Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alla 380 restauranger i Heidelberg

Zum Roten Ochsen

Hauptstr. 217, Heidelberg, Baden-Württemberg, Tyskland
06-221-209-77
Webbplats
Förbättra objektet
Rankad som nr 29 av 380 Restaurang i Heidelberg
Certificate of Excellence 2014
Timmar:
må - lö 11:30 fm - 2:00 em
5:00 em - 11:00 em
Kök: Tyska
Middagsalternativ: Bokningar, Sent på kvällen
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar, Sent på kvällen

Hotell som resenärerna lovordar …

Skriv ett omdöme

60 omdömen från resenärer

Betyg från besökare
    32
    13
    8
    5
    2
Betygsöversikt
    Mat
    Service
    Standard
    Atmosfär
Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Koreanska först
  • Nederländska först
  • Polska först
  • Ryska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först

Resenärer som tittade på Zum Roten Ochsen tittade också på

Heidelberg, Baden-Württemberg
Heidelberg, Baden-Württemberg
 
Heidelberg, Baden-Württemberg
Heidelberg, Baden-Württemberg
 

Besökt Zum Roten Ochsen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om

Adress: Hauptstr. 217, Heidelberg, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefon: 06-221-209-77
Ort: Europa  >  Tyskland  >  Baden-Württemberg  >  Heidelberg
Öppettider:
måndag 11:30 fm - 2:00 em  5:00 em - 11:00 em
tisdag 11:30 fm - 2:00 em  5:00 em - 11:00 em
onsdag 11:30 fm - 2:00 em  5:00 em - 11:00 em
torsdag 11:30 fm - 2:00 em  5:00 em - 11:00 em
fredag 11:30 fm - 2:00 em  5:00 em - 11:00 em
lördag 11:30 fm - 2:00 em  5:00 em - 11:00 em
Kök: Tyska

Ägare: Vad är din syn på saken?

Registrera dig kostnadsfritt nu – och få automatiska aviseringar om nya omdömen, svara på feedback från resenärer, lägg till bilder till ditt objekt och mycket mer.

Hantera ditt objekt i listan