Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Via Certaldese, 14/16, 50026 San Casciano in Val di Pesa, Italien
+39 (0)558 248254
Webbplats
Förbättra objektet
Prisklass: USD 25 - USD 50
Timmar:
ti - sö 12:00 em - 2:30 em
7:00 em - 11:00 em
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar

Hotell som resenärerna lovordar …

Skriv ett omdöme

50 omdömen från resenärer

Betyg från besökare
    20
    16
    5
    3
    6
Betygsöversikt
    Mat
    Service
    Standard
    Atmosfär
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först

Resenärer som tittade på Ristorante Casalta tittade också på

San Casciano in Val di Pesa, Province of Florence
San Casciano in Val di Pesa, Province of Florence
 
San Casciano in Val di Pesa, Province of Florence
San Casciano in Val di Pesa, Province of Florence
 

Besökt Ristorante Casalta? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om

Adress: Via Certaldese, 14/16, 50026 San Casciano in Val di Pesa, Italien
Telefon: +39 (0)558 248254
Ort: Europa  >  Italien  >  Toscana  >  Province of Florence  >  San Casciano in Val di Pesa
Öppettider:
söndag 12:00 em - 2:30 em  7:00 em - 11:00 em
tisdag 12:00 em - 2:30 em  7:00 em - 11:00 em
onsdag 12:00 em - 2:30 em  7:00 em - 11:00 em
torsdag 12:00 em - 2:30 em  7:00 em - 11:00 em
fredag 12:00 em - 2:30 em  7:00 em - 11:00 em
lördag 12:00 em - 2:30 em  7:00 em - 11:00 em
Genomsnittliga priser: SEK 185 - 369
Kök: Italienska, Medelhavet, Pizza, Steakhouse, Chowder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Registrera dig kostnadsfritt nu – och få automatiska aviseringar om nya omdömen, svara på feedback från resenärer, lägg till bilder till ditt objekt och mycket mer.

Hantera ditt objekt i listan