Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Forrettabarinn (starters)

Certificate of Excellence
$$$
Fisk och skaldjur, Tapas, Internationellt
Förbättra objektet
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Dina filter är fortfarande aktiva.
Det finns inga kartnålar i skärmområdet. Prova att flytta kartan eller ändra filtren.
Hämta vägbeskrivning
Nylendugata 14, Reykjavik 101, Island (Tidigare Forrettabarinn)
+354 517 1800
Webbplats
I dag
4:00 em - 10:00 em
Stängt nu
Se alla tider
Timmar:
12:00 em - 10:00 em
må - to 4:00 em - 10:00 em
fr 4:00 em - 11:00 em
12:00 em - 11:00 em
Middagsalternativ: Middag, Bokningar, Sent på kvällen

Höjdpunkter från recensenter på TripAdvisor

Läsa alla omdömen om 246
Betyg från besökare
  • 177
    Utmärkt
  • 55
    Mycket bra
  • 11
    Medelmåttigt
  • 1
    Dåligt
  • 2
    Hemskt
Betygsöversikt
  • Mat
    4,5 av 5 stjärnor
    Service
    4,5 av 5 stjärnor
  • Standard
    4,5 av 5 stjärnor
    Atmosfär
    4,5 av 5 stjärnor
Senaste omdöme
Utmärkta mindre rätter!

Enkel inredning med ett öppet kök. Storleken på portionerna är som en förrätt, 2-4st per person är ofta tillräckligt. Kan rekommendera burgarn på Angus beef... Kunnig och trevlig personal.

4 av 5 stjärnorOmdömet skrevs den februari 24 2015
Mackan1970
Bra för:
  • Middag
  • Bokningar
  • Sent på kvällen
Lägg till bild Skriv ett omdöme

246 omdömen från TripAdvisors användare

Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Inläggsskribent
12 omdömen 12 omdömen
11 omdömen om restauranger
1 hjälpsamhetsröst 1 hjälpsamhetsröst
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den februari 24 2015

Enkel inredning med ett öppet kök. Storleken på portionerna är som en förrätt, 2-4st per person är ofta tillräckligt. Kan rekommendera burgarn på Angus beef... Kunnig och trevlig personal.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Inläggsskribent
16 omdömen 16 omdömen
6 omdömen om restauranger
1 hjälpsamhetsröst 1 hjälpsamhetsröst
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den augusti 14 2014

Åt den godaste hamburgaren jag någonsin ätit, cajunhamburgare. En hamburgare med cajunkrydda och dessutom pulled pork. Prova den! Bra service, snygg lokal som tyvärr inte hade den bästa akustiken (en stor familj på 10 pers var ganska ljudlig under vår middag).

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Helsingborg, Sverige
Recensent
10 omdömen 10 omdömen
4 omdömen om restauranger
1 hjälpsamhetsröst 1 hjälpsamhetsröst
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den augusti 16 2013

Ramlade in här av en slump första dagen på Island. Såg inte mycket ut för världen på utsidan men insidan hade riktigt snygg inredning och sjysst atmosfär. Fick snabb service av en kunnig servitris. Hade ett koncept små förrätter vi tog 3 var och alla var jättegoda. Vi hade dålig koll så vi tog det som servitrisen rekommenderade. Väldigt vällagat... Mer 

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja

Resenärer som tittade på Forrettabarinn (starters) tittade också på

 
Reykjavik, Capital Region
 

Besökt Forrettabarinn (starters)? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Registrera dig kostnadsfritt nu – och få automatiska aviseringar om nya omdömen, svara på feedback från resenärer, lägg till bilder till ditt objekt och mycket mer.

Hantera ditt objekt i listan
Förbättra objektet

Information om restaurangen

Plats och kontaktuppgifter

  • Adress: Nylendugata 14, Reykjavik 101, Island (Tidigare Forrettabarinn)
  • Ort: Europa  >  Island  >  Capital Region  >  Reykjavik
  • Telefon: +354 517 1800

Pris och typ av mat

  • Genomsnittliga priser: SEK 92 - 376
  • Kök: Fisk och skaldjur, Tapas, Internationellt
Öppettider
söndag
12:00 em - 10:00 em
måndag
4:00 em - 10:00 em
tisdag
4:00 em - 10:00 em
onsdag
4:00 em - 10:00 em
torsdag
4:00 em - 10:00 em
fredag
4:00 em - 11:00 em
lördag
12:00 em - 11:00 em

Frågor och svar

Här ser du vad tidigare besökare har frågat samt svaren från representanter för Forrettabarinn (starters) och andra besökare.
3 frågor
Ställ en fråga
Frågor? Få svar från personal och tidigare gäster på Forrettabarinn (starters).
Riktlinjer för publicering
Vanliga frågor:
  • Finns det glutenfria alternativ?
  • Finns det en klädkod?
  • Tillåts hundar på uteplatsen?