Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alla 1 990 restauranger i Florens

La Cucina del Garga

Via San Zanobi, 33r, 50129 Florens, Italien
+39 055 475286
Webbplats
Förbättra objektet
Rankad som nr 64 av 1 990 Restaurang i Florens
Certificate of Excellence 2014
Prisklass: USD 41 - USD 68
Kök: Italienska
Bra för: Romantiskt, Affärer, Särskilda tillfällen, Underhållning
Middagsalternativ: Frukost/brunch, Middag, Bokningar, Sent på kvällen
Restauranginformation
Bra för: Romantiskt, Affärer, Särskilda tillfällen, Underhållning
Middagsalternativ: Frukost/brunch, Middag, Bokningar, Sent på kvällen

Hotell som resenärerna lovordar …

Skriv ett omdöme

642 omdömen från resenärer

Betyg från besökare
    426
    151
    44
    15
    6
Betygsöversikt
    Mat
    Service
    Standard
    Atmosfär
Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Nederländska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Karlstad, Sverige
Inläggsskribent
20 omdömen 20 omdömen
9 omdömen om restauranger
8 hjälpsamhetsröster 8 hjälpsamhetsröster
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den maj 5 2012

Humana priser och den bästa Fiorentina steken under vår vistelse i italien. Antipastin var också mycket bra. Kanonställe utan att behöva kosta skjortan.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja

Resenärer som tittade på La Cucina del Garga tittade också på

Florens, Province of Florence
 
Florens, Province of Florence
 

Besökt La Cucina del Garga? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Äger eller driver du La Cucina del Garga?

Registrera dig kostnadsfritt nu – och få automatiska aviseringar om nya omdömen, svara på feedback från resenärer, lägg till bilder till ditt objekt och mycket mer.

Hantera ditt objekt i listan