Rundturer och biljetter

2-dagars Delphi och Meteora Tour från Aten tillhandahålls av Keytours - Greece

2-dagars Delphi och Meteora Tour från Aten

2-dagars Delphi och Meteora Tour från Aten
4
Boka i förväg
från
1 877,64 kr
per vuxen (priset varierar beroende på gruppens storlek)
Är du osäker? Du kan avboka den här bokningen upp till 24 timmar i förväg och få en fullständig återbetalning.
Om
Missa inte chansen med den här två dagars turnén från Aten för att se och besöka de majestätiska Meteora-gråstenarna och dess klättringskloster.
Det här bör du känna till innan du reser
  • Längd: 2 dagar
  • Mobilbiljetter godtas
  • Omedelbar bekräftelse.
Avbokningsregler
  • För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.
Tillgängliga språk
Engelska
Det här bör du känna till innan du reser
  • Längd: 2 dagar
  • Mobilbiljetter godtas
  • Omedelbar bekräftelse.
Tillgängliga språk
Engelska
Avbokningsregler
  • För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.
Behöver du hjälp med att boka?
Ring numret nedan och använd produktkoden: 2876P37
Ring +46 844682237
Viktig information
Ingår
  • Breakfast
  • Dinner
  • Hotellrum (En klass / T-klass)
  • Professionell och licensierad guide
  • Hotellhämtning och avlämning (valda hotell)
  • Transport med lyxig luftkonditionerad buss
  • Gratis Wi-Fi på hotell och bussar
  • Inresa / entré - Meteora kloster
  • Inresa / Inresa - Delphi arkeologiska plats
  • Entré/inträde – Temple of Apollo
Undantag
  • Entréavgifter till Delphi museum
  • Lunchar och drycker
  • Gratifikationer (valfritt)
  • Hotellboende skatt
Längd
2 dagar
Avgångsuppgifter
  • Resenärsupphämtning erbjuds.
  • Gratis pick up / drop off service från / till Aten centralt belägna hotell.
  • Athanasiou Diakou 26, Athina 117 43, Greece Vårt kontor ligger 3 minuters promenad från tunnelbanestationen Akropolis, bredvid Royal Olympic-hotellet. Vi erbjuder gratis hämtning från utvalda Aten centralt belägna hotell. Vänligen ring +302109233166 minst 24 timmar före ditt resdatum för att bekräfta din hämtningstid.
Tilläggsinformation
  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • För att komma in i klostren krävs lämplig klädsel. Damer ska inte ha korta kjolar och måste ha långa ärmar. Män får inte bära shorts.
  • Observera att från och med 1/1/2018 har en ny hotellskatt tillämpas och betalas direkt på hotell enligt följande: 5 * hotell - 4 Euro per rum / per natt, 4 * hotell - 3 Euro per rum / per natt, 3 * hotell - 1,5 Euro per rum / per natt.
  • Inte anpassat för rullstol
  • Småbarn måste sitta i knät
  • De flesta resenärer kan delta
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 26 resenärer
Ingår
  • Breakfast
  • Dinner
  • Hotellrum (En klass / T-klass)
  • Professionell och licensierad guide
  • Hotellhämtning och avlämning (valda hotell)
  • Transport med lyxig luftkonditionerad buss
  • Gratis Wi-Fi på hotell och bussar
  • Inresa / entré - Meteora kloster
  • Inresa / Inresa - Delphi arkeologiska plats
  • Entré/inträde – Temple of Apollo
Undantag
  • Entréavgifter till Delphi museum
  • Lunchar och drycker
  • Gratifikationer (valfritt)
  • Hotellboende skatt
Avgångsuppgifter
  • Resenärsupphämtning erbjuds.
  • Gratis pick up / drop off service från / till Aten centralt belägna hotell.
  • Athanasiou Diakou 26, Athina 117 43, Greece Vårt kontor ligger 3 minuters promenad från tunnelbanestationen Akropolis, bredvid Royal Olympic-hotellet. Vi erbjuder gratis hämtning från utvalda Aten centralt belägna hotell. Vänligen ring +302109233166 minst 24 timmar före ditt resdatum för att bekräfta din hämtningstid.
Längd
2 dagar
Information om returresa
  • Återvänder till den ursprungliga avgångsplatsen
Tilläggsinformation
  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • För att komma in i klostren krävs lämplig klädsel. Damer ska inte ha korta kjolar och måste ha långa ärmar. Män får inte bära shorts.
  • Observera att från och med 1/1/2018 har en ny hotellskatt tillämpas och betalas direkt på hotell enligt följande: 5 * hotell - 4 Euro per rum / per natt, 4 * hotell - 3 Euro per rum / per natt, 3 * hotell - 1,5 Euro per rum / per natt.
  • Inte anpassat för rullstol
  • Småbarn måste sitta i knät
  • De flesta resenärer kan delta
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 26 resenärer
Res säkert under covid-19-krisen
Senast uppdaterad: 17 sep. 2020
En notis från 2-dagars Delphi och Meteora Tour från Aten
Small group tour of maximum 26 people (50% of bus capacity). We provide all participants with whisper audio devices which are thoroughly sanitized from our staff, as well as inside the charging cases with UVC lights. Sanitizing dispensers are available at the ticket office for use before departure.
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
  • Regelbundna temperaturkontroller för personal
  • Högtrafikerade områden desinficeras regelbundet
  • Handsprit finns tillgänglig för resenärer och personal
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
  • Regelbundna temperaturkontroller för personal
  • Högtrafikerade områden desinficeras regelbundet
  • Handsprit finns tillgänglig för resenärer och personal
  • Transportmedel desinficeras regelbundet
  • Ansiktsmasker krävs för guider i offentliga områden
  • Redskap/utrustning desinficeras mellan användning
  • Ansiktsmasker krävs för resenärer i offentliga områden
  • Social distansering respekteras genom hela upplevelsen
Resplan
Översikt
Fullständig karta
5 hållplatser
Dag 1
Aten - Delphi - Kalambaka
Dag 2
Kalambaka - Meteora kloster - Aten
+

4.0
50 omdömen
Utmärkt
27
Mycket bra
9
Genomsnittlig
5
Medelmåttig
6
Hemskt
3

Christina
14 inlägg
a lot of flaws
aug. 2021 • Par
Not good.
They scam you by making you pay more for the upgraded 4 star hotel (it's a bad 4 star hotel) and put the people who paid less for the 3 star hotel in the same hotel. They will lie and say the rooms are different standard but they aren't.
Second, the tour says one day at Delphi. We were on the Delphi site barely 1 HOUR. We didn't even have time to visit the museum. And it's not because of covid restrictions making the line longer because we didn't even have time to start lining up.
The second day on our way back, the place we had lunch was one of the worst places I have ever been in my life, in the middle of nowhere with stray dogs howling, horrible food and a bad smell in the entire place. I couldn't eat anything. I think everyone on the tour can agree with this part. We had to pay for our food so I don't know why we had to go there, we could have had something much better.
When I wrote this to the tour organizer, he completely dismissed my claim. Bad customer service on top of that.

Otherwise, our guide, Dimitris, was very nice and knowledgable.
Skriftlig 29 september 2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you for your review of our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. we apologise for your dissatisfaction during your tour at Delphi & Meteora. Please note that indeed the rooms for those who have paid for a 4-star hotel are spacier and with a good view. Regarding the time at Delphi, kindly note that it is clearly stated on the product page on Tripadvisor that we spend 1,5 hours there. As for the lunch, we feel sorry it didn't meet your expectations. We usually receive good reviews for the food. In any case, your opinion is respectful and please don't hesitate to contact us for anything else you may need. Best Regards, Marianna Papakosta
Skriftlig 1 oktober 2021
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Rakesh
Marietta, GA10 inlägg
Very good experience- professional execution
Perfect planning, very knowledgeable guide Mariana and professional driver Panos

Food was great at Hotel Divani in Meteora

Enough time for site seeing and photoshoot
Skriftlig 31 augusti 2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you for your feedback on our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens What better reward for us than meeting your expectations. Hope to see you soon in one of our future tours. All the best, Marianna Papakosta
Skriftlig 11 september 2021
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

JerriS
Scottsdale, AZ16 inlägg
The tour got us there and back, safely and efficiently
I’m glad I have been in Greece for three weeks prior to this tour, to know how friendly the Greek people are and how good the Greek food is LOL. This tour is like a cattle call. Move people, feed people, and get them back. The bus driver was the crankiest person I have ever met in any country, yelling at the tour guides loudly and often. The Buffets I fed a lot of people quickly, and wasn’t bad… But yikes, there’s so much good Greek food in Greece, it was sad eating this type of food for two days! And how can you mess up a Greek salad, just saying 😎

Half the time I did not understand what the tour guide was saying or when the tour guide was going to be speaking… although he covered three languages very well. I’m not sure the four-star hotel was worth more than a three star hotel, I’m not sure I want to find out either!!

Bottom line I was glad I didn’t have to drive to Delphi or Meteora….I think I would like to do it with a smaller group in the future given a choice
Skriftlig 30 juli 2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you so much for your review of our Delphi: A Day Tour at the Navel of the World from Athens. We feel more than happy we met your expectations and you had such a wonderful day at Delphi. Needless to say that we always take into serious consideration your comments. Hope to see you soon on one of our future tours. Best Regards, Marianna Papakosta
Skriftlig 2 augusti 2021
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Irene K
San Francisco, Kalifornien1 inlägg
The scenery was out of this world. The monasteries were beautiful. I highly recommend this trip.
juli 2021 • Ensam
I really enjoyed my trip, well organized. The bus driver was great and the tour guide.
English speaking and Spanish speaking. The Hotel in Meteora Kalambka was beautiful.
Skriftlig 18 juli 2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you for your feedback on our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens What better reward for us than meeting your expectations. Hope to see you soon in one of our future tours. All the best, Marianna Papakosta
Skriftlig 20 juli 2021
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Saba
Berlin, Tyskland2 inlägg
2-Day trip from Athens
aug. 2020
Very well organised tour - the hotel, the stops and the bus were perfect. Anastasia, our guide, was extremely knowledgable, kept all of us updated with different art forms and made an effort to ensure that each person was comfortable! Would definitely recommend the tour with her.
Skriftlig 1 september 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you for sending us your feedback regarding our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. We feel more than happy we met your expectations and you enjoyed your trip with us. Indeed, Anastasia is one of our best guides. We will transfer to her your comments. Hope to see you soon in one of our future tours. Best Regards, Marianna Papakosta
Skriftlig 15 september 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Andrés N
5 inlägg
Nice 2-day trip near Athens
The long trip in bus is worth to take. Well selected stops and very good guide who took his time to explain history, mythology and greek culture and an interesting way. Pick-ups in time. Should be mentioned the strict dressing code for the monasteries of Meteora in advance to prevent situations, although they provided clothes for women.
Skriftlig 15 augusti 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you very much for your time to leave us your comments regarding our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. We are happy we met your expectations, and you enjoyed your tour with us. Needless to say that we always try to co-operate with the best guides the market has to offer. Hope to see you soon in one of our future experiences. Best Regards, Marianna Papakosta
Skriftlig 18 augusti 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

jose s
San Juan, Puerto Rico5 inlägg
Terrible experience
sep. 2019 • Par
Tour left over an hour late due to an alleged accident involving the guide. Arrived at Delphi and had to wait for half an hour for new guide to show up. Guide whose name was Maria was extremely rude and only allowed us to be on the site for half an hour. Her explanations were very poor. Same rushed experience at Meteora. On the plus side, the hotel was decent.
Skriftlig 3 november 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you for your feedback on our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens, and we feel sorry for not meeting your expectations. Indeed, that day, our guide involved in an accident and she couldn't be on time for the scheduled tour. We are sure that you understand that such kind of unexpected facts sometimes take place. We tried to be consistent with our guests and operate the tour under other circumstances. Maria is one of the oldest guides we have, and she always receives excellent comments and reviews. We apologize if the whole situation didn't work well according to your respectful opinion, and we hope we have the chance to have you in one of our future tours and make up for your bad experience. At your disposal, Marianna Papakosta
Skriftlig 7 november 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

allalmoha
Bryssel, Belgien2 inlägg
Excellent
sep. 2019
Organisation très professionnelle. L'hôtel aux Météores bénéficient d'une vue incroyable. Merci à notre guide pour sa disponibilité.
Skriftlig 2 november 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thanks so much for your fantastic review of our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. We are pleased to hear that you found your recent tour with us well organized and that our guide was very knowledgable and informative. Hope to see you soon in one of our future tours. All the best, Marianna Papakosta
Skriftlig 4 november 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Amazingland
Singapore, Singapore685 inlägg
Knowledgeable Tour Guide
The tour guide: Dimistri (for Delphi) and Mariana (Meteora) are do knowledgeable. We were loaded with so much info and history of the sites we visited.
Slightly long on the road but in general, we are happy with Key Tour.
Skriftlig 1 november 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you so much for your precious time to leave us your feedback about our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. We are happy to hear that your recent tour with us met your expectations. As regards your fabulous comments about Dimitris, and Mariana, we could not agree more with you that both are amazing, informative, friendly, and very knowledgeable. We will transfer to them your comments the soonest as possible. Kindest Regards, Marianna Papakosta
Skriftlig 4 november 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

689yee
Guangdong, Kina20 inlägg
大旅行社的在地團
參加了天空之城和邁石尼兩個團,兩次接載巴士都會遲10-15分鐘左右,巴士會載到旅行社門口,再根據你參加什麼團換車,參加的人很多
司機駕車很穩,也有很多可以上廁所和買零食的休息站,午餐會安排在過路的餐廳,僅一間那種
天空之城很遠,德爾菲過去也花掉半日,翌日才會參觀兩座修道院,下午都花在坐車回去,行程很單調,而邁石尼在下午就回去了
我會覺得3日團比較好,想留在德爾菲久一點
最後過夜酒店的晚餐很好吃,住宿設施比較舊,房間很大
Skriftlig 26 oktober 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you very much for your review. Needless to say that we are pleased about meeting your expectations during your 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. Hope to see you soon in one of our future experiences. Best Regards, Marianna Papakosta
Skriftlig 30 oktober 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Visar resultat 110 av 50
Om operatören

Lyssna inte bara på oss – det här är vad andra har att säga om den här operatören.

Av: Keytours - Greece
Johanna T
Johanna T
00
Sevärt, bra guide
Jag åkte med Key tours dagdstur till Delphi, med två barn 11 och 13 år. Bra guide ( Youli) som berättade både om de
Vanliga frågor och svar om 2-dagars Delphi och Meteora Tour från Aten


Priser i 2-dagars Delphi och Meteora Tour från Aten startar från 1 866,56 kr. Upptäck och boka 2-dagars Delphi och Meteora Tour från Aten på Tripadvisor

Keytours - Greece är värd för 2-dagars Delphi och Meteora Tour från Aten. Läs omdömen, upptäck fler upplevelser eller kontakta Keytours - Greece på Tripadvisor. Upptäck och boka 2-dagars Delphi och Meteora Tour från Aten på Tripadvisor

Den här upplevelsen tar i genomsnitt ungefär 2 dagar. Upptäck och boka 2-dagars Delphi och Meteora Tour från Aten på Tripadvisor