Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alla 2 B&B/värdshus i Burgbernheim

Zum Goldenen Hirschen Gasthof

Windsheimer Str. 2, 91593 Burgbernheim, Bayern, Tyskland
Bekvämligheter
Spara Sparad
Zum Goldenen Hirschen Gasthof lades till Sparadelistan
Zum Goldenen Hirschen Gasthof
De bästa priserna för din vistelse
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning Utcheckning
Visa priser
Du måste ange datum för att se de bästa priserna.
Rankad som nummer 2 av 2 B&B/värdshus i Burgbernheim
Skriv ett omdöme

1 person har skrivit ett omdöme om det här hotellet

Letar du fortfarande efter hotell?
Resenärer tittade även på dessa Burgbernheimhotell
Waldgasthof Wildbad 5.0 av 5 stjärnor 8 omdömen
Visa priser
Visa alla 0 hotell i Burgbernheim, rangordnade efter popularitet

Besökt Zum Goldenen Hirschen Gasthof? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Zum Goldenen Hirschen Gasthof

Adress: Windsheimer Str. 2, 91593 Burgbernheim, Bayern, Tyskland
Region: Tyskland > Bayern > Franconia > Middle Franconia > Burgbernheim
Bekvämligheter:
Restaurang
Typ av hotell:
Rankad som nummer 2 av 2 B&B/värdshus i Burgbernheim
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Expedia, Travelocity och Hotel.de så att du tryggt kan boka med Zum Goldenen Hirschen Gasthof. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Ägare: Vad är din syn på saken?

Om du äger eller är chef för Zum Goldenen Hirschen Gasthof kan du registrera dig nu för att få kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förbättra din plats i företagsförteckningen, locka till nya omdömen och svara på recensenters omdömen.

Frågor och svar

Ange din fråga så att boendets personal kan besvara den. Andra resenärer kan också svara.
    Riktlinjer för publicering