför potentiellt bli våt när det var väldigt blåsigt och kallt.
Maten var god, skepparen Jesse var trevlig och kajakpaddling nästa morgon var okej, men i allmänhet tyckte jag att det var mycket tid att "slösas bort" i 3 timmar på Whitehaven Beach. Jag föredrog att ta en snabbare båt där eftersom seglingen / avkopplingen som jag antog skulle vara jättebra att rama in den upplevelsestiden som kändes mer som ett bråk.
Google
Skriftlig 21 september 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.

jamie
1 inlägg
det var bra
juni 2019 • Ensam
Jag hade en bra tid på sommaren. Besättningen var trevlig och maten var bra. Tyvärr var vädret på andra dagen regnigt men jag hade fortfarande en bra tid på Whitehaven beach som är helt fantastisk.
Google
Skriftlig 18 juni 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Hi Jamie, Thanks for stopping by and taking the time to leave a review. We are so glad to hear that you had a great time and that Whitehaven Beach lived up to it's title of being one of the best beaches in the world. Hope to see you back here again someday.
Skriftlig 19 juni 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Trevlig segeltur till pingstdagen
mars 2019 • Vänner
Vi bokade en 2 D / 1 N segling resa till pingstdagen och väntade lite mer segling men för att det inte fanns tillräckligt med vind siktades vi bara kort på vägen tillbaka till hamnen.

Segelbåten var mycket gammal, 75 år och inte i goda förhållanden.

Landskapet / öarna var fantastiskt, även om vi förväntade oss något annat. Öarna är alla mycket skogsklädda, vilket du inte ser på de typiska bilderna. Whitehaven Beach är spektakulär! Vi såg arméer av lilla krabbor, baby hajar och sanden är bara vit, riktigt riktigt vit och hav turkos. Bara wow!

Eftersom vi ville ha lite privatliv, bokade vi en privat stuga, vilket var ett skämt. Det fanns hål, öppningar och öppna rör i tak och väggar överallt, så det fanns ingen integritet. "Cabinedörren" stängde inte heller ordentligt. Vi fick dock betala de högre kostnaderna.
Vi hade valt en båt med fler vuxna och en mindre grupp, medveten om att vi skulle betala mer, men det var definitivt inte värt det.

Vi visste också ingenting om kajakpaddling och snorkling när vi bokade genom byrån och när jag inte ville lämna båten var båtens kapten irriterad. Det störde mig inte och jag behandlades sedan av irriterande heavy metal musik. Super. . . inte!

Det fanns två anställda ombord, kaptenen och en guide. Guiden gick verkligen ur vägen, men det fanns en tvist på den första dagen mellan honom och den icke-betjänade kaptenen, och vi alla fick det. Mycket oprofessionellt.

Men det var ännu bättre än sent på kvällen, samtalen mellan kaptenen och några mycket unga gäster var alltid intima, inklusive sexuella preferenser och abort. Fram till dess en annan gästs nacke bröt och han sa klagade. En absolut no-go!

Allt annat togs hand om mindre under resan. Våtdräkterna var gamla, brutna och stinkade äckliga. Detsamma gäller för snorklingsutrustning. Jag blev verkligen avskynad och vägrade att snorkla. Jag var rädd för att jag skulle få en sjukdom. Absolut ohygenisk.

Dessutom fick vi också stå i regnet och när det slutade torkades varken sätena eller golvet så att vi inte kunde sitta ännu mer nz.

Jag förväntar mig definitivt mer service för det priset.

Det enda positiva med denna turné var att vi träffade helt fantastiska människor och vi är fortfarande i kontakt.
Google
Skriftlig 12 april 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Hi Stephanie, Thank you for choosing to sail on our classic timber ketch. You have mentioned some great things about your experience and some not so great. Unfortunately the weather is one part of our trip we cannot control, and when there is no wind we are unable to sail. We do however get to experience flatter seas and smoother travel, our crew love to sail and do so whenever they can. Our vessel is reminiscent of a bygone era of sailing, a beautiful 75 year old lovingly restored ketch that appeals to anyone after a more classic sailing experience on a piece of history. We pride ourselves on keeping Summertime in pristine condition and it's well maintained, oiled timbers almost emit the soul of the vessel. We are sorry if it was a more modern or fancier boat you were expecting, as almost everyone falls in love with her style and character. The holes you mentioned in the private cabins are found on almost all sailing boats and are the outlets to the vessels funnels and allow airflow through the cabins so when your doors are closed there is still fresh air. As well as sailing our guests get to experience the beauty of Whitehaven Beach. And we are very proud to offer a guided kayak tour where you are able to really experience these magical islands and get up close and personal with the local wildlife. We are often told that this is the highlight of our guests trip, so I'm very sorry if our skipper seemed annoyed however it was more likely his disappointment at what you were going to miss. The majority of our travellers have checked our brochure and or website and are familiar with what they have booked before they travel. Our crew are professional and very experienced in this area, they are also great mates and often joke which may have been misinterpreted, I'm sorry if this caused any offence as it was not intended. The equipment onboard is checked and replaced as needed each week. Our wetsuits are disinfected and washed after every use. Nothing onboard we use is old and broken and if anything is pointed out to be damaged or not acceptable it is decommissioned and replaced with our onboard spares. We often find guests that are worried about using any shared equipment will bring there own. As well as meeting some really great people we are very happy you found the Islands to be awesome and Whitehaven spectacular. And it is great the seas were reasonably smooth for your cruise. I hope these are the memories you have forever. May the rest of your travels and adventures be awesome and you take home some great lifetime memories. Kind Regards, Brad and Bri
Skriftlig 17 april 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

KaylieMcRae
Elgin, UK6 inlägg
Fantastisk
Omedelbart gjordes att känna sig välkomna och att vår säkerhet och roliga var högsta prioritet! Damien var så organiserad att allt var bara redo för dig och allt kändes smidigt. Det var bara en nattkryssning men tvåmanslaget var så effektivt att du kände att du var där längre och monterad i så mycket! Mat var stor kvalitet och laget såg till att vi hade en bra tid.
Google
Skriftlig 26 mars 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.

Amine_Ameen
Sydney, Australien207 inlägg
Ett bra sätt att besöka pingstdagen
Kom precis tillbaka från en 2 D / 1 N med Summertime seglingsföretaget och kan inte vara tacksam nog hur besättningen ombord gjorde min upplevelse bara bra.

DET BÄSTA:

Strax utanför fladdermusen skedde besättningen (kapten Ed och sjömannen Damian) säkerheten för alla som högsta prioritet.
Med förklaringen förklarade vi oss hur resan ska vara och vad vi kan förvänta oss och gjort sig tillgängliga, om någon behövde någonting när som helst.
Cool spellista spelar hela tiden de 2 dagarna. På kvällen gick besättningen (efter att ha avslutat vad de var tvungna) till oss för chatt och skämt och vi kände bara som om vi kände varandra sedan ett tag.
Maten var fantastisk och kvantiteten var mer än tillräckligt för alla (leta efter den MASHED-PATATONEN på middag ... de är bara ???)
Gott om plats i båten för de 19 gästerna vi var. Sommartidens segelbåt kan vara 70 yo men jag har ganska gott om utrymme än att behöva stå upp eller inte ha ett skydd för att dölja sig från regn (ja det regnade de två dagarna).
Trots regnet var Whitehaven Beach bara underbart!
En sak som jag skulle säga det skedde av tte regn var snorkling erfarenhet, men hej, det är bara utan någon kontroll.

DET VÄRSTA:

Strax innan han kom tillbaka till stranden stannade Ed båten och bjudde oss att hoppa i det klara gröna friska Stilla havet vatten för att bada. Efter att alla var färdiga, meddelade han oss att sommartid erbjuder 20% rabatt på något vi beställer på en lokal bar (glömde namnet ?? ???? ??) och det själva (Ed och Damian) kommer att gå med oss klockan 19.00.
Som om det inte var tillräckligt, sa han att ägaren / chefen också kommer att gå med för att tacka oss för att ha valt sommartid för att besöka Whitsundays öar! ! ! Jag menar vad som annars skulle kunna göras!

Ps: Jag vet att du nu undrar, hur är den här delen dålig eller värst ??
. . . Jag kunde inte gå med som jag har tillbringat 4 dagar i Airlie Beach och var tvungen att komma till Noosa (en 1000 km söderut) dagen efter ??
Google
Skriftlig 24 mars 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Hi Amine, Thanks for taking the time to send us your lovely review. Sorry you could not make it to the post cruise catch up, in a way you should be thanking yourself for not going as a 14 hour bus ride hung over is no fun :) Hope to see you back here again some day. Cheers.
Skriftlig 1 april 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

ahepworth82
London, UK45 inlägg
Utmärkt äventyr och erfarenhet
mars 2019 • Ensam
Jag gjorde denna 2 dag 1 natt segling resa på sommartid medan du bor i Airlie och måste säga det var definitivt en minnesvärd upplevelse och en där jag gjorde livet långa vänner.
Besättningen Dan och Deb var utmärkt och gjorde att du kände dig välkommen och lugn och vår grupp hade mycket roligt.
Jag är inte en säker simmare men besättningen verkligen såg till att jag var tittad och jag måste säga att jag haft grundligt snorkling och kajakpaddling mest!
Du kommer att gå till Whitehaven Beach som är fantastisk och också besöka utkik, vilket är bra för fotomöjligheter.
Maten är utmärkt och du får även snacks och te och kaffe.
På natten får du möjlighet att använda jacuzzin på översta däck vilket är underbart särskilt under stjärnorna och sängarna är bekväma med luftkonditionering nedanför.
Jag rekommenderar starkt denna turné till alla som spenderar tid i Airlie och vill ha en bra syn att se segling resa.
Google
Skriftlig 9 mars 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.

Visar resultat 110 av 16
Om operatören

Lyssna inte bara på oss – det här är vad andra har att säga om den här operatören.

Av: Whitsundays Sailing Adventures
Maria A
Maria A
00
Fantastiskt!
Härliga dagar ☀️⛵️🐢 Bra service o god mat. Besökte fantastiska platser. Fick se stingrockor, sköldpaddor och mycke
louiseo219
louiseo219
00
Bästa crew!
Vi åkte med båten Alexander Stewart som är en privatägd båt men som även hyrs ut via whitsundays Sailing Adventures
Eva_c_eng
Eva_c_eng
00
Paradiset
Vi åkte på utflykt till Whithaven beach som är en helt fantastiskt vacker strand, Rekommenderas varmt!
Vanliga frågor och svar om 2-dagars Whitsundays Segling Äventyr: Sommartid