Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tänk om.” 2 av 5 stjärnor
Omdöme om Selma Spa

Spara Sparad
Selma Spa lades till Sparadelistan
De bästa priserna för din vistelse
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 4 sidor till!
Selma Spa
Sundsberget 3, Sunne SE-686 28 , Sverige   |  
Bekvämligheter
Rankad som nummer 1 av 3 hotell i Sunne
Skövde, Vastra Gotaland, Sweden
1 omdöme
2 hjälpsamhetsröster 2 hjälpsamhetsröster
“Tänk om.”
2 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den februari 8 2012

Ganska skabbiga rum, extremt lyhört och tråkig spa-del.
Mycket trevlig personal, avslappnande miljö och god mat (fru-lunch, middagen var sådär)

  • Bodde där i Februari 2012, reste som ett par
    • 2 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 2 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 2 av 5 stjärnor Rum
    • 2 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja 2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

119 personer har skrivit omdömen om det här hotellet

Medlemsbetyg
    21
    42
    17
    23
    16
Se omdömen för
24
55
3
14
Betygsöversikt
  • Läge
    3,5 av 5 stjärnor
  • Sovkvalitet
    3,5 av 5 stjärnor
  • Rum
    3,5 av 5 stjärnor
  • Service
    3,5 av 5 stjärnor
  • Standard
    3,5 av 5 stjärnor
  • Renlighet
    3,5 av 5 stjärnor
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (9)
Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Norska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Göteborg, Sverige
1 omdöme
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den januari 29 2012

Lugnt, stillsamt och avkopplande miljön. "Balsam för själen". Kan varmt rekommenderas både enskilda, par och familjer att ta sig till Selma Spa.

  • Bodde där i Januari 2012, reste i arbetet
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Åmotfors, Varmlands Lan, Sweden
Nybörjarrecensent
4 omdömen 4 omdömen
3 omdömen om hotell
Omdömen i 3 städer Omdömen i 3 städer
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den januari 27 2012

Jag och min sambo åkte på Spa för att ha ett skönt avkopplande dygn. Vi hade det jättebra med god mat och fin miljö. Relaxstolarna är kanon!! Rummen är fräscha och badrummet stort. Jag gjorde ansiktsbehandling och klassisk massage och kände mig lyxigt väl omhändertagen av proffsig och trevlig personal.

Personalen på hotellet var jättetrevliga och duktiga!!

Ett litet minus var att jag upplevde det kallt på hotellet. På rummet är det ju skönt när det är svalt, men inte i typ matsalen.

Jag skulle absolut rekommendera Selma Spa till andra.

  • Bodde där i Januari 2012, reste som ett par
    • 4 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 3 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 4 av 5 stjärnor Rum
    • 3 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
sundsvall
1 omdöme
2 hjälpsamhetsröster 2 hjälpsamhetsröster
1 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den januari 12 2012

Ofräscht dyrt smutsigt slitet ej prisvärt iskallt i spaavdelningen.Välj något annat spahotell!

  • Bodde där i December 2011, reste med familjen
    • 1 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 1 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 1 av 5 stjärnor Rum
    • 1 av 5 stjärnor Renlighet
    • 1 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja 2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer berättar hänfört om de här hotellen i Sunne

Stockholm, Sverige
1 omdöme
1 hjälpsamhetsröst 1 hjälpsamhetsröst
1 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den januari 10 2012

Åkte hit tillsammans med min sambo och vi hade förväntat oss en spaövernattning i lugn och ro i lyx. Men det blev precis tvärtom!
I relaxavdelningen sprang det massa barn runt och lekte, hoppade i poolen och röjde runt. Väldigt få ( kanske endast 6-8st ) relaxstolar så de flesta fick stå upp,... Var verkligen INTE det man hade förväntat sig när man bokade detta dyra spapaket

Bubbelpoolerna var sunkiga, gamla och kallt vatten
Utomhuspoolen sunkig och vattnet ej tillräcklig varmt
Ingen ljus i relaxen så man kunde ej läsa
Ingen unisex bastu
Hög discomusik då de hade ett fitnesscenter
Maten dålig
Dyrt

enda postiva med vistelsen var att personalen var trevlig.

Tips för att välja rum: Övernatta ej här om du förväntar dig en spaövernattning- passar mer barnfamiljer
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Januari 2012, reste som ett par
    • 1 av 5 stjärnor Standard
    • 2 av 5 stjärnor Läge
    • 1 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 2 av 5 stjärnor Rum
    • 2 av 5 stjärnor Renlighet
    • 3 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja 1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Selma Spa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Selma Spa

Adress: Sundsberget 3, Sunne SE-686 28 , Sverige
Region: Sverige > Svenska Lakeland > Värmlands län > Sunne
Bekvämligheter:
Bar/lounge Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (Wi-Fi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 3 hotell i Sunne
Prisklass (per natt): 1 581 kr - 2 408 kr
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Expedia, Nordic Choice Hotels, Booking.com, Travelocity, Priceline och BookingOdigeoWL så att du tryggt kan boka med Selma Spa. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Ägare: Vad är din syn på saken?

Om du äger eller är chef för Selma Spa kan du registrera dig nu för att få kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förbättra din plats i företagsförteckningen, locka till nya omdömen och svara på recensenters omdömen.