Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppen” 5 av 5 stjärnor
Omdöme om Savoia Hotel Regency

De bästa priserna för din vistelse
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning dd/mm/yyyy Utcheckning dd/mm/yyyy
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Spara
Savoia Hotel Regency lades till Sparadelistan
Savoia Hotel Regency
4.5 av 5 Hotell   |   Del Pilastro, 2, 40127 Bologna, Italien   |  
Bekvämligheter
Rankad som nummer 9 av 104 hotell i Bologna
Certificate of Excellence
Nivå Skribent
6 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
“Toppen”
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Fint hotell modernt, men ändå behållt den gamla stilen. Vi sov en natt men hade gärna stannat längre. Poolen var fin liten men räckte bra för våra barn. Vänlig personal och god mat i restaurangen. Nära flygplatsen. Vi kommer att återkomma. Rekommenderas

Bodde där i Augusti 2015, reste med familjen
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

829 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    482
    289
    38
    12
    8
Se omdömen för
171
237
17
256
Betygsöversikt
  • Sovkvalitet
    4,5 av 5 stjärnor
  • Läge
    4 av 5 stjärnor
  • Rum
    4,5 av 5 stjärnor
  • Service
    4,5 av 5 stjärnor
  • Standard
    4,5 av 5 stjärnor
  • Renlighet
    4,5 av 5 stjärnor
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumtips
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Hebreiska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Turkiska först
  • Tyska först
  • Ungerska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Göteborg, Sverige
Nivå Skribent
40 omdömen
19 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den juli 24 2015

Ett modernt och fint hotell. Trevlig personal och en bra men lite dyr restaurang.
Trevlig frukost och poolbar. Fina mycket moderna rum.
Gratis parkering och wifi.
Trevligt poolområde med många gratis solstolar.

Tips för att välja rum: Rummen på översta våningen har bara takfönster.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Maj 2015, reste med familjen
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ramlösa
Nivå Skribent
61 omdömen
11 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 21 hjälpsamhetsröster
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den juli 7 2014

Nära flygplatsen. Lugnt läge. Mycket bra restaurang många väldigt goda rätter. Lång vinlista. Fin pool. Trevlig personal. Bekväma rum. Bra hotell vid genomresa. Fungerande WiFi utan extra kostnad. Kan tänka oss att återkomma.

  • Bodde där i Juli 2014, reste med familjen
    • 4 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 4 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 4 av 5 stjärnor Rum
    • 4 av 5 stjärnor Renlighet
    • 4 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
bromma
Nivå Skribent
17 omdömen
9 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den augusti 16 2012

Väldigt liten pool, och extra kostnad för poolhanddukar. Men väldigt trevlig och hjälpsam personal, rent och fräscht. Hotellet har en fantastisk restaurang som räknas som en av Bolognas bästa. Nära till flygplats, city och närliggande shoppingcenter. Bra wifi i hela hotellet.

  • Bodde där i Augusti 2012, reste med familjen
    • 3 av 5 stjärnor Standard
    • 3 av 5 stjärnor Läge
    • 4 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 3 av 5 stjärnor Rum
    • 4 av 5 stjärnor Renlighet
    • 4 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm
Nivå Skribent
44 omdömen
16 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 hjälpsamhetsröster
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den juli 28 2012

Prisvärt men o-charmigt hotell med en liten pool. Massor av turister, många barnfamiljer och med allt vad det innebär. Räkna inte med lugn och ro vid poolen. De tar betalt extra för handdukar du hämtar för att ligga vid poolen. Ok personal, serviceinriktad men utan finess. Samlar in frukostdisk på vagn t ex. Liknar ett Scandichotell i stilen. Men som sagt prisvärt, man får vad man betalar för! Ok för en eller två övernattningar.

  • Bodde där i Juli 2012, reste med vänner
    • 3 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 3 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 3 av 5 stjärnor Rum
    • 4 av 5 stjärnor Renlighet
    • 4 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dd/mm/yyyy dd/mm/yyyy
Prissätt din vistelse
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Bolognahotell
Aemilia Hotel
Nr 2 av 104 i Bologna
4.5 av 5 stjärnor 1 536 omdömen
SavHotel
Nr 3 av 104 i Bologna
4.5 av 5 stjärnor 1 495 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Hotel Touring
Nr 6 av 104 i Bologna
4.5 av 5 stjärnor 1 087 omdömen
San Donato
Hotel Cosmopolitan Bologna
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Savoia Hotel Regency? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Savoia Hotel Regency

Adress: Del Pilastro, 2, 40127 Bologna, Italien
Region: Italien > Emilia-Romagna > Province of Bologna > Bologna
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (WiFi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 5 av Lyxhotell i Bologna
Nr 5 av Romantiska hotell i Bologna
Nr 6 av Affärshotell i Bologna
Nr 6 av Familjehotell i Bologna
Prisklass (per natt): 686 kr - 2 830 kr
Hotellklass:4,5-stjärnigt — Savoia Hotel Regency 4.5*
Antal rum: 86
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, Low Cost Holidays, TripOnline SA och Agoda så att du tryggt kan boka med Savoia Hotel Regency. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Regency Hotel Bologna
Regency Hotel Savoia

Ägare: Vad är din syn på saken?

Om du äger eller är chef för Savoia Hotel Regency kan du registrera dig nu för att få kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förbättra din plats i företagsförteckningen, locka till nya omdömen och svara på recensenters omdömen.