Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk utsikt ifrån balkongen” 4 av 5 stjärnor
Omdöme om Le Meridien St. Julians

De bästa priserna för din vistelse
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning dd/mm/yyyy Utcheckning dd/mm/yyyy
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Spara
Le Meridien St. Julians lades till Sparadelistan
Le Meridien St. Julians
5.0 av 5 Hotell   |   39 Main Street, Balluta Bay, Saint Julian's, Ön Malta STJ 1017, Malta   |  
Hotellets webbplats
  |  
  |  
  |  
Bekvämligheter
Rankad som nummer 9 av 31 hotell i Saint Julian's
Uddevalla, Västra Götaland, Sweden
Proffsrecensent
21 omdömen 21 omdömen
6 omdömen om hotell
Omdömen i 9 städer Omdömen i 9 städer
5 hjälpsamhetsröster 5 hjälpsamhetsröster
“Fantastisk utsikt ifrån balkongen”
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den november 11 2014

Ett mycket bra hotell inne i centrum o nära till badställen. Fantastika italienska restauranger inne i byn. Kan varmt rekommendera detta hotell åker säkert tillbaks nån gång. Var på några utmärkta ställen o åt på kvällarna. Två stycken italienska som ni måste gå till. San Guliano och Zeris vilken service o god mat

Tips för att välja rum: Vi bodde på 10 våningen o hade ett större rum.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Augusti 2014, reste som ett par
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 4 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

1 613 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    749
    530
    215
    80
    39
Se omdömen för
281
740
74
167
Betygsöversikt
  • Läge
    4,5 av 5 stjärnor
  • Sovkvalitet
    4,5 av 5 stjärnor
  • Rum
    4,5 av 5 stjärnor
  • Service
    4 av 5 stjärnor
  • Standard
    4 av 5 stjärnor
  • Renlighet
    4,5 av 5 stjärnor
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (5)
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Hebreiska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Lindesberg, Sverige
Inläggsskribent
12 omdömen 12 omdömen
3 omdömen om hotell
Omdömen i 6 städer Omdömen i 6 städer
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den oktober 5 2014

Bodde en vecka på St Julian, hotell Le Meridien i början av Oktober.
Väldigt fräscht hotell.
Personalen hade högsta service mind, och var väldigt hjälpsamma med allt som behövdes.
Vi reste med en person i rullstol och det var inte ngt som helst problem.
Bra städning varje dag.
Frukosten har högsta intrenationella klass, med egen, supertrvlig omelettkock som fixar det mesta.
Se till att boka ett rum med havs tsikt, det är värt de extrakronorna det kostar.

Tips för att välja rum: Lägg till för rum med havsutsikt, den utsikten på kvällarna är värd varenda krona
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Oktober 2014, reste som ett par
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm
Nybörjarrecensent
3 omdömen 3 omdömen
Omdömen i 2 städer Omdömen i 2 städer
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den juli 24 2014

Bokade en Junior svit som var stor (på gränsen till för stor), dessvärre fanns inte sea view ledigt och vi hade balkong mot tråkig bakgård/parkering.
Korrekt och trevligt bemötande.
Fantastiskt utbud på frukostbuffén men den serverades dessvärre i opersonlig, stor matsal utan möjlighet till utsikt eller bord utomhus.
Poolen på taket hade fin utsikt över bukt och vatten men i övrigt tråkig miljö och utan känslan av att befinna sig på femstjärnigt hotell.
Mycket bra gym och spa på bottenvåningen.

Tips för att välja rum: Undvik rum utan havsutsikt.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Juli 2014, reste med familjen
    • 4 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 4 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
1 omdöme
1 hjälpsamhetsröst 1 hjälpsamhetsröst
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den augusti 27 2013

Jag stannade i 5 dagar på detta hotell. Bokade Deluxe Sea view och blev gratis upgraderad till EXECUTIVE ROOM vilket gav mig tillgång till Executive lounge och dess förmåner.

+ Möte med ledningen vilket var mycket trevligt och även god mat & champagne
+ Mycket bra hotellfrukost med en enorm variation
+ Restaurangen på 12:e våningen gjorde köttet exemplariskt bra
+ Wifi på rummet levererade exakt 2,0 mbit/s vilket jag "betalade för" (fast det ingick i rumspriset)
+ Personalen var enormt trevliga och hjälpsamma

- Hade önskat färsk apelsinjuice på frukostbuffén
- Vissa allmänna utrymmen såg lite slitna ut och detta tog jag upp med ansvarig som berättade att man åtgärdar detta under lågsäsong så det inte ska drabba så mycket gäster vilket jag var nöjd med som svar.

Tips för att välja rum: Våning 11 och havsutsikt är absolut det bästa.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Augusti 2013, reste som ett par
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja 1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vittsjö
2 omdömen
1 hjälpsamhetsröst 1 hjälpsamhetsröst
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den juli 15 2013

Underbar pool och restaurang på 12 våningen, barnen ville bosätta sig där. Vi bodde i en av Junior sviterna, underbar utsikt över St Julians Bay. Fantastisk frukostbuffe med allt att önska, omelett tillagades efter önskemål. Städning perfekt.. Mycket bra bemötande!

Enda minus är sängarna! Stenhårda!!

Tips för att välja rum: Bodde inte i ett dubbelrum och har inte sett dem men vi var jättenöjda med att vi valde juniorsviten ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Juli 2013, reste med familjen
    • 4 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 2 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 4 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja 1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
dd/mm/yyyy dd/mm/yyyy
Prissätt din vistelse

Besökt Le Meridien St. Julians? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om

Adress: 39 Main Street, Balluta Bay, Saint Julian's, Ön Malta STJ 1017, Malta
Telefonnummer:
Region: Malta > Ön Malta > Saint Julian's
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 4 av Spahotell i Saint Julian's
Nr 5 av Affärshotell i Saint Julian's
Nr 7 av Romantiska hotell i Saint Julian's
Nr 7 av Lyxhotell i Saint Julian's
Nr 8 av Familjehotell i Saint Julian's
Prisklass (per natt): 728 kr - 1 615 kr
Hotellklass:5-stjärnigt — Le Meridien St. Julians 5*
Antal rum: 276
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, Starwood EMEA, MrJet.se, TripOnline SA och Venere så att du tryggt kan boka med Le Meridien St. Julians. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Le Meridien St. Julians Hotel Saint Julian`s
Meridien St Julians
Le Meridien Malta
Le Meridien Saint Julian's
Saint Julian's Le Meridien

Ägare: Vad är din syn på saken?

Om du äger eller är chef för Le Meridien St. Julians kan du registrera dig nu för att få kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förbättra din plats i företagsförteckningen, locka till nya omdömen och svara på recensenters omdömen.