Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ett dygn på Bernts hotell” 3 av 5 stjärnor
Omdöme om Berns Hotel

Spara Sparad
Berns Hotel lades till Sparadelistan
De bästa priserna för din vistelse
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 13 sidor till!
Berns Hotel
4.5 av 5 Hotell   |   Näckströmsgatan 8 | Berzelii Park, Stockholm 111 47, Sverige   |  
Hotellets webbplats
  |  
  |  
  |  
Bekvämligheter
Rankad som nummer 42 av 160 hotell i Stockholm
Östersund, Sverige
Inläggsskribent
15 omdömen 15 omdömen
6 omdömen om hotell
Omdömen i 3 städer Omdömen i 3 städer
4 hjälpsamhetsröster 4 hjälpsamhetsröster
“Ett dygn på Bernts hotell”
3 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den november 4 2012

Bra läge. Trevlig, serviceminded personal. Öppningsbara fönster/dörrar i både sov- och allrum (mediumstort dubbelrum). TV i både sov- och allrum. Skön säng.
Iskallt badrumsgolv! Duschvatten rann ut över hela badrumsgolvet. Röklukt i restaurangen även vid frukost. Trångt och ologiskt ordnad frukostbuffé.

  • Bodde där i November 2012, reste som ett par
    • 3 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 4 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 3 av 5 stjärnor Rum
    • 4 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

443 personer har skrivit omdömen om det här hotellet

Medlemsbetyg
    176
    175
    45
    33
    14
Se omdömen för
26
116
33
92
Betygsöversikt
  • Läge
    5 av 5 stjärnor
  • Sovkvalitet
    4 av 5 stjärnor
  • Rum
    4 av 5 stjärnor
  • Service
    4 av 5 stjärnor
  • Standard
    4 av 5 stjärnor
  • Renlighet
    4 av 5 stjärnor
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (4)
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Stockholm, Sverige
1 omdöme
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den oktober 26 2012

Jättefina och stora rum, personalen var väldigt trevlig och hjälpsam, hjälpte oss med tips på bra restaurang, och när vi ville komma in på Berns klubb
Frukosten var helt fantastisk! Perfekt läge mitt i stan, kommer definitivt komma tillbaka!

Tips för att välja rum: Försök få rum på så hög våning som möjligt. Finns en nattklubb som kan låta. Märkte inget själv men ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Oktober 2012, reste som ett par
    • 4 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 4 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 4 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skärblacka, Östergötlands Län, Sweden
2 omdömen
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den oktober 21 2012

Vi är mycket nöjda med vårt besök på Berns hotell. Personalen var mycket serviceinriktade och trevlig. Rummet var stort och fräscht med alla tekniska funktioner man behöver. Enda negativa är att det var lite lyhört mot rummet bredvid.

Tips för att välja rum: Välj ett av de lite större rummen om ni har möjlighet.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Oktober 2012, reste som ett par
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
1 omdöme
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den september 23 2012 från mobil enhet

Härligt hotell med närheten till shopping, kommunikationer och fantastiska Djurgården. Trevlig och hjälpsam personal. Fullt utrustade rum. De större rummen har en fantastisk utsikt över Stockholm. Till hotellet finns restaurang som serverar en mycket bra asiatisk brunch.

  • Bodde där i September 2012
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 4 av 5 stjärnor Renlighet
    • 4 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lund, Sverige
Nybörjarrecensent
5 omdömen 5 omdömen
Omdömen i 3 städer Omdömen i 3 städer
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den september 7 2012

Ett utmärkt hotell mitt i Stockholm. Missa inte frukosten! Rummen är utomordentligt inredda, dock är de mindre rummen något små i förhållande till priset. Boka minst ett medium rum.
Restaurangen serverar mycket god mat med god variation. Servicen har jag aldrig haft någon anledningen att klaga på efter många vistelser på hotellet. Full poäng.

  • Bodde där i Augusti 2012, reste i arbetet
    • 4 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Berns Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Berns Hotel

Adress: Näckströmsgatan 8 | Berzelii Park, Stockholm 111 47, Sverige
Telefonnummer:
Region: Sverige > Stockholm
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (Wi-Fi) Restaurang Rumservice Sviter
Typ av hotell:
Nr 27 av Lyxhotell i Stockholm
Nr 30 av Affärshotell i Stockholm
Nr 40 av Romantiska hotell i Stockholm
Nr 42 av Strandhotell i Stockholm
Prisklass (per natt): 1 438 kr - 2 463 kr
Hotellklass:4,5-stjärnigt — Berns Hotel 4.5*
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Travelocity, Expedia, Booking.com, Orbitz, Splendia, Cheap Tickets, Tingo, Otel, MrandMrsSmith, Priceline, BookingOdigeoWL, Despegar.com, Agoda och Venere så att du tryggt kan boka med Berns Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Berns Hotel Stockholm

Ägare: Vad är din syn på saken?

Om du äger eller är chef för Berns Hotel kan du registrera dig nu för att få kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förbättra din plats i företagsförteckningen, locka till nya omdömen och svara på recensenters omdömen.