Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bäst i Sundbyberg!” 4 av 5 stjärnor
Omdöme om Bra mat

Bra mat
Tulegatan 54, Stockholm 172 72, Sverige
08 291228
Webbplats
Förbättra objektet
Boka med
Bra mat har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Väl en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 493 av 2 236 Restaurang i Stockholm
Prisklass: USD 14 - USD 59
Kök: Svenskt
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Stockholm, Sverige
Nivå Skribent
8 omdömen
4 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
“Bäst i Sundbyberg!”
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den december 27 2012 från mobil enhet

Riktigt bra mat, speciellt fisk och skaldjur. Trvligt med en kvarterskrog med klass. Vill man laga själv eller köpa halvfabrikat då har dom även en deli.

    • 4 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Atmosfär
    • 4 av 5 stjärnor Service
    • 5 av 5 stjärnor Mat
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

20 omdömen från resenärer

Betyg från besökare
    7
    7
    3
    2
    1
Betygsöversikt
    Mat
    Service
    Standard
    Atmosfär
Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Stockholm
2 omdömen
“Mums”
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den december 25 2012

Bra mat bra personal. Äntligen en riktigt bra restaurang i Sundbyberg. Mycket bra råvaror som är bra tillagade.

Var där i December 2012
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
Nivå Skribent
5 omdömen
3 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
“Fisk”
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den december 14 2012

Om ni letar efter en bra fiskrestaurang till hyggligt pris då är detta ett bra alternativ. Har både en restaurangdel och deli.

Var där i November 2012
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lidingö
2 omdömen
“Stora ambitioner som inte funkar.”
2 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den november 7 2012

Luncherna bra, men sen går ägaren hem enligt personalen. Dom två middagar jag spenderat där har varit riktigt dåliga. Hoppas dom skärper sig, även på middagen.

Var där i Maj 2012
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sundbyberg
Nivå Skribent
97 omdömen
73 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 22 hjälpsamhetsröster
“Oerfaren serveringspersonal”
3 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den september 14 2012

Synd om ungdomarna som försöker sköta servicen, helt oerfarna. Matsedeln med höga kulinariska ambitioner som kocken når inte riktigt upp till. Dock ett bra ställe för att vara Sundbyberg

Var där i Juni 2012
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bra mat tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Bra mat? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Om du äger eller är chef för Bra mat kan du registrera dig nu för att få kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förbättra din plats i företagsförteckningen, locka till nya omdömen och svara på recensenters omdömen.