Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Le Meurice - Alain Ducasse

228,rue de Rivoli-Hotel Meurice, 75001 Paris, Frankrike (Louvre / Place Vendôme)
01 44 58 10 55
Webbplats
Förbättra objektet
Rankad som nr 453 av 12 535 restauranger i Paris
Certificate of Excellence 2014
Kök: Franska
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiskt, Affärer, Särskilda tillfällen, Underhållning
Middagsalternativ: Frukost/brunch, Lunchställe, Middag, Bokningar, Sent på kvällen
Omgivningar: Louvre / Place Vendôme
Boka med
Le Meurice - Alain Ducasse har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Väl en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Skriv ett omdöme

385 omdömen från resenärer

Rekommenderas av 83 %
    264
    58
    27
    25
    11
Betygsöversikt
    Mat
    Service
    Standard
    Atmosfär
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Grekiska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Kinesiska (traditionell) först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Stockholm
Expertrecensent
130 omdömen 130 omdömen
128 omdömen om restauranger
52 hjälpsamhetsröster 52 hjälpsamhetsröster
4 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den juli 15 2014

Matsalen är grandios. Bordsdukningen mycket vacker. Servicen förstklassig, bara en servciseteknisk. Vinförslagen på glas mycket goda. Alain Ducasse är nya köksmästaren, vilket vi inte visste. Hade vi känt till det hade vi inte valt restaurangen, då vi tycker att Ducasse representerar ospännande mat. Maten var mycket riktigt sämre än vad förra köksmästaren åstakom. Ducasse mat är inte av det "gamla... Mer

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
LeMeuriceParis, Directeur général på Le Meurice - Alain Ducasse, svarade på det här omdömet

Kära gäst, Tack för att ni tog er tid att lämna en så balanserad och intressant recension på Tripadvisor. Jag är glad att ni var nöjda med inredningen av hotellet och kvaliteten på vår service. Jag är också glad att ni tyckte om maten och våra vinmatchningar även om ni inte delar samma kulinariska filosofi som vår köksmästare. Vi ser... Mer

Stockholm
Expertrecensent
130 omdömen 130 omdömen
128 omdömen om restauranger
52 hjälpsamhetsröster 52 hjälpsamhetsröster
5 av 5 stjärnor Omdömet skrevs den mars 31 2013

Service och mat på klar på klar trestjärnig nivå. Matsalen är helt fantastisk. Med tanke på detta är det nog Le Meurice man skulle rekommendera i första hand, för de som vill prova sin första tre stjärn restaurang i Paris. Personalen är ytterst noggranna, personliga samt drar tom en del vitsar. (De lyckades dock göra en service teknisk miss denna... Mer

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
LeMeuriceParis, Directeur général på Le Meurice - Alain Ducasse, svarade på det här omdömet

Jag ville tacka er från hela restaurang teamet för den underbara critique av er måltid på restaurangen Le Meurice. Jag är glad att ni trivdes i vårt vackra rum, likaväl som kvaliteten på tjänsten. Era synpunkter på rätterna som serverades var mycket lärorika. Vi hoppas verkligen att vi kommer att få chansen att välkomna er igen, förhoppningsvis inte under en... Mer

Resenärer som tittade på Le Meurice - Alain Ducasse tittade också på

Paris, Ile-de-France
Paris, Ile-de-France
 
Paris, Ile-de-France
Paris, Ile-de-France
 
Paris, Ile-de-France
Paris, Ile-de-France
 
Paris, Ile-de-France
Paris, Ile-de-France
 
Paris, Ile-de-France

Besökt Le Meurice - Alain Ducasse? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Om du äger eller är chef för Le Meurice - Alain Ducasse kan du registrera dig nu för att få kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förbättra din plats i företagsförteckningen, locka till nya omdömen och svara på recensenters omdömen.

Hantera ditt objekt i listan