Fransk mat.
Miljön fin men med många bord. Några av borden är för små med inte alltför bekväma stolar och för mycket spring runt ryggen av servitörerna. Ganska tätt mellan borden. Vi lyckade byta till mycket bättre och större bord in mot väggen med en mycket bekväma soffa. Belysningen är ganska dunkel. Ingen besvärande air-condition. Vacker dukning och silverbestick.
Servicen korrekt i timing, med någon smärre miss bara. Servitörerna åt det lite stresade opersonliga hållet, med ansträngda leenden men "korrekta" och trevliga hur som helst.
Vi tog in en avsmakningsmeny men bytte lamm mot kött. Maten väldigt klassiskt, lite "gammeldags" på gränsen till "stagnerad", dvs lite tråkig smakmässigt, trots fina/mycket fina råvaror. Folie gras rätten var klart smaklös och underkändes. Tai snapper med satsuma mandarin var däremot riktigt god. Scallop rätten var god men scallop var lite gummiaktig, dvs långt ifrån perfekt i konsistensen. Turbot (torsk) ej heller optimal, och lite intetsägandes i smaken, men ganska god ändå. Köttet däremot var riktigt mört och gott. Efterrätterna mycket klassiska i stilen och lite ospännande. Man blev rejält mätt av all mat. Vinförslag mycket goda. Maten motsvarar snarare 2 Michelinstjärnor, (och ej 3 stjärnor som de har nu), som vi uppfattar det. Vi lär inte gå hit fler gånger, med tanke på att det finns några andra klart bättre restauranger i New York.
Rekommenderas inte i första hand.
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.