Rundturer och biljetter

Paris matlagningsklass: Choklad Éclairs och Cream Puffs tillhandahålls av Le Foodist

Paris matlagningsklass: Choklad Éclairs och Cream Puffs

Paris matlagningsklass: Choklad Éclairs och Cream Puffs
5
Boka i förväg
från
1 106,50 kr
per vuxen
Kostnadsfri avbokning upp till 7 dagar i förväg
Rundtursöversikt
Längd:
3 h
Vidtar säkerhetsåtgärder för covid-19
Gruppstorlek:
6
Nära kollektivtrafik
Biljettyp:
Mobil
  • Längd:
    3 h
  • Vidtar säkerhetsåtgärder för covid-19
  • Gruppstorlek:
    6
  • Nära kollektivtrafik
  • Biljettyp:
    Mobil
Om
Lär dig tekniken och traditionerna för fransk bakverk på denna 3-timmars matlagningskurs i Paris. Följ steg-för-steg-vägledning från din instruktör för att göra choux bakverk och Chantilly cream. Huvudnyckelfunktioner som att säkerställa en jämn ökning i ugnen och rörledningen i dina bakverk. Gör dina egna chocolate éclairs och cream puffs, de njuter av dem över en kopp te eller kaffe. Hör underhållande historier från franska bakverk och njut av personlig uppmärksamhet från din instruktör på denna lilla gruppturné, begränsad till åtta personer.
Det här bör du känna till innan du reser
  • Längd: 3 h
  • Mobilbiljetter godtas
  • Omedelbar bekräftelse.
Avbokningsregler
  • Om du avbokar minst 7 dagar innan planerad avresa tillkommer ingen avbokningsavgift.
  • Om du avbokar inom 2 dagar innan planerad avresa tillkommer en avbokningsavgift på 100 procent.
  • Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Tillgängliga språk
Engelska
Det här kan du vänta dig
  • Lär dig teknikerna och traditionerna för fransk bakverk på denna 3-timmars matlagningskurs i Paris. Följ steg-för-steg-vägledning från din instruktör för att göra choux-bakverk och Chantilly-kräm. Behärska viktiga färdigheter som att säkerställa en jämn höjning av ugnen och rör kräm i dina bakverk. Gör dina egna choklad éclairs och grädde puffar, de njuter av dem över en kopp te eller kaffe. Hör underhållande berättelser från fransk bakverk och njut av personlig inställning från din instruktör på den här lilla gruppturen, begränsad till åtta personer.
Det här bör du känna till innan du reser
  • Längd: 3 h
  • Mobilbiljetter godtas
  • Omedelbar bekräftelse.
Tillgängliga språk
Engelska
Avbokningsregler
  • Om du avbokar minst 7 dagar innan planerad avresa tillkommer ingen avbokningsavgift.
  • Om du avbokar inom 2 dagar innan planerad avresa tillkommer en avbokningsavgift på 100 procent.
  • Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Det här kan du vänta dig
  • Lär dig teknikerna och traditionerna för fransk bakverk på denna 3-timmars matlagningskurs i Paris. Följ steg-för-steg-vägledning från din instruktör för att göra choux-bakverk och Chantilly-kräm. Behärska viktiga färdigheter som att säkerställa en jämn höjning av ugnen och rör kräm i dina bakverk. Gör dina egna choklad éclairs och grädde puffar, de njuter av dem över en kopp te eller kaffe. Hör underhållande berättelser från fransk bakverk och njut av personlig inställning från din instruktör på den här lilla gruppturen, begränsad till åtta personer.
Behöver du hjälp med att boka?
Ring numret nedan och använd produktkoden: 9820ECLAIR
Ring +46 844682237
Viktig information
Ingår
  • Användning av nödvändig utrustning och klädsel
  • Avtagningsbox med 5 till 6 chokladklappar eller Cream Puffs
  • Kaffe, te eller fruktjuice
  • Elektronisk kopia av engelska recept
Undantag
  • Gratuities
Längd
3 h
Avgångsuppgifter
  • Le Foodist Paris Cooking Classes Wine Tasting Food Tour, 59 Rue du Cardinal Lemoine, 75005 Paris, France Vägbeskrivning: Närmaste tunnelbanestationer: Cardinal Lemoine (linje 10) och Jussieu (linje 7 och 10)
Tilläggsinformation
  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Lägsta ålder är 12 år för denna turné
  • Inga ensamkommande barn accepteras
  • Inte anpassat för rullstol
  • Nära kollektivtrafik
  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 6 resenärer
Ingår
  • Användning av nödvändig utrustning och klädsel
  • Avtagningsbox med 5 till 6 chokladklappar eller Cream Puffs
  • Kaffe, te eller fruktjuice
  • Elektronisk kopia av engelska recept
Undantag
  • Gratuities
Avgångsuppgifter
  • Le Foodist Paris Cooking Classes Wine Tasting Food Tour, 59 Rue du Cardinal Lemoine, 75005 Paris, France Vägbeskrivning: Närmaste tunnelbanestationer: Cardinal Lemoine (linje 10) och Jussieu (linje 7 och 10)
Längd
3 h
Information om returresa
  • Återvänder till den ursprungliga avgångsplatsen
Tilläggsinformation
  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Lägsta ålder är 12 år för denna turné
  • Inga ensamkommande barn accepteras
  • Inte anpassat för rullstol
  • Nära kollektivtrafik
  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 6 resenärer
Res säkert under covid-19-krisen
Senast uppdaterad: 9 sep. 2021
En notis från Paris matlagningsklass: Choklad Éclairs och Cream Puffs
About staff: all our staff has been vaccinated twice. About travelers: as per French Health Pass requirements which means either vaccinated twice (>one week ago) or negative PCR or Antigen test less than 72 hours old. About the experience: masks during class; no mask during tastings
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
  • Betald stanna hemma-policy för personal med symptom
  • Redskap/utrustning desinficeras mellan användning
  • Det är ett krav att guiderna tvättar händerna regelbundet
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
  • Betald stanna hemma-policy för personal med symptom
  • Redskap/utrustning desinficeras mellan användning
  • Det är ett krav att guiderna tvättar händerna regelbundet
  • Ansiktsmasker krävs för resenärer i offentliga områden
  • Handsprit finns tillgänglig för resenärer och personal
  • Ansiktsmasker finns tillgängliga för resenärer
  • Ansiktsmasker krävs för guider i offentliga områden

5.0
14 omdömen
Utmärkt
12
Mycket bra
2
Genomsnittlig
0
Medelmåttig
0
Hemskt
0

S.S
1 inlägg
feb. 2020
I attended the "Croissants" baking class once before - It was Great! so I came back for "Chocolate Eclairs" workshop. The place is inviting, clean and cozy. The instructor is professional, kind and gave us tips for good and varied preparation. To finish off we were honored by the fresh Eclairs that we prepared with coffee / tea and afterwards we received boxes full of Eclairs to take with us. When my kids tried those Eclairs they loved it! A fun and recommended experience : - )
Skriftlig 11 februari 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bonjour Sho123456789, thank you for trusting us twice and your great review of your experience at Le Foodist. From the place, to the instruction through the teatime, and leaving with a box full of your creations to share, I am really happy you enjoyed it all. Many thanks for the recommendation :-) Fred
Skriftlig 16 februari 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

jmayfield2017
Cotulla, TX10 inlägg
dec. 2019 • Par
Our class in baking eclairs and cream puffs was expertly led by our chef, Guillaume. He was patient, helpful, and thorough in coaching us to bake French pastries. The company of our classmate and setting were delightful too. Plus we got to eat our delicious work. Highly recommended!
Skriftlig 29 december 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bonjour jmayfield2017, thank you for your helpful review of your remarkable experience with Guillaume learning how to make French pastries. And I am very happy you enjoyed the seeting too. Last but not least, many merci for the high recommendation! Fred
Skriftlig 29 december 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

jackiemayfield
Cotulla, TX6 inlägg
dec. 2019 • Par
I highly recommend this cooking adventure. Our class was very small with a highly skilled, attentive instructor. Plus you can meet other like minded students. Lots of fun with delicious results.
Skriftlig 22 december 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bonjour jackiemayfield, thank you for your wonderful and to the point high recommendation of your experience at Le Foodist! Cheers Fred
Skriftlig 23 december 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Odessa B
3 inlägg
nov. 2019
Baking has always been a hobby as far as I can remember. I have always wanted to take a baking class in Paris and finally fulfilled my bucket list items when I signed up for the Chocolate Eclairs & Cream Puffs class. It was lovely on all aspects! The space is cozy, decorated wonderfully incorporating all aspects of warmth and France into one. Amanda was amazing, her instruction, attentiveness, and ability to walk us through each and every step and explain the "why" behind the technique. I highly recommend Le Foodist! I would definitely go back for more classes when I return to Paris. Thank you, again...Amanda. You've definitely inspired me to pursue more French baking and more experimenting with recipes!
Skriftlig 1 december 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bonjour odessab1708, it is a true delight to read how much you enjoyed everything about your experience learning how to make chocolate eclairs with Amanda - I certainly hope we will get the opportunity to welcome you again for more classes, and that you will get to experiment a lot in baking. Merci beaucoup! Fred
Skriftlig 2 december 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

cliu
Vancouver, Kanada6 237 inlägg
sep. 2019
This is my first time taking a cooking class from Le Foodists--eclairs and profiteroles from 3pm to 6pm.
What I enjoyed:
1. Our instructor, Guillaume, was an excellent instructor -- giving clear instructions, providing ample of demos, spoke very good English, very patient, funny, and answered all questions without being annoyed. I just adored his accent!--so sexy...lol...
2. The eclairs and profiteroles all turned out beautifully and very delicious and there were plenty for us to eat and bring home. I had a big lunch so I could only eat one profiterole with whip cream so I saved my share to bring home along with the ones our instructor had packed for us. Guillaume was very good in sharing all the little tips of what "not" to do in order to have successful pastries...those tips were very invaluable.
3. The ambiance of the cooking school is very nice...cool with air conditioning, brightly lit, new looking, and very clean.
4. We were able to enjoy our baked goods at a table with our classmates along with a cup of coffee.
5. The location was easy to find...only a 10 minute walk from Notre Dame or easily accessible by metro Cardinal Lemoine or Bus #47.

What could be better:
1. There were only 4 in our class and we were paired up into 2s. Even with a full class of 8 students, they still would pair us up. For me, I would have prefered to have done it "individually" so that I would have enough practice. By sharing with a partner, you always have to ensure you do not hog up the experience and sometimes, one person ends up doing more. For me, "you do it, you remember" so I would have preferred to have done more myself and not have a partner.
2. It would be great if our instructor can have his own piping bag to demo instead of using ours so that, again, there is more opportunity for the students to "do it" ourselves.
3. I appreciate the school sending us the recipes 24 to 48 hours later but I think I would prefer an actual paper copy with us to bring home and have this copy with us during the entire time while we cooked so we can refer to it ourselves in order to remember what we had done.
4. Without having the paper copy infront of us or with us on the phone there, it is hard to know if those little helpful "tips" have been written for us these tips are so important.

I enjoyed my 3 hours but I did not get to do "hands on" as much as I would have liked and to me, that is everything.
Skriftlig 14 september 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bonjour cliu, thank you for your detailed review of your experience learning how to make eclairs and profiteroles at Le Foodist with Guillaume. I am glad the instruction, location, ambience of the place, the eclairs themselves and our teatime session met with your full approval. In particular the teatime experience at the end of the class which I am told we are the only ones to offer in Paris for such an experience. Thank you as well for indicating what would have better for you. Having done this for many years years now, we have thought through and even experimented with all your suggestions, so it is based on experience that I will provide you my feedback: 1 & 2. Indeed during our pastry or baking classes, people work in pairs - like in any such pastry or baking classes offered in Paris. Which obviously is perfectly suited by couples, parent/child experiences, etc... But more imprtantly considering the quantity of equipment we use, it just would just not make any sense to do it any other way (one kitchen aid per person, really??). But obvioulsy it does not affect how much each individual does, as the quantities are just doubled from what any individual would do if they worked on their own. So we just have small economies of scale on equipment as a result. And just to clarify, each person leaves with a box full of their creations, so the quantity is not and has never been an issue (except maybe we make too much, I guess ...). 3 & 4. When we started givng those classes, we gave printed recipes. There were two issues with this: a. people often forgot them, and then asked us to send the recipes via email. b. more importantly we found that some people could not help but read the recipes instead of following the Chef's instructions, tips and tricks. Which ended up getting the chef to repeat what she/he was explaining to those very people who read instead of listening. And often this affected the results. Everybody is different of course, but based on these multiple experiences we decided that it was much better to have people exchange with the Chef, listen to tips and tricks and make notes/videos/photos of anything relevant rather than "read a recipe". And it is probably better for the environment. But to your point, indeed our recipes are just recipes and not a cookbook; so they are not a list of tips and tricks and are not substitute for a class when the instructor explains why we do what we do, what we should look for at critical steps of cooking, etc... this in our mind is what differentiates a class from a recipe. Thank you again for your review Cheers Fred
Skriftlig 16 september 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Elsie W
9 inlägg
juni 2019 • Familj
This was a professional class with amazing, friendly instructors that somehow got a bunch of mediocre bakers to produce some beautifully scrumptious chocolat éclairs. I would give them 100 stars, but unfortunately I can only do 5.
My parents dropped off my sister and I to do this cooking class tired and grumpy, but we came back with overstuffed stomachs and huge smiles. They had a comfortable waiting room where my parents could sit and one of the other chefs talked to them for a while, and everybody was extremely friendly. I feel like I learned a lot but also had a ton of fun. Definitely recommended!!
Skriftlig 24 juni 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bonjour Tillybean173, We are so happy to settle for 5 stars, but thank you for the 100!!! Knowing that you left with smiles warms my heart, and I am glad you enjoyed the setting as much as the food you cooked - and that you enjoyed our company too. So did we (enjoy your company that is)!! Merci for the definite recommendation and à la prochaine! Fred
Skriftlig 27 juni 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Charlotte4761
Sylvania, OH11 inlägg
maj 2019 • Vänner
Our instructor was Frederick. We had a great time learning to make creampuffs and eclairs. We learned how to make the dough from scratch and learned how to pipe the cream into the creampuffs and the eclairs. We made the pastries from start to finish. Frederick made the experience fun and enjoyable. We got to eat our finished product and had plenty left to take back to our hotel. I would definitely recommend this class.
Skriftlig 2 juni 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bonjour Charlotte4761, thank you for this nice review of your experience learning how to make cream puffs and éclairs under Frederick's guidance and instruction. Indeed at the end of our classes you always get to eat what you prepared - before leaving with boxes full of your creations when coming for a pastry or baking class. Many merci for the definite recommendation! Fred
Skriftlig 20 juli 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

NYCDee29
Staten Island, NY36 inlägg
mars 2019 • Familj
My 16-year-old niece and I took this class with Anne and it was the highlight of our trip to Paris! We had so many laughs and will remember this experience always. It turned out that we were the only 2 who signed up this particular evening and Le Foodist still let the class run, which was so kind of them. We had individual attention and learned so much about technique and ended up with almost 30 delicious cream puffs and eclairs. Anne was so welcoming and kind and had a lot of patience with us. Le Foodist is a wonderful place full of friendly staff, lovely decor, clean and incredibly wonderful teachers! I highly recommend this experience and will definitely do another class next time I'm in Paris. Merci beaucoup Anne :)
Skriftlig 6 april 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bonjour NYCDee29, I am glad you enjoyed what turned out to be a private experience at Le Foodist, learning how to make cream puffs and eclairs. And thank you for your compliments to Anne, as well as the location and rest of the people you met. Very nice of you. Merci beaucoup and we look forward to having you back! Fred
Skriftlig 20 juli 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Yazzop
Pembroke, Malta33 inlägg
nov. 2018 • Par
My husband and I spontaneously booked this class on a trip to Paris and we LOVED it. We were with another 4 people and learnt so much, the vibe was so authentic, welcoming and FRENCH! Everybody spoke good English and the setup is fantastic. We returned to Malta and made the recipes (which they send you by email) for our friends. Also email support was fantastic in solving issues (Thank you Fred). Our teacher was a lovely French lady with short pixie hair but unfortunately I cannot remember her name, she was super. Once you finish your class you have tea altogether and they give you take away bags with your creations for home - so sweet! Next time we will be in Paris we will book the Macaroon class. Well done - awesome experience!
Skriftlig 22 januari 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bonjour Yazzopardi, thank you for your review of your experience - during and after the class ;) I am glad you LOVED our FRENCH attitude - and that you enjoyed your experience with your Chef (it could be Florence or Anne). And I glad you enjoyed your teatime experience after the class as well! We can't wait to have you back. Awesome review: Thank you very much Fred
Skriftlig 23 januari 2019
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

kadambarikadam
Mumbai, Maharashtra, India30 inlägg
sep. 2018 • Ensam
Perfect place to learn french desserts and have a good tea time. The couple sweet and very warm in their approach. The class is very informative. And working step by step to make dessert is very helpful
Skriftlig 3 oktober 2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bonjour kadambarikadam, thank you for your review Fred
Skriftlig 10 oktober 2018
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Visar resultat 110 av 14
Om operatören

Lyssna inte bara på oss – det här är vad andra har att säga om den här operatören.

Av: Le Foodist
linlinemma
linlinemma
00
Lärorikt om franska viner!
Jag och min sambo hade bokat in oss till en "Wine and Cheese pairing Lunch". Det var lätt att boka via Le Foodist h
Vanliga frågor och svar om Paris matlagningsklass: Choklad Éclairs och Cream Puffs

Priser i Paris matlagningsklass: Choklad Éclairs och Cream Puffs startar från 1 078,92 kr. Upptäck och boka Paris matlagningsklass: Choklad Éclairs och Cream Puffs på Tripadvisor

Le Foodist är värd för Paris matlagningsklass: Choklad Éclairs och Cream Puffs. Läs omdömen, upptäck fler upplevelser eller kontakta Le Foodist på Tripadvisor. Upptäck och boka Paris matlagningsklass: Choklad Éclairs och Cream Puffs på Tripadvisor