Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Upptäck Hagnäs och Berghäll” 4 av 5 stjärnor
Omdöme om Hilton Helsinki Strand

De bästa priserna för din vistelse
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning dd/mm/yyyy Utcheckning dd/mm/yyyy
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Spara
Hilton Helsinki Strand lades till Sparadelistan
Hilton Helsinki Strand
4.0 av 5 Hotell   |   John Stenbergin Ranta 4, Helsingfors 00530, Finland   |  
Hotellets webbplats
  |  
  |  
  |  
Bekvämligheter
Specialerbjudande
Paketerbjudande
Rankad som nummer 25 av 62 hotell i Helsingfors
Åland Island, Finland
Nivå Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Upptäck Hagnäs och Berghäll”
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den april 23 2015

Från Hilton Strand upptäcker du delar av Helsingfors som är lite på sidan av centrum men ändå nära. Efter några minuter med Metron från järnvägstorget eller femton minuter med spårvagnen till Hagnäs torg hittar du saluhallen och ett antal etniska matbutiker längs Tavastvägen.

  • Bodde där i April 2015, reste i arbetet
    • 4 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 4 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 4 av 5 stjärnor Rum
    • 4 av 5 stjärnor Renlighet
    • 4 av 5 stjärnor Service

Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

833 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    255
    364
    170
    35
    9
Se omdömen för
113
262
91
264
Betygsöversikt
  • Sovkvalitet
    4,5 av 5 stjärnor
  • Läge
    4 av 5 stjärnor
  • Rum
    4 av 5 stjärnor
  • Service
    4 av 5 stjärnor
  • Standard
    4 av 5 stjärnor
  • Renlighet
    4,5 av 5 stjärnor
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (2)
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Finska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Koreanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Polska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Turkiska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Märsta, Sweden
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den januari 6 2015

Toppenhotell på alla sätt! Middagsmaten var en upplevelse, samt frukosten hälsosam och mycket riklig! Alla stora varuhusen var gångavstånd, samt centrum och järnvägsstation. Lätt att ta bussen eller taxi till flygplatsen, samt hamnen med spårvagn.

  • Bodde där i Januari 2015, reste som ett par
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service

Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
Nivå Skribent
43 omdömen
15 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 hjälpsamhetsröster
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den augusti 6 2014

Verkligen värt pengarna. Vi bodde en natt på "vanligt" rum för under 1000 SEK, inklusive mycket bra frukost. Stort rum med två separata sängar, precis som bokat. Provade också pool och bastu högst upp, också bra. Då vi kom vid lunchtid tog vi lunch vilken var prisvärd den också, 10 Euro för en buffé med bl.a. kyckling. Gillade deras omtanke i detaljer som att det fanns en liten behållare för tepåsen efter användning.
Nära till bussen 615, man ska gå av hållplatsen före järnvägsstationen så har man max 5 minuter till hotellet.
Fritt internet i lobbyn, men 10 Euro för internet på rummet är kanske väl saftigt.

Tips för att välja rum: Rum mot gården var jättetyst, antaglien är alla rum tysta då inget vetter mot den trafikerade gatan ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Augusti 2014, reste med vänner
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja 1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
stockholm
Nivå Skribent
9 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den april 9 2014

Detta är ett fantastiskt hotell! Läget ligger 5min promenad utanför centrum i ett väldigt lugnt och fint område. Personalen var fantastiska! Både i restaurangen och i receptionen. Flygbussen 615 stannar 200m från hotellet, väldigt enkelt att ta sig till och från. Vi beställde renfilén från resturangen och det var nått av det godaste jag har ätit. Jag är en köttmänniska och älskar kött så jag kan varmt rekommendera denna! Och det är VÄL värt extra pengarna att boka in så man får tillgång till executive loungen. Gratis alkohol och lättare snacks mellan kl 18-21:45 (om jag inte minns helt galet), du får blanda drinkar bäst du vill och det var en väldigt avslappnad stämning, inget strikt där inte. Rummen är super fräscha med en väldigt vacker utsikt från sea-view rummen. Stort badrum och helt okej sängar (något hårda). I sin helhet: Mycket mycket bra hotell. Vi kommer absolut att bo där igen!

  • Bodde där i April 2014, reste som ett par
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 4 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service

Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Märsta, Sweden
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den januari 5 2014

Lätt att komma överallt; metro, spårvagn och bussar till och med bussen nr. 615 till flygplatsen 3 min. avstånd från hotellet. Det ligger ett varuhus alldeles i närheten, samt det kända varuhuset Stockmann ca. 1/2 timmes promenad från hotellet. Man kan även ta något av de färdmedel som nämnts om man inte vill promenera.

  • Bodde där i Januari 2014, reste som ett par
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service

Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja 1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dd/mm/yyyy dd/mm/yyyy
Prissätt din vistelse
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Helsingforshotell
Scandic Paasi
Nr 3 av 62 i Helsingfors
4.5 av 5 stjärnor 596 omdömen
Crowne Plaza Hotel Helsinki
Nr 22 av 62 i Helsingfors
4.0 av 5 stjärnor 646 omdömen
Vironniemi
Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
Visa priser
Visa priser
Visa priser
GLO Hotel Art
Nr 14 av 62 i Helsingfors
4.0 av 5 stjärnor 879 omdömen
Vironniemi
GLO Hotel Kluuvi Helsinki
GLO Hotel Kluuvi Helsinki
Nr 8 av 62 i Helsingfors
4.5 av 5 stjärnor 1 235 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hilton Helsinki Strand? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hilton Helsinki Strand

Adress: John Stenbergin Ranta 4, Helsingfors 00530, Finland
Telefonnummer:
Region: Finland > södra Finland > Helsingfors
Bekvämligheter:
Bar/lounge Fitnesscenter med gym/träningsrum Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 16 av Romantiska hotell i Helsingfors
Nr 22 av Lyxhotell i Helsingfors
Nr 26 av Affärshotell i Helsingfors
Prisklass (per natt): 863 kr - 1 897 kr
Hotellklass:4-stjärnigt — Hilton Helsinki Strand 4*
Antal rum: 190
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, Low Cost Holidays, TripOnline SA och EasyToBook så att du tryggt kan boka med Hilton Helsinki Strand. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hilton Helsinki Strand Hotel Helsinki
Helsinki Hilton

Ägare: Vad är din syn på saken?

Om du äger eller är chef för Hilton Helsinki Strand kan du registrera dig nu för att få kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förbättra din plats i företagsförteckningen, locka till nya omdömen och svara på recensenters omdömen.