Rundturer i Stockholm
Biljett till hoppa på hoppa av-buss och -båt i Stockholm
2.5

Biljett till hoppa på hoppa av-buss och -båt i Stockholm

Av Strömma Under Stockholms Broar
Om
från
595,00 kr
per vuxen
Lägsta pris-garantiBoka nu och betala senareKostnadsfri avbokning

Åldrarna 0–99
Längd: 1h 40 m
Starttid: Kontrollera tillgänglighet
Mobilbiljett
Ljudguide: Tyska, Kinesiska, Ryska, Svenska, Japanska, Engelska, Italienska, Franska, Spanska
Mer


  • Port pickup och drop-off
  • Hop-on hop-off turné
Det här ingår inte
  • Dricks
  • Hotell pickup och drop-off


  • Inte anpassat för rullstol
  • Servicedjur tillåtna
  • Nära kollektivtrafik
  • Småbarn måste sitta i knät
Vi hjälper dig gärna om du har frågor om tillgänglighet. Ring bara till numret nedan och hänvisa till produktkoden: 3904P32

  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Barn måste åtföljas av en vuxen
  • Busshållplatser 2, 3 och 7 avbokas tills vidare på grund av byggnadsarbetet.
  • De flesta resenärer kan delta

  • För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor om den här rundturen eller behöver hjälp med att boka. Ring bara till numret nedan och hänvisa till produktkoden: 3904P32

Boka din plats nu
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.

Liknande upplevelser

Om operatören
Lyssna inte bara på oss – det här är vad andra har att säga om den här operatören:
  • Strömma Under Stockholms Broar
    938
    Stockholm, Sverige
    Gick med augusti 2011
  • bengtwickbom
    0 inlägg
    5,0 av 5 bubblor
    Otroligt bra mat och service till bra pris 👍 kan verkligen rekommenderas 🇸🇪💥
    Brunchen var mycket hög kvalitet på, och desserten ska man bara drömma om 👍👍 Samt att man vistas i en genuin miljö som tar dig runt i en av Sveriges vackraste skärgårdarnas
    Skrivet 20 juli 2024
  • N2168FEcarolinas
    0 inlägg
    3,0 av 5 bubblor
    Fin tur men trist mat
    Fint men ingen rolig mat. Trevlig tur, men väldigt skräning speaker med halvtaskig engelska. Buffé maten saknade information om innehåll, väldigt dålig info om maten. Ingen speciellt god mat men ok.
    Skrivet 1 juli 2024
  • kukariamba
    0 inlägg
    3,0 av 5 bubblor
    Tur i ösregn
    Vi hade verkligen otur med vädret. Det började ösregna i samma ögonblick vi klev in på båten. Men guiden försökte tappert att underhålla oss. Och det delades ut gratis ponchos. Så i bra väder skulle det bli fin upplevelse
    Skrivet 29 juni 2024
  • 675ceciliaj
    0 inlägg
    1,0 av 5 bubblor
    Spara pengarna till annat!
    Absolut det sämsta jag har varit med om. Väldigt lite informåation om stadsdelarna vi åkte förbi medan de var väldigt mycket prat om vikingarna och det var ingen vikingatur jag hade bokat. Det pratades varmt om miljön och hur Sverige är en ledande nation inom miljö tänk strax efter kommer vi till första slussningen där det står stäng av motorn under slussning men de gjorde ni inte. De pratades politik och om hur neutralt Sverige egentligen är då vi exporterar mycke vapen o krigsmateriel. De pratades om EU och vad de innebär för neutraliteten. Kända svenskar, restaurang tips vi fick även väldigt mycket information om slussarna efter göta kanal och olika sätt att åka därefter bland annat kan man köpa ett cykel paket. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Kontakta kundtjänst och fick en kod för en annan åktur med företaget, känns dock som ett hån eftersom vi inte bor i närheten så kan inte utnyttja de. Får helt enkelt fortsätta känna mig lurad
    Skrivet 14 september 2023
  • Anette E
    0 inlägg
    4,0 av 5 bubblor
    Vackra Stockholm från Sjösidan.
    Sjöupplevelsen av Stockholm en sn sida man i te ser annars. Bra info och fungerade bra m hörlurar på "mitt språk" . Att kunna njuta av en kopp kaffe m tilltugg som gick att köpa ombord höjde också upplevelsen.
    Skrivet 10 augusti 2023
  • Veronica P
    0 inlägg
    5,0 av 5 bubblor
    Fin båtresa med bra guide genom lurarna.
    Mycket trevlig aktivitet för att lära sig mer om Sthlm och särskilt historian kring Djurgården. Enkelt att komma in i berättarens historia som var kopplad till sevärdheterna vi åkte förbi. En riktigt trevlig upplevelse.
    Skrivet 2 juli 2023
  • MTHtravels
    0 inlägg
    5,0 av 5 bubblor
    Otrolig bra valuta för pengarna!
    God och varierad mat som passar både vuxna och barn (köttbullar, prinskorv, gravad/kallrökt lax, flera olika sorters inlagd sill, kyckling, revbensspjäll, couscous/bulgursallad, pasta, ceasarsallad mm), dessertbord - gillar att pajerna/kakorna var i mindre bitar, trevlig personal, trevlig tur, rekommenderas varmt
    Skrivet 25 juni 2023
  • 728edrisr
    0 inlägg
    3,0 av 5 bubblor
    Fin men kort
    Det var fint men är en kort resa gör pengarna. Det är faktiskt 50 min men ca 30 min är själva upplevelseresan
    Skrivet 20 maj 2023
  • pianomokos
    0 inlägg
    5,0 av 5 bubblor
    Fin upplevelse.
    Mycket trevlig upplevelse att turista i sin hemstad med Strömma. Allt fungerade utmärkt. Vi är helnöjda!
    Skrivet 27 april 2023
  • Arne A
    0 inlägg
    3,0 av 5 bubblor
    Mycket trevligt, trots det dåliga vädret!
    Vädret var tyvärr ganska dåligt! Men turen är mycket trevlig, med fina vyer över Stockholms innerstad! Stockholm är en mycket vacker stad!
    Skrivet 27 september 2021
  • 407ulfw
    0 inlägg
    1,0 av 5 bubblor
    Otrevlig personal och kass information
    Skulle åka broturen med familjen. Klev ombord efter att personalen scannat biljetten. Turen tog oss runt Djurgården istället för planerad resa. Tog ca 30-45 minuter istället för 2 tim och 15 minuter. Då vi tog upp detta med personalen blev vi mkt otrevligt och arrogant bemötta. Det var vårt eget fel att vi inte varit tillräckligt uppmärksamma. Enligt tjejen i personalen hade hon ropat detta högt tre gånger. Vi hörde henne ropa en gång, dock ohörbart då båtens motor överröstade henne eftersom den höll på att backa in till kajen. Enligt samma tjej spelade det ingen roll Arvid åkt fel tur eftersom ”de ändå kostar lika mycket”. Dock har vi redan åkt Djurgården runt en gång tidigare och var inte intresserade att åka denna ytterligare en gång. Det skiljer dessutom 80kr per biljett vilket gör 320kr för oss fyra. Riktigt uselt hanterat av Strömma - rekommenderar verkligen ingen att åka med dem 👎
    Skrivet 14 juli 2021
  • camillaa694
    0 inlägg
    1,0 av 5 bubblor
    Aldrig mer Strömma bolagen
    Mycket dåligt. Hade bokat tur under broarna på 2.15. Vi gick ombord, biljetten scannades. Efter 30 min var turen över. Påpekade detta. Det var även fler som var irriterade över samma. Besättningen menade på att vi gått på fel båt. Men ingen nämnde något om detta när vi gick ombord. Personalen tyckte bara det var vårt eget fel. Personalen var även arroganta. Kommer inte rekommendera någon att åka med Strömma bolagen. Har aldrig varit med om något sämre turist attraktion.
    Skrivet 14 juli 2021
  • Patrik J
    0 inlägg
    5,0 av 5 bubblor
    Supernice
    Det bästa vi gjort på länge, ser Stockholm från en annan sida lagom lång och möjlighet till att köpa fika, öl och vin.
    Skrivet 10 juli 2021
  • Mikael F
    0 inlägg
    5,0 av 5 bubblor
    Alla dagar är en perfekt dag att åka ut på sjön med en av alla Strommas båtrundturer
    Ombord på Strommas båtar är himlen alltid lite blåare än på fastlandet. Alla dagar är en perfekt dag att åka ut på sjön med en av alla Strommas båtrundturer. De avgår från Strömkajen och Nybroviken mitt i staden. Stromma är som bäst när Stockholms ström, Saltsjön och Mälaren glittrar under sommarperioden juni till augusti. När vi reser en sen augustilördag med Stromma turen Under Stockholms broar, är vädret så där, himlen är grå och det ser ut att bli regn hela förmiddagen. Stromma tar oss ut på en två timmars lång rundtur där vi färdas under tolv broar och slussar mellan Saltsjön och Mälaren. Solen tittar fram men inte alls ofta. Istället är det personalen ombord som är solskenet på denna tur. Den yngre killen från Strömma Turism & Sjöfart är både entré- och kaffevärd, trevlig och glad är han. I sena augusti finns det endast tre båtrundturer att välja mellan, Lilla Skärgårdsturen med guide, Djurgården Runt och Under Stockholms broar. Under högsäsong finns det förstås många fler turer och teman att välja mellan. Det går också att abonnera en Stromma båt ifall man är ett större sällskap, kanske för 50-års firandet, släktträffen eller barnkalaset. I övrigt finns inte något negativt att säga om båtturen utöver regnmulet väder, Stromma delade inte ut kartor, några av hörlursuttagen ombord var trasiga. Vi återkommer gärna till någon av Strommas båtrundturer nästa säsong. Tack till Cecilia på Strommas kundvänliga support för hjälp med info och ombokningen. Strömma Turism & Sjöfart gör ett fantastiskt jobb. Tack för i år!
    Skrivet 9 oktober 2020
  • Raban62
    0 inlägg
    5,0 av 5 bubblor
    Brunchkryssning ToR Vaxholm
    Jag och min fru hade en mycket trevlig brunchkryssning i Stockholms skärgård ToR till Vaxholm med S/S Stockholm. Det var mycket trevlig personal och bra ordning med Corona avstånd, vilket vi verkligen uppskattade. Brunchbuffén var fräsch och god med ett avslutande dessert bord. Sammanfattningsvis en mycket trevlig och njutningsfylld kryssning i Stockholms skärgård.
    Skrivet 3 augusti 2020
Visa alla 938 omdömen
De här omdömena är de subjektiva åsikterna av Tripadvisor-medlemmar och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor utför kontroller av omdömen som en del av vår branschledande säkerhets- och trygghetsstandard. Läs vår transparensrapport för mer information.

Vi utför kontroller på omdömen.
Tripadvisors syn på omdömen
Innan det publiceras går varje Tripadvisor-omdöme genom ett automatiserat spårningssystem som samlar in information och svarar på följande frågor: hur, vad, var och när. Om systemet upptäcker något som potentiellt går emot våra communityriktlinjer publiceras inte omdömet.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet runt för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar varje publicerat omdöme på webbplatsen som ifrågasatts av våra användare om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet runt för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar alla omdömen som publiceras på webbplatsen för vilka våra användare ifrågasätter om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.
2.5
2,5 av 5 bubblor6 omdömen
Utmärkt
2
Mycket bra
0
Genomsnittlig
0
Medelmåttig
1
Hemskt
3

Thomas B
7 inlägg
1,0 av 5 bubblor
juli 2024 • Ensam
Horrible sound quality on bus. Mediocre seat comfort too, and competitor has better offer all around with two routes vs one for stromma, and practically same price. However good, friendly personell.
Skriftlig 13 juli 2024
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Kay B
3 inlägg
5,0 av 5 bubblor
Comparable to other experiences…we stayed on for entire route…so no waiting. Exactly as expected…good overview of city and interesting facts
Skriftlig 17 oktober 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thank you for rating us with such high scores! We appreciate your comments and will forward them to everyone involved. Hope to see you on board again some day!
Skriftlig 19 oktober 2023
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Joan R
1 inlägg
2,0 av 5 bubblor
We did the round trip in the morning. The sound system only worked in the second half. The driver came up and slammed the roof open, then shut and opened it again. He also drove like a maniac! We tried a second bus in the afternoon. Good driver - no sound system at all, and no explanation or apology.
Skriftlig 20 augusti 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
We are truly sorry to hear that you were not satisfied with our tour. Our goal is of course to have happy guests. All comments are valuable for us and will be forwarded to management. If you have any questions or concerns, please feel free to contact our booking department for further assistance. Hope that you return some day and give us another chance.
Skriftlig 31 augusti 2023
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Anne M
Atlanta, GA103 inlägg
1,0 av 5 bubblor
juli 2023 • Par
They just don't have enough buses. Expect to wait about 45 minutes between buses while the other company has 4-5 buses go by. The drivers are rude and if you ask a question, forget a response. The first bus driver would only roll by the stops so if you weren't standing at the door he would not stop. When you asked where the stop was and he says back there. No one wanted off. Well maybe we didn't know where the stop was supposed to be. That happened to one couple. The second driver didn't speak English at all. The third driver just mumbled the stops so you were not sure if that was the stop you wanted

Skriftlig 16 juli 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
We are truly sorry to hear that you were not satisfied with our tour. Our goal is of course to have happy guests. All comments are valuable for us and will be forwarded to management. If you have any questions or concerns, please feel free to contact our booking department for further assistance. Hope that you return to Stockholm some day and give us another chance.
Skriftlig 25 juli 2023
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Lewis
Yorkshire, UK88 inlägg
5,0 av 5 bubblor
Bus tour was very informative, we managed to sit at the front of the bus, get there early for top deck!!!
The boat tour was very relaxing, a big thank you to Rebecca, excellent tour guide!!!
!Winter Tour!
Skriftlig 6 februari 2020
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Dear Lewis N, Thank you for sharing your feedback with us. We are happy to hear that you enjoyed your trip! Kind regards, Erika
Skriftlig 18 maj 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.

Rick2199
Sydney, Australien25 inlägg
1,0 av 5 bubblor
aug. 2018
Having used this type of tour in London and New York, and making the decision NEVER to use it again, I made the same mistake in Stockholm. The boat part was ok but the bus was hopeless. We waited for 45 minutes outside the Historical Museum, and we could see buses going across the intersection about 500 meters away but never turning up our street. Finally one arrived, standing room only, and we then detoured to the cruise terminal at Frihamnen where there were at least 4 of these buses, mostly nearly empty and none of which had come our way at the Museum. We then spent an hour getting back to the centre of town and the bus we were on announced it would be bypassing the next 9 stops and if you wanted to stop at any of them, get off and get on another bus.
What a waste of time!
We will never use any of them again.
Skriftlig 18 augusti 2018
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Biljett till hoppa på hoppa av-buss och -båt i Stockholm tillhandahålls av Strömma Under Stockholms Broar

Alla hotell i StockholmErbjudanden på hotell i StockholmSista minuten Stockholm
Alla saker att göra i Stockholm
Dagsturer i Stockholm
RestaurangerFlygresorSemester-​bostäderReseberättelserKryssningarHyrbilar