Rundturer och biljetter

Snorkling, Sharks & Stingrays Encounter och Natural Pool med Glass Bottom Boat tillhandahålls av Ocean Park

Snorkling, Sharks & Stingrays Encounter och Natural Pool med Glass Bottom Boat

Snorkling, Sharks & Stingrays Encounter och Natural Pool med Glass Bottom Boat
4.5
Den här produkten är inte tillgänglig för bokning via Tripadvisor. Kontakta leverantören för tillgänglighet.
Är du osäker? Du kan avboka den här bokningen upp till 24 timmar i förväg och få en fullständig återbetalning.
Rundtursöversikt
Längd:
3 h
Vidtar säkerhetsåtgärder för covid-19
Upphämtning vid hotellet erbjuds
Gruppstorlek:
15
Åtkomligt med barnvagn
Biljettyp:
Mobil
  • Längd:
    3 h
  • Vidtar säkerhetsåtgärder för covid-19
  • Upphämtning vid hotellet erbjuds
  • Gruppstorlek:
    15
  • Åtkomligt med barnvagn
  • Biljettyp:
    Mobil
Om
Kom nära och personligt med det karibiska havslivet under denna 3-timmars glasbottentur från Punta Cana. Se det marina livet passera under båten och snorkla i kristallklart vatten utanför Punta Canas kust. Möt fogliga sjuksköterska hajar och stingrays. Besök en naturlig pool, kanske den mest avkopplande miljön som Punta Cana har att erbjuda, och njut av musik, en öppen bar och förfriskningar för barnen under hela turnén. Transport till och från ditt hotell tur och retur.
Det här bör du känna till innan du reser
  • Längd: 3 h
  • Mobilbiljetter godtas
  • Omedelbar bekräftelse.
Avbokningsregler
  • För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.
Tillgängliga språk
Portugisiska, Engelska, Franska, Spanska
Det här kan du vänta dig
  • Börja din 3-timmars resa i Karibien med pickup på ditt hotell i Punta Cana. Överför till marinan på Cortesito stranden, där du kommer att gå ombord på din glasbottna båt. På en populär snorkling plats, titta som dykare mata fisk precis under näsan. Välj att skaffa snorkelväxeln och hoppa in med åtgärden, eller stanna ombord och kolla igenom glasbottens båtfönster. På en närliggande marina park kan du interagera med jätte manta strålar och hajar. Tillbaka på båten, gå till Natural Pool, där du kan köpa drycker från swim-up baren. Återvänd till stranden och överför tillbaka till ditt hotell för avresa.
Det här bör du känna till innan du reser
  • Längd: 3 h
  • Mobilbiljetter godtas
  • Omedelbar bekräftelse.
Tillgängliga språk
Portugisiska, Engelska, Franska, Spanska
Avbokningsregler
  • För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.
Det här kan du vänta dig
  • Börja din 3-timmars resa i Karibien med pickup på ditt hotell i Punta Cana. Överför till marinan på Cortesito stranden, där du kommer att gå ombord på din glasbottna båt. På en populär snorkling plats, titta som dykare mata fisk precis under näsan. Välj att skaffa snorkelväxeln och hoppa in med åtgärden, eller stanna ombord och kolla igenom glasbottens båtfönster. På en närliggande marina park kan du interagera med jätte manta strålar och hajar. Tillbaka på båten, gå till Natural Pool, där du kan köpa drycker från swim-up baren. Återvänd till stranden och överför tillbaka till ditt hotell för avresa.
Behöver du hjälp med att boka?
Ring numret nedan och använd produktkoden: 19114P7
Ring +46 844682237
Viktig information
Ingår
  • Transport tur och retur i luftkonditionerade fordon
  • All säkerhets- och snorkelutrustning
  • Mellanmål och tropiska frukter
  • Öppen bar: obegränsade nationella drycker och förfriskningar
  • Professionell fotograf
  • Entré/inträde – Dominikanska Republiken
  • Entré/inträde – Dominikanska Republiken
  • Entré/inträde – Cabeza de Toro Beach
  • Entré/inträde – Cabeza de Toro Beach
Undantag
  • handdukar
  • Solskyddsmedel, solglasögon, ansiktsmasker och andra personliga tillbehör
  • Professionella bilder (finns att köpa)
  • Dricks för besättningen och förarna
Längd
3 h
Avgångsuppgifter
  • Resenärsupphämtning erbjuds.
  • - Om ditt hotell inte är listat eller om du bor på en Airbnb kan vi ordna en närliggande mötesplats för upphämtning. - Upphämtningstid och detaljer kommer att meddelas via e-post 72-24 timmar före utflykten.
  • Tour Package Punta Cana, Melia Tropical Beach Restaurant, Playa Bavaro, Punta Cana 23000, Dominican Republic Playa Bávaro, mellan Melia och Lopesan Costa Bávaro-hotell, 23000 Punta Cana, DO Specifikationer: vit strandstuga belägen på västra sidan av Jelly Fish Restaurant och norra sidan av Langosta Roja Restaurant.
  • Hamnar:
  • Fishing Lodge Cap Cana Luxury, Boulevard Fishing Lodge, Punta Cana 23000, Dominican Republic
  • Upphämtning på hotellet erbjuds. Visa hotellistan i vår kassa för att se om din verksamhet ingår bland upphämtningsplatserna.
Tilläggsinformation
  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Djup: 2 till 4 meter
  • Minsta höjd för Stingrays Encounter: 2,6 fot
  • Inte anpassat för rullstol
  • Åtkomligt med barnvagn
  • Småbarn måste sitta i knät
  • Rekommenderas ej för resenärer med ryggproblem
  • Rekommenderas ej för gravida resenärer
  • Inga hjärtproblem eller övriga seriösa medicinska tillstånd
  • Lägsta ålder för att delta är 2 år
  • Måste åtföljas av en vuxen till 17 års ålder
  • Lägsta ålder för att dricka alkohol är 18 år
  • Kunder som verkar berusade kan nekas service
  • Kan ändras med förvarning på grund av väderförhållanden
  • De flesta resenärer kan delta
  • Den här upplevelsen kräver bra väder. Om den avbokas på grund av dåligt väder erbjuds du ett annat datum eller en fullständig återbetalning
  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 15 resenärer
Ingår
  • Transport tur och retur i luftkonditionerade fordon
  • All säkerhets- och snorkelutrustning
  • Mellanmål och tropiska frukter
  • Öppen bar: obegränsade nationella drycker och förfriskningar
  • Professionell fotograf
  • Entré/inträde – Dominikanska Republiken
  • Entré/inträde – Dominikanska Republiken
  • Entré/inträde – Cabeza de Toro Beach
  • Entré/inträde – Cabeza de Toro Beach
Undantag
  • handdukar
  • Solskyddsmedel, solglasögon, ansiktsmasker och andra personliga tillbehör
  • Professionella bilder (finns att köpa)
  • Dricks för besättningen och förarna
Avgångsuppgifter
  • Resenärsupphämtning erbjuds.
  • - Om ditt hotell inte är listat eller om du bor på en Airbnb kan vi ordna en närliggande mötesplats för upphämtning. - Upphämtningstid och detaljer kommer att meddelas via e-post 72-24 timmar före utflykten.
  • Tour Package Punta Cana, Melia Tropical Beach Restaurant, Playa Bavaro, Punta Cana 23000, Dominican Republic Playa Bávaro, mellan Melia och Lopesan Costa Bávaro-hotell, 23000 Punta Cana, DO Specifikationer: vit strandstuga belägen på västra sidan av Jelly Fish Restaurant och norra sidan av Langosta Roja Restaurant.
  • Hamnar:
  • Fishing Lodge Cap Cana Luxury, Boulevard Fishing Lodge, Punta Cana 23000, Dominican Republic
  • Upphämtning på hotellet erbjuds. Visa hotellistan i vår kassa för att se om din verksamhet ingår bland upphämtningsplatserna.
Längd
3 h
Information om returresa
  • Återvänder till den ursprungliga avgångsplatsen
Tilläggsinformation
  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Djup: 2 till 4 meter
  • Minsta höjd för Stingrays Encounter: 2,6 fot
  • Inte anpassat för rullstol
  • Åtkomligt med barnvagn
  • Småbarn måste sitta i knät
  • Rekommenderas ej för resenärer med ryggproblem
  • Rekommenderas ej för gravida resenärer
  • Inga hjärtproblem eller övriga seriösa medicinska tillstånd
  • Lägsta ålder för att delta är 2 år
  • Måste åtföljas av en vuxen till 17 års ålder
  • Lägsta ålder för att dricka alkohol är 18 år
  • Kunder som verkar berusade kan nekas service
  • Kan ändras med förvarning på grund av väderförhållanden
  • De flesta resenärer kan delta
  • Den här upplevelsen kräver bra väder. Om den avbokas på grund av dåligt väder erbjuds du ett annat datum eller en fullständig återbetalning
  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 15 resenärer
Res säkert under covid-19-krisen
Senast uppdaterad: 21 aug. 2020
En notis från Snorkling, Sharks & Stingrays Encounter och Natural Pool med Glass Bottom Boat
Ansiktsmasker krävs under transport
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
  • Regelbundna temperaturkontroller för personal
  • Högtrafikerade områden desinficeras regelbundet
  • Det är ett krav att guiderna tvättar händerna regelbundet
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
  • Regelbundna temperaturkontroller för personal
  • Högtrafikerade områden desinficeras regelbundet
  • Det är ett krav att guiderna tvättar händerna regelbundet
  • Handsprit finns tillgänglig för resenärer och personal
  • Transportmedel desinficeras regelbundet
  • Ansiktsmasker krävs för guider i offentliga områden
  • Redskap/utrustning desinficeras mellan användning
  • Ansiktsmasker krävs för resenärer i offentliga områden
  • Social distansering respekteras genom hela upplevelsen
Resplan
  • Du börjar på
    Tour Package Punta Cana
    Eller så kan du också bli upphämtad
    Visa Viktig information för mer information
  • 1
    Tour Package Punta Cana
    Mellanlandning: 15 minuter - Inträde ingår
    Visa detaljer
  • 2
    Ocean Park
    Mellanlandning: 30 minuter - Inträde ingår
    Visa detaljer
  • Du återvänder till startpunkten
+

4.5
107 omdömen
Utmärkt
82
Mycket bra
15
Genomsnittlig
3
Medelmåttig
3
Hemskt
4

SCorn
1 inlägg
jan. 2021 • Vänner
they waited until the day before my vacation to say they couldnt do the excursion... we really wanted to do this activity so i looked for other sites and i see the same business is offering this but doesnt want to fufill it for my trip. at first it was they didnt have the glass boat then it was they dont wana do the tour in the afternoon. even after i told them to cancel it they still sent information about confirming my excursion and my card was charged. i kept texting and all they tried to do is give me a different excursion & inconvient my vacation rather than not charging my card. it really ruined my plans because its hard to find last minute activities. ive texted time & time again n still no response. i would advice ppl to not to go thru with this excursion because its a lot of unprofessionalism .
Skriftlig 15 januari 2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thomstourspuntacana
EXCURSION NOT AVAILABLE DUE TO COVID 19 Dear customer. We have contacted her on several occasions and we have explained to you that you have chosen an activity in the afternoon and there is no activity at that time in the afternoon, which is why the Dominican state has placed restrictions. We consider ourselves a very serious company and we only want the absolute satisfaction of the client.We believe that you have had a misunderstanding and we regret that you have felt harmed by this situation. Many Thanks
Skriftlig 15 januari 2021
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

hiliev
Sofia, Bulgaria1 inlägg
nov. 2020 • Par
We initially booked the snorkeling and shark experience, but due to not enough people, we were transferred to the catamaran and snorkeling with many more folks that came up to be fun, actually. The only thing that should be improved, in my opinion, is the duration of the snorkeling, 30-40minutes were not enough for me.
Skriftlig 3 december 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thomstourspuntacana
Thank you very much for your comment, we appreciate your good time during your tour.
Skriftlig 3 december 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Gil BERT
Grenoble, Frankrike3 inlägg
okt. 2020
Si vous désirez passer 20 minutes à voir des requins terrorisés qui se cachent dans les coins de l'enclos et raies qui se cachent dans le sable allez à la rencontre des Raies et requins à Punta Cana. Visite de 2 enclos restreints. Pour finir vous pouvez toucher une raie que le guide tient dans ses mains de force. Cette visite ne reflète pas la réalité des fonds marins. Allez plutôt à petite Terre en Guadeloupe au moins les requins et raies sont en libertés et heureux !!!!! et en plus c'est gratuit....
Skriftlig 22 oktober 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thomstourspuntacana
Nous apprécions votre commentaire, nous tenons à vous dire que ces espèces sont traitées avec le plus grand soin animal, car nous surveillons en permanence leur comportement grâce à nos biologistes marins. Comme vous le comprenez ces espèces animales marines qui se déplacent parfois lorsqu'elles sont touchées, mais cela ne veut pas dire que c'est vraiment par la force. Nous avons des informations importantes pour vous et c'est que toutes ces espèces, que vous avez pu observer à cet endroit précis, ont été relâchées du 1er mars 2020 à aujourd'hui 22 août 2020. Nous l'avons fait cette fois, mais nous le faisons toujours tous les 18 mois, nous le publions toujours constamment. Nous exprimons à nouveau notre gratitude pour nous avoir choisis pour votre activité et pour avoir exprimé votre préoccupation importante,
Skriftlig 23 oktober 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Julia181741
Pembroke, Kanada20 inlägg
feb. 2020
We thought that this would be a great experience with our grandchildren. WRONG! It is a booze cruise and should be advertised as such. We did not see anything out of the glass bottom. We snorkled for about 30 minutes and did see some stingrays and a few sharks lying on the bottom. They would not let me take a picture of my grandaughter with the stingray and when I went to pay for one it was not there! Then the music blasted and the drinks began flowing. My grandson has an ear problem and was in tears. The natural pool was murky and filled with other boats not quite what we expected. On the way home in the bus several passangers were so drunk and obnoxious that when they insisted that the driver dstop for a bathroom break a fellow passenger offered him 100 dollars to leave them behind. The crew was good and if you want a booze cruise you would like it. This is the first really negative review that I have written on Trip adviser and I have written many. Just advertize it for what it is!
Skriftlig 27 mars 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thomstourspuntacana
Dear Mr. We appreciate your comment and regret your bad time. As for alcoholic beverages, these are included in the activity for the preference of all clients, but we understand that basically the glass is often familiar to you and other people, which means that we must have greater limitations when it comes to time. to serve it. As for taking pictures inside the park, they are not allowed, but I do understand that the photographers should have paid attention to it. As for the loud music, it is something we always tell the captains, that this is never allowed on board the ship. This should never have happened and it is something we ask for an excuse. If you need something that we can be useful to you related to your activity, please let us know. Thank you very much for your comment, as it helps us to improve more and more.
Skriftlig 24 oktober 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Karina G
3 inlägg
mars 2020
Me fascino ! jaja cuando compré el pasaje a punta cana y vi la excursión... quise hacerlo desde el primer día. Cuando estuve ahí... debo reconocer que me impacto ver a los tiburones tan contentos ahí nadando como si yo no estuviera jajaj ( perdón nunca había visto un tiburón de cerca ) . Super recomiendo la excursión. es una experiencia INCREÍBLE e inolvidable ! jajaja No dejen de hacerla !
Skriftlig 18 mars 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Soung-Phoenix
Phoenix, AZ156 inlägg
juni 2019
We did about 30-min snorkling, and off we went to the party place (natural pool). If you want party and drinking, I guess this would be ok. But my family wanted more relaxing, snorkling vs. what they offer. Not recommend for family, but if you want party, this is it!!!
Skriftlig 10 mars 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Justine
1 inlägg
mars 2020 • Par
Une équipe parfaite et de très bons souvenirs ! Je recommande vivement !! Nous avons vu un énorme requin, l'équipe est très dynamique et parle toutes les langues
Skriftlig 7 mars 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Nathalie B
2 inlägg
mars 2020
Nous avons eu la chance d être seule sur le bateau ac photographe et guide très sympa. Le snorkeling était super.
Skriftlig 7 mars 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Elodie P
Dominikanska Republiken3 inlägg
Une superbe découverte
Ambiance de folie
A recommander à toutes personnes souhaitant se faire plaisir
Skriftlig 2 mars 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Clare H
Granada, Spanien9 inlägg
feb. 2020
The boat crew were very pleasant. We were given the choice of going out in a very small glass bottomed boat with no toilet facilities or joining another group on a catamaran so chose the latter. Snorkelling was fun with safety taken seriously, and the natural pool was lovely. However I was naive in booking the shark & ray encounter as I didn’t realise they would be captive animals which were kept in a corrall a little smaller than a tennis court. Once the staff started manhandling the ray to give the participants a “massage” for the benefit of an extremely irritating on-board photographer we bailed out. The ray had had it’s tail docked and I cannot comment on the state of the nurse sharks. I fully understand that people need to make a living but please not by enslaving & abusing sentient animals.
Skriftlig 1 mars 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thomstourspuntacana
Hello. Good thing you took this important moment to give us this valuable comment. In truth these animals give them the best we can of us. Thank you!
Skriftlig 8 mars 2020
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från TripAdvisor LLC.

Visar resultat 110 av 107
Vanliga frågor och svar om Snorkling, Sharks & Stingrays Encounter och Natural Pool med Glass Bottom Boat

Priser i Snorkling, Sharks & Stingrays Encounter och Natural Pool med Glass Bottom Boat startar från 716,98 kr. Upptäck och boka Snorkling, Sharks & Stingrays Encounter och Natural Pool med Glass Bottom Boat på Tripadvisor

Ocean Park är värd för Snorkling, Sharks & Stingrays Encounter och Natural Pool med Glass Bottom Boat. Läs omdömen, upptäck fler upplevelser eller kontakta Ocean Park på Tripadvisor. Upptäck och boka Snorkling, Sharks & Stingrays Encounter och Natural Pool med Glass Bottom Boat på Tripadvisor