Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alla 1 948 restauranger i Florens

Borgo San Jacopo

Borgo San Iacopo 62/r, 50125 Florens, Italien
+39 055 281661
Webbplats
Förbättra objektet
Rankad som nr 563 av 1 948 Restaurang i Florens
Certificate of Excellence 2014
Prisklass: USD 36 - USD 143
Timmar:
sö - lö 7:30 em - 10:00 em
Kök: Italienska
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiskt, Affärer, Särskilda tillfällen, Underhållning
Middagsalternativ: Frukost/brunch, Middag, Bokningar, Sent på kvällen
Skriv ett omdöme

277 omdömen från resenärer

Betyg från besökare
    127
    76
    42
    20
    12
Betygsöversikt
    Mat
    Service
    Standard
    Atmosfär
Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Nederländska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först

Resenärer som tittade på Borgo San Jacopo tittade också på

Florens, Province of Florence
Florens, Province of Florence
 
Florens, Province of Florence
Florens, Province of Florence
 

Besökt Borgo San Jacopo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om

Adress: Borgo San Iacopo 62/r, 50125 Florens, Italien
Telefon: +39 055 281661
Ort: Europa  >  Italien  >  Toscana  >  Province of Florence  >  Florens
Öppettider:
söndag 7:30 em - 10:00 em
måndag 7:30 em - 10:00 em
tisdag 7:30 em - 10:00 em
onsdag 7:30 em - 10:00 em
torsdag 7:30 em - 10:00 em
fredag 7:30 em - 10:00 em
lördag 7:30 em - 10:00 em
Genomsnittliga priser: SEK 267 - 1062
Kök: Italienska

Ägare: Vad är din syn på saken?

Registrera dig kostnadsfritt nu – och få automatiska aviseringar om nya omdömen, svara på feedback från resenärer, lägg till bilder till ditt objekt och mycket mer.

Hantera ditt objekt i listan