Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“perfekt övernattningshotell” 4 av 5 stjärnor
Omdöme om Savoia Hotel Regency

De bästa priserna för din vistelse
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning dd/mm/yyyy Utcheckning dd/mm/yyyy
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Spara
Savoia Hotel Regency lades till Sparadelistan
Savoia Hotel Regency
4.5 av 5 Hotell   |   Del Pilastro, 2, 40127 Bologna, Italien   |  
Bekvämligheter
Rankad som nummer 5 av 105 hotell i Bologna
Ramlösa
Expertrecensent
52 omdömen 52 omdömen
11 omdömen om hotell
Omdömen i 18 städer Omdömen i 18 städer
15 hjälpsamhetsröster 15 hjälpsamhetsröster
“perfekt övernattningshotell”
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den juli 7 2014

Nära flygplatsen. Lugnt läge. Mycket bra restaurang många väldigt goda rätter. Lång vinlista. Fin pool. Trevlig personal. Bekväma rum. Bra hotell vid genomresa. Fungerande WiFi utan extra kostnad. Kan tänka oss att återkomma.

  • Bodde där i Juli 2014, reste med familjen
    • 4 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 4 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 4 av 5 stjärnor Rum
    • 4 av 5 stjärnor Renlighet
    • 4 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

678 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    405
    230
    26
    9
    8
Se omdömen för
147
190
13
204
Betygsöversikt
  • Sovkvalitet
    4,5 av 5 stjärnor
  • Läge
    4 av 5 stjärnor
  • Rum
    4,5 av 5 stjärnor
  • Service
    4,5 av 5 stjärnor
  • Standard
    4,5 av 5 stjärnor
  • Renlighet
    4,5 av 5 stjärnor
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Turkiska först
  • Tyska först
  • Ungerska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
bromma
Inläggsskribent
13 omdömen 13 omdömen
6 omdömen om hotell
Omdömen i 7 städer Omdömen i 7 städer
4 hjälpsamhetsröster 4 hjälpsamhetsröster
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den augusti 16 2012

Väldigt liten pool, och extra kostnad för poolhanddukar. Men väldigt trevlig och hjälpsam personal, rent och fräscht. Hotellet har en fantastisk restaurang som räknas som en av Bolognas bästa. Nära till flygplats, city och närliggande shoppingcenter. Bra wifi i hela hotellet.

  • Bodde där i Augusti 2012, reste med familjen
    • 3 av 5 stjärnor Standard
    • 3 av 5 stjärnor Läge
    • 4 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 3 av 5 stjärnor Rum
    • 4 av 5 stjärnor Renlighet
    • 4 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm
Proffsrecensent
36 omdömen 36 omdömen
14 omdömen om hotell
Omdömen i 18 städer Omdömen i 18 städer
13 hjälpsamhetsröster 13 hjälpsamhetsröster
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den juli 28 2012

Prisvärt men o-charmigt hotell med en liten pool. Massor av turister, många barnfamiljer och med allt vad det innebär. Räkna inte med lugn och ro vid poolen. De tar betalt extra för handdukar du hämtar för att ligga vid poolen. Ok personal, serviceinriktad men utan finess. Samlar in frukostdisk på vagn t ex. Liknar ett Scandichotell i stilen. Men som sagt prisvärt, man får vad man betalar för! Ok för en eller två övernattningar.

  • Bodde där i Juli 2012, reste med vänner
    • 3 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 3 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 3 av 5 stjärnor Rum
    • 4 av 5 stjärnor Renlighet
    • 4 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Malmö
2 omdömen
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den juli 9 2009

Servicen på topp. Fint poolområde med liten lummig park bredvid. Rummen håller hög standard, med jättefina badrum.
Läget är perfekt precis invid tangenzialen (ringvägen) och nära mässområdet. Nära till buss som tar dig till centrum på 10 minuter.
Bra gym, Bordtennis och biljard. Internet i hela hotellet, allt utan extra kostnad. Låna cykel om du vill cykla in till stan.
Bra frukost med rikligt med frukt.

  • Bodde där i Juli 2009, reste med familjen
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
dd/mm/yyyy dd/mm/yyyy
Prissätt din vistelse

Besökt Savoia Hotel Regency? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om

Adress: Del Pilastro, 2, 40127 Bologna, Italien
Region: Italien > Emilia-Romagna > Province of Bologna > Bologna
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (Wi-Fi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 3 av Familjehotell i Bologna
Nr 4 av Lyxhotell i Bologna
Nr 4 av Romantiska hotell i Bologna
Nr 7 av Affärshotell i Bologna
Prisklass (per natt): 663 kr - 1 434 kr
Hotellklass:4,5-stjärnigt — Savoia Hotel Regency 4.5*
Antal rum: 86
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA, EasyToBook och Venere så att du tryggt kan boka med Savoia Hotel Regency. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Regency Hotel Bologna
Regency Hotel Savoia

Ägare: Vad är din syn på saken?

Om du äger eller är chef för Savoia Hotel Regency kan du registrera dig nu för att få kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förbättra din plats i företagsförteckningen, locka till nya omdömen och svara på recensenters omdömen.