Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A superb hotel” 4 av 5 stjärnor
Omdöme om La Tortuga Hotel & Spa

De bästa priserna för din vistelse
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning dd/mm/yyyy Utcheckning dd/mm/yyyy
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 5 sidor till!
Spara
La Tortuga Hotel & Spa lades till Sparadelistan
La Tortuga Hotel & Spa
3.5 av 5 Hotell   |   Avenida 10, esq Calle 14, Playa del Carmen 77710, Mexiko   |  
Bekvämligheter
Rankad som nummer 50 av 201 hotell i Playa del Carmen
Certificate of Excellence
1 omdöme
“A superb hotel”
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den april 13 2014

Jättefint hotell med en helt underbar oas till innergård. Alltid rent och snyggt överallt och personalen var helt fantastiska, trevliga och hjälpte till med allt du undrade eller behövde hjälp med. Låg i hjärtat av pdc så musik kunde höras på kvällarna men inget jag stördes av iaf.

  • Bodde där i Mars 2014
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
La Tortuga H, Guest Relations Manager på La Tortuga Hotel & Spa, svarade på det här omdömet, maj 10 2014
Google-översättning
Dear Valued Client,
Thank you so much for sharing your comments with us. It makes us really proud and happy to read a review like yours. For us to have such loyal customers like yourself and to receive such encouraging and positive words is the best reward, for all our hard work and obsessive attention to detail and your comments means that we are truly achieving that La Tortuga Hotel & Spa is renowned for and that is exceeding all expectations of our clients.
On behalf of management and staff, we wish you all the best for the future and we sincerely hope to have the opportunity in welcoming you back to La Tortuga Hotel & Spa soon. Keep in touch with us through our facebook page, there you can learn about all our promotions and free upgrades for our repeat clients…
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

1 892 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    1 250
    469
    108
    44
    21
Se omdömen för
106
1 210
74
22
Betygsöversikt
  • Läge
    4,5 av 5 stjärnor
  • Sovkvalitet
    4,5 av 5 stjärnor
  • Rum
    4,5 av 5 stjärnor
  • Service
    4,5 av 5 stjärnor
  • Standard
    4,5 av 5 stjärnor
  • Renlighet
    4,5 av 5 stjärnor
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (3)
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Nivå Skribent
4 omdömen
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den februari 11 2014

Är precis hemkommen från Meksiko. Bodde på hotell La Tortuga under två veckor. Standardrummen var rätt små med en king size säng i mitten. Balkongen vette mot en tropisk trädgård med palmer och andra växter, och en pool som snirklade runt över hela trädgården.
Personalen i receptionen var mycket hjälpsam och tillmötesgående. De gav oss bra tips om stränder och sevärdheter. Städningen var oklanderlig och det fanns inga småkryp inne på rummet. Hotellet ligger verkligen mitt i smeten och man har lätt att orientera sig själv åt olika håll.
Skulle gärna åka tillbaka dit nån gång och kanske ta ett större rum med egen jacuzzi under bar himmel!

  • Bodde där i Januari 2014, reste med vänner
    • 4 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 4 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 4 av 5 stjärnor Rum
    • 4 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
La Tortuga H, Guest Relations Manager på La Tortuga Hotel & Spa, svarade på det här omdömet, maj 10 2014
Google-översättning
Dear valued Guest,
Firstly I would like to thank you for taking a minute to write about La Tortuga Hotel & Spa. We are thrilled to hear that you are recommending our boutique hotel, and that you and your family had such a delightful and memorable stay.
We take great pride in the fact that our customer service and high standards has become our trademark and has gathered us at La Tortuga Hotel & Spa a standout choice when compared to other hotels in the area.
We welcome and value our customer comments as they are what help us to keep making changes within the hotel to grow, obtain and achieve our high quality standards and customer care.
I have shared your comments with our staff and they are grateful for your kind positive words. Once again, thank you and we sincerely hope to have the opportunity in welcoming you and your family back to La Tortuga Hotel & Spa soon.
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
höganäs
Nivå Skribent
12 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den mars 13 2013

La Tortuga är en oas, utsidan kanske inte ser så speciell ut, men efter att gått igenom receptionen (som har underbar personal) så kommer man in på ett underbart poolområde. Rummen o service är helt fantastisk. Maten är ljuvlig på detta hotell.
Med andra ord, det var hotellet som gjorde resan till Playa del Carmen
helt underbar

  • Bodde där i Februari 2013, reste som ett par
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja 3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
La Tortuga H, Guest Relations Manager på La Tortuga Hotel & Spa, svarade på det här omdömet, maj 10 2014
Google-översättning
Dear valued Guest,
Firstly I would like to thank you for taking a minute to write about La Tortuga Hotel & Spa. We are thrilled to hear that you are recommending our boutique hotel, and that you and your family had such a delightful and memorable stay.
We take great pride in the fact that our customer service and high standards has become our trademark and has gathered us at La Tortuga Hotel & Spa a standout choice when compared to other hotels in the area.
We welcome and value our customer comments as they are what help us to keep making changes within the hotel to grow, obtain and achieve our high quality standards and customer care.
I have shared your comments with our staff and they are grateful for your kind positive words. Once again, thank you and we sincerely hope to have the opportunity in welcoming you and your family back to La Tortuga Hotel & Spa soon.
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Capo Vaticano, Italien
Nivå Skribent
77 omdömen
50 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 22 hjälpsamhetsröster
3 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den mars 11 2013

Ett mycket trevligt litet hotell med fint läge i "Playa".
Nära strand och så gott som mitt i turistcentrum.
Ett tyst och snyggt poolområde som dock är vackrare än användarvänligt.
Väldigt uppmärksam service, bra restaurang och god frukost.
Men; var försiktig och lita inte på att allt är så trevligt som det verkar.
Vi blev lovade att få checka ut tidigare än vi bokat men på avresedagens morgon, ändrade de sig. D v s vi blev lurade att checka ut en dag för tidigt och fick betala dubbla hotellnätter!

Tips för att välja rum: Du bör be om ett tyst rum om du är ljudkänslig.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Februari 2013, reste som ett par
    • 3 av 5 stjärnor Standard
    • 4 av 5 stjärnor Läge
    • 3 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 3 av 5 stjärnor Rum
    • 3 av 5 stjärnor Renlighet
    • 4 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
La Tortuga H, Guest Relations Manager på La Tortuga Hotel & Spa, svarade på det här omdömet, mars 2 2015
Google-översättning
Dear Valued Client,
Thank you so much for sharing your comments with us. It makes us really proud and happy to read a review like yours. For us to have such loyal customers like yourself and to receive such encouraging and positive words is the best reward, for all our hard work and obsessive attention to detail and your comments means that we are truly achieving that La Tortuga Hotel & Spa is renowned for and that is exceeding all expectations of our clients.
On behalf of management and staff, we wish you all the best for the future and we sincerely hope to have the opportunity in welcoming you back to La Tortuga Hotel & Spa soon. Keep in touch with us through our facebook page, there you can learn about all our promotions and free upgrades for our repeat clients…
La Tortuga Hotel & SPA
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Eskilstuna, Sverige
Nivå Skribent
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den mars 3 2013

Jag och min sambo bodde på La Tortuga i Juni 2012. Hotellet är helt underbart, en lugn oas mitt i Playa del Carmen med 5th avenyn ett stenkast från porten.

Se till att uppgradera till en Junior Svit så ni får en privat jacuzzi på taket.

Jag kan rekommendera detta hotell till alla par som vill ha en mysig vistelse i PcD

Tips för att välja rum: Välj junior svit med jacuzzi
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Juni 2012, reste som ett par
    • 5 av 5 stjärnor Standard
    • 5 av 5 stjärnor Läge
    • 5 av 5 stjärnor Sovkvalitet
    • 5 av 5 stjärnor Rum
    • 5 av 5 stjärnor Renlighet
    • 5 av 5 stjärnor Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja 2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
La Tortuga H, Guest Relations Manager på La Tortuga Hotel & Spa, svarade på det här omdömet, maj 10 2014
Google-översättning
Dear valued Guest,
Firstly I would like to thank you for taking a minute to write about La Tortuga Hotel & Spa. We are thrilled to hear that you are recommending our boutique hotel, and that you and your family had such a delightful and memorable stay.
We take great pride in the fact that our customer service and high standards has become our trademark and has gathered us at La Tortuga Hotel & Spa a standout choice when compared to other hotels in the area.
We welcome and value our customer comments as they are what help us to keep making changes within the hotel to grow, obtain and achieve our high quality standards and customer care.
I have shared your comments with our staff and they are grateful for your kind positive words. Once again, thank you and we sincerely hope to have the opportunity in welcoming you and your family back to La Tortuga Hotel & Spa soon.
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
dd/mm/yyyy dd/mm/yyyy
Prissätt din vistelse
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Playa del Carmenhotell
0.4 km bort
Illusion Boutique Hotel by Xperience Hotels
Illusion Boutique Hotel by Xperi ...
Nr 30 av 201 i Playa del Carmen
4.5 av 5 stjärnor 926 omdömen
0.3 km bort
La Pasion Hotel Boutique
La Pasion Hotel Boutique
Nr 10 av 201 i Playa del Carmen
4.5 av 5 stjärnor 649 omdömen
0.4 km bort
Aventura Mexicana
Aventura Mexicana
Nr 25 av 201 i Playa del Carmen
4.5 av 5 stjärnor 1 216 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.2 km bort
El Taj Oceanfront & Beachside Condos Hotel
El Taj Oceanfront & Beachside Co ...
Nr 14 av 201 i Playa del Carmen
4.5 av 5 stjärnor 1 061 omdömen
0.3 km bort
The Palm at Playa
The Palm at Playa
Nr 46 av 201 i Playa del Carmen
4.5 av 5 stjärnor 420 omdömen
0.2 km bort
Acanto Hotel and Suites Playa del Carmen Mexico
Acanto Hotel and Suites Playa de ...
Nr 9 av 201 i Playa del Carmen
4.5 av 5 stjärnor 597 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt La Tortuga Hotel & Spa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om La Tortuga Hotel & Spa

Adress: Avenida 10, esq Calle 14, Playa del Carmen 77710, Mexiko
Region: Mexiko > Yucatan halvön > Quintana Roo > Riviera Maya > Playa del Carmen
Bekvämligheter:
Bar/lounge Kostnadsfri frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (WiFi) Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool
Typ av hotell:
Nr 38 av Romantiska hotell i Playa del Carmen
Nr 68 av Familjehotell i Playa del Carmen
Prisklass (per natt): 534 kr - 2 570 kr
Hotellklass:3,5-stjärnigt — La Tortuga Hotel & Spa 3.5*
Antal rum: 51
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Expedia och Low Cost Holidays så att du tryggt kan boka med La Tortuga Hotel & Spa. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
La Tortuga Hotel Playa Del Carmen
La Tortuga Hotel And Spa
La Tortuga Playa Del Carmen
Hotel La Tortuga

Ägare: Vad är din syn på saken?

Om du äger eller är chef för La Tortuga Hotel & Spa kan du registrera dig nu för att få kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förbättra din plats i företagsförteckningen, locka till nya omdömen och svara på recensenters omdömen.