Belgiskt chokladverkstad i Brugge
4.5
Belgiskt chokladverkstad i Brugge
Av Belgian Chocolate Workshop in Bruges
Vad är Travellers’ Choice?
Tripadvisor ger utmärkelsen Travellers' Choice till boenden, sevärdheter och restauranger som konsekvent får fantastiska omdömen från resenärer och rankas inom bäst 10 % av boenden på Tripadvisor.
Om
Lägsta pris-garantiBoka nu och betala senareKostnadsfri avbokning
Åldrarna 12-99, max 21 per grupp
Längd: 2h 30 m
Starttid: Kontrollera tillgänglighet
Mobilbiljett
Liveguide: Engelska
Mer
- All utrustning du behöver för att göra din egen choklad
- Alla ingredienser för att göra över 30+ choklad per person
- En fin ask att ta med sig din egen choklad hem
- Läcker varm choklad
- Start:
- Ezelstraat 98, 8000 Brugge, BelgiumVi kommer att vänta på dig i vår verkstad på Ezelstraat 98, Brugge Vänligen kom inte mer än 5 minuter före starttiden då vi inte är redo att välkomna dig ännu.
Slut:Aktiviteten avslutas tillbaka vid mötesplatsen. - Inte anpassat för rullstol
- Åtkomligt med barnvagn
- Nära kollektivtrafik
Vi hjälper dig gärna om du har frågor om tillgänglighet. Ring bara till numret nedan och hänvisa till produktkoden: 208077P1- En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
- Hela verkstaden kan göras mejerifri eller vegansk utom den varma choklad som alltid innehåller mejeri.
- Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 21 resenärer
- För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.
- Vi hjälper dig gärna om du har frågor om den här rundturen eller behöver hjälp med att boka. Ring bara till numret nedan och hänvisa till produktkoden: 208077P1
Från
603,92 kr
per vuxen
Välj datum och resenärer
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.
Liknande upplevelser
Vi utför kontroller på omdömen.
Tripadvisors syn på omdömen
Innan det publiceras går varje Tripadvisor-omdöme genom ett automatiserat spårningssystem som samlar in information och svarar på följande frågor: hur, vad, var och när. Om systemet upptäcker något som potentiellt går emot våra communityriktlinjer publiceras inte omdömet.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet runt för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar varje publicerat omdöme på webbplatsen som ifrågasatts av våra användare om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.
När systemet upptäcker ett problem kan ett omdöme automatiskt avvisas, skickas till recensenten för verifiering eller granskas manuellt av vårt team med innehållsspecialister, som arbetar dygnet runt för att upprätthålla kvaliteten på omdömena på vår webbplats.
Vårt team kontrollerar alla omdömen som publiceras på webbplatsen för vilka våra användare ifrågasätter om de uppfyller våra communityriktlinjer.
Läs mer om vår omdömesmoderering.
4.5
227 omdömen
Utmärkt
190
Mycket bra
23
Genomsnittlig
9
Medelmåttig
3
Hemskt
2
De här omdömena har översatts automatiskt från deras originalspråk.
Den här tjänsten kan innehålla översättningar som tillhandahålls av Google. Google avsäger sig alla garantier, uttryckta eller underförstådda, angående översättningar, inklusive eventuella garantier av korrekthet, pålitlighet och alla underförstådda garantier för säljbarhet, skick för ett särskilt syfte och frihet från förfalskning.
skinnarjens
Dala-Järna, Sverige6 inlägg
maj 2023 • Par
Superbra upplevelse. Ike var en lysade värd när vi lärde oss chokladens mysterier 😁
Rekommenderas starkt!
Rekommenderas starkt!
Skriftlig 23 maj 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Willehund
Stockholm21 inlägg
mars 2020 • Par
En stor besvikelse!
Personen som höll i workshopen använde inga handskar när han höll på med chokladen som alla skulle äta, han bad även en av deltagarna att hjälpa till att bryta chokladen till alla ( även den utan handskar) I slutet av workshopen skrapade han ihop alla deltagares överblivna choklad och gjorde em gemensam chokladdryck till alla. Hygienen var obefintlig och kändes inte kul i Coronatider. Det hade kunnat bli en bra upplevelse med lite bättre hygien, handskar till alla deltagare och förkläden och om alla gjort sin egen chokladdryck istället för att blanda ihop allas överblivna choklad. Flera av deltagarna var förkylda och snorade och hostade det kan ju inte arrangören hjälpa men det kändes rätt äckligt.
Receptet som utlovades på hemsidan uteblev, hade varit kul att prova hemma.
Personen som höll i workshopen använde inga handskar när han höll på med chokladen som alla skulle äta, han bad även en av deltagarna att hjälpa till att bryta chokladen till alla ( även den utan handskar) I slutet av workshopen skrapade han ihop alla deltagares överblivna choklad och gjorde em gemensam chokladdryck till alla. Hygienen var obefintlig och kändes inte kul i Coronatider. Det hade kunnat bli en bra upplevelse med lite bättre hygien, handskar till alla deltagare och förkläden och om alla gjort sin egen chokladdryck istället för att blanda ihop allas överblivna choklad. Flera av deltagarna var förkylda och snorade och hostade det kan ju inte arrangören hjälpa men det kändes rätt äckligt.
Receptet som utlovades på hemsidan uteblev, hade varit kul att prova hemma.
Skriftlig 2 mars 2020
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Judy T
7 inlägg
apr. 2024 • Par
Vi hade så roligt att göra choklad och lära oss om belgisk choklad. Vi träffade också många trevliga människor. Vår lärare var fantastisk! Och väldigt roligt också!
Skriftlig 19 april 2024
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hazel G
Melton Mowbray1 inlägg
apr. 2024 • Vänner
En trevlig eftermiddag. Sam var mycket vänlig, hjälpsam och full av intressant information om ursprunget och metoderna som användes för att göra vår choklad.
Skriftlig 17 april 2024
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Gene S
Rockledge, FL1 inlägg
okt. 2023 • Par
Älskade denna turné. Vi njöt av Henry och hans kunskap och uppmärksamhet på oss alla. Gjort för en stor framgång. Vi köpte hemmet och ska träna med våra barn och barnbarn! Tack så mycket!
Skriftlig 26 oktober 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Will Norman
1 inlägg
apr. 2023 • Par
Kelly värden var fantastisk, hon berättade massor av intressanta fakta om chokladen. Sessionen var rolig och chokladen var fantastisk. Skulle starkt rekommendera.
Skriftlig 18 april 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Janos Malomsoki
Corby, UK9 inlägg
Rose var fantastisk. Hon är rolig och en bra lärare. Det gör den här upplevelsen superkul att njuta av, och du äter mycket choklad. Hon ger dig tips och historia om chokladtillverkning.
Skriftlig 15 april 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Robert B
4 inlägg
Utmärkt upplevelse i en stad av choklad, ett roligt sätt att lära sig att göra choklad, från hur man tempererar chokladen för att få det perfekta skalet till att göra läcker ganachfyllning. Ännu bättre går du därifrån med en chokladask gjord av din egen hand. .
Skriftlig 10 april 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
DaveSumnerSmith
London, UK278 inlägg
apr. 2023 • Par
Det var verkligen roligt att skapa choklad, och vår peruanska instruktör Kelly var både intressant och rolig. Vi njöt av upplevelsen och chokladen vi skapade har också varit bra.
Vår enda lilla reservation gäller miljön, som är besläktad med en "pop-up-butik", snarare än en som skapats för ändamålet. Vi var i klassen på nedervåningen, där det bara fanns 2 handfat plus en toalett, medan faciliteterna för att kyla chokladen verkade ganska "tillfälliga".
Vår enda lilla reservation gäller miljön, som är besläktad med en "pop-up-butik", snarare än en som skapats för ändamålet. Vi var i klassen på nedervåningen, där det bara fanns 2 handfat plus en toalett, medan faciliteterna för att kyla chokladen verkade ganska "tillfälliga".
Skriftlig 10 april 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sheila O
25 inlägg
Älskade denna upplevelse. Workshopledaren var mycket vänlig och kunnig och mest av allt engagerande. Rekommenderar det definitivt till alla som besöker, du kanske får röra grädden med 17 droppar honung ? ?
Skriftlig 5 april 2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Beste, kunnen we ook een workshop plannen in de voormiddag? Wij zijn twee enthousiaste vriendinnen die graag op vrijdag 17 juni vanaf +/- 9u30 interesse hebben. Alvast bedankt!
Skrivet 17 maj 2022
Hello,
I would love to do a booking for the workshop for a group of 4 in October but it´s not possible. Is it really fully booked already ?
Can you help ?
Best,
Sabine
Skrivet 4 maj 2022
When will bookings be available in Aug 2022 I am on a cruise ship be in Bruges on Aug 27. will morning times be available thanks for your help
Skrivet 2 mars 2022
Bonjour, faut tu etre vacciné pour cette activité? si oui, le passeport vaccinal doit contenir combien de dose ?
Skrivet 22 februari 2022
Luminita R
Bukarest, Rumänien
Hi!
We would like a place for the workshop on 5th od Dec, afternoon, or anytime available after 12 o’cloc, it is possible, pls?
Skrivet 3 december 2021
Geachte,
Graag had ik geweten of deze workshop zou kunnen doorgaan op 12 maart 2022? En dit vr 17 personen...namelijk vrijgezellendag.
MVG
ANN
Skrivet 7 oktober 2021
Hi,
Will you be taking bookings for Saturday 21st November 2020?
Thanks,
Henry
Skrivet 10 oktober 2020
Hi there, I have to have a gluten free diet. Can I still do the workshop please?
Skrivet 13 mars 2020
Visar resultat 1–10 av 12